Bugün olması lazımKızlar adetime iki gün var ama göğüslerime çok inceden bi sızı giriyo.adet mi olacam acaba.
ıye bıraktınkı hayıt tohumunu bende bugun aslan pencesı ıla hayıt tohumunu ikisini bı demlıyıp ıcıom basladım bakalımPazar günü adet oldum canım.Green girls ve cikolatakistim sizin aksinize bende 2 gün erken oldum.adet olalı hayit tohumunu da içmiyorum elim gitmiyor ama bugün yine içmeye başlamayı düşünüyorum. cikolatakistim Inşallah esin döndüğünde planladığıniz gibi olur herşey hayırlısı canım allah kavuştursun şimdiden. Edvard Sen durumdasın varmi bi gelisme
Bsyanlar hayiti adet oldugumuz gunlerde iciyrmuyz bilgisi olan varmi 3-4 ay kullanilmali ya ara verilmiyr degilmi adetliykenıye bıraktınkı hayıt tohumunu bende bugun aslan pencesı ıla hayıt tohumunu ikisini bı demlıyıp ıcıom basladım bakalım
Adet oldun mu hayırlısı önümüzdeki aya hep beraberiz anlaşılanLeke görmeye başladım kızlar.adet olacam
Canım ne durumdasın bu ay inşallah senden müjdeli bi haber duyarızBugün olması lazım
Senin adına çok sevindim canim. Çok iyi degerlendirmeye calis.tabi hepimiz için bu gecerlikızlar eşim erteledi iş seyahati ni bu ayda şans var
Sifa olsun canım bir gün içmeyi unuttum obur günlerde de moralim bozuktu yapmadi 3 4 gün kadar içmedim 2 gündür tekrar iciyorum şifa olur insallah.aslan pençesi ne ise yarıyormuş canım olmadı onu sa alirimıye bıraktınkı hayıt tohumunu bende bugun aslan pencesı ıla hayıt tohumunu ikisini bı demlıyıp ıcıom basladım bakalım
Adetliyken de devam ediyoruz canım bir başlayınca hamile kalana kadar bırakmak yok en az 3 ay devamBsyanlar hayiti adet oldugumuz gunlerde iciyrmuyz bilgisi olan varmi 3-4 ay kullanilmali ya ara verilmiyr degilmi adetliyken
Hayırlı olsun aramıza hoşgeldin şifa olsun inşallahben yarın başlıcam adetim dün bitti 2 gn sonra başlanıyormuş. yarın akşama içerim başlarım 15 gün sanırım
Hiç morel bozmayalım kızlar güsel düşünelim şifa olsun minik meleklerimiz bi yerlerde bekliyrlar :) inş. yakın zamanda gelirler rabbim en doğrusunu hayırlısını nasip ederSifa olsun canım bir gün içmeyi unuttum obur günlerde de moralim bozuktu yapmadi 3 4 gün kadar içmedim 2 gündür tekrar iciyorum şifa olur insallah.aslan pençesi ne ise yarıyormuş canım olmadı onu sa alirim
Olmadım cnm daha leke görüyorum ama pede değmeyecek kadar.peçeteyle silince belli oluyo.kahverengi lekeAdet oldun mu hayırlısı önümüzdeki aya hep beraberiz anlaşılan
Ayy ins. Yerlesme kanamasidir gebeliktede olabiliyrOlmadım cnm daha leke görüyorum ama pede değmeyecek kadar.peçeteyle silince belli oluyo.kahverengi leke
Bilmiyorum cnm ya.umutlanmak istyrm ama bi yandan da adet olacam hissi varAyy ins. Yerlesme kanamasidir gebeliktede olabiliyr
En son 22 sinde olmştm normalde öne gelmesi gerekirken niye böyle oluyo ki şimdiGunun gectimi S Samsungeliniii ne zaman adet olman gerekiyor
Olurmu olur bir test yap derim.En son 22 sinde olmştm normalde öne gelmesi gerekirken niye böyle oluyo ki şimdi
Amin canım insallah yumurtlama dobem8n nasıl geçti değerlendirebildinmiHiç morel bozmayalım kızlar güsel düşünelim şifa olsun minik meleklerimiz bi yerlerde bekliyrlar :) inş. yakın zamanda gelirler rabbim en doğrusunu hayırlısını nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?