Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy desene adet gecikirse umutlanmayalım diyekızlar sogan kuru bende iki gün gecikme yaptı üçüncü günde yim adetimde. bu ay eşim şehir dışında olacak mayıs ayında ancak![]()
kızlar sogan kuru bende iki gün gecikme yaptı üçüncü günde yim adetimde. bu ay eşim şehir dışında olacak mayıs ayında ancak![]()
Slm bayanlarrr nasilsiniz varmi belirtiler yeni planlar kimseden ses cikmiyr O only37 cnm az kalmisti gunun heralde varmi bi gelisme[/QUOT
Pazar günü adet oldum canım. @Green girls ve @Adanagelini sizin aksinize bende 2 gün erken oldum.adet olalı hayit tohumunu da içmiyorum elim gitmiyor ama bugün yine içmeye başlamayı düşünüyorum. @Adanagelini Inşallah esin döndüğünde planladığıniz gibi olur herşey hayırlısı canım allah kavuştursun şimdiden. @Edvard Sen durumdasın varmi bi gelisme
Slm bayanlarrr nasilsiniz varmi belirtiler yeni planlar kimseden ses cikmiyr O only37 cnm az kalmisti gunun heralde varmi bi gelisme[/QUOT
Pazar günü adet oldum canım. @Green girls ve @Adanagelini sizin aksinize bende 2 gün erken oldum.adet olalı hayit tohumunu da içmiyorum elim gitmiyor ama bugün yine içmeye başlamayı düşünüyorum. @Adanagelini Inşallah esin döndüğünde planladığıniz gibi olur herşey hayırlısı canım allah kavuştursun şimdiden. @Edvard Sen durumdasın varmi bi gelisme
Yok canım bekliyorum daha birşey yokPazar günü adet oldum canım.Green girls ve
cikolatakistim sizin aksinize bende 2 gün erken oldum.adet olalı hayit tohumunu da içmiyorum elim gitmiyor ama bugün yine içmeye başlamayı düşünüyorum.
cikolatakistim Inşallah esin döndüğünde planladığıniz gibi olur herşey hayırlısı canım allah kavuştursun şimdiden.
Edvard Sen durumdasın varmi bi gelisme
Geçtimi cnm günündenYok canım bekliyorum daha birşey yok
Bugün olması lazımKızlar adetime iki gün var ama göğüslerime çok inceden bi sızı giriyo.adet mi olacam acaba.
ıye bıraktınkı hayıt tohumunu bende bugun aslan pencesı ıla hayıt tohumunu ikisini bı demlıyıp ıcıom basladım bakalımPazar günü adet oldum canım.Green girls ve
cikolatakistim sizin aksinize bende 2 gün erken oldum.adet olalı hayit tohumunu da içmiyorum elim gitmiyor ama bugün yine içmeye başlamayı düşünüyorum.
cikolatakistim Inşallah esin döndüğünde planladığıniz gibi olur herşey hayırlısı canım allah kavuştursun şimdiden.
Edvard Sen durumdasın varmi bi gelisme
Bsyanlar hayiti adet oldugumuz gunlerde iciyrmuyz bilgisi olan varmi 3-4 ay kullanilmali ya ara verilmiyr degilmi adetliykenıye bıraktınkı hayıt tohumunu bende bugun aslan pencesı ıla hayıt tohumunu ikisini bı demlıyıp ıcıom basladım bakalım
Adet oldun mu hayırlısı önümüzdeki aya hep beraberiz anlaşılanLeke görmeye başladım kızlar.adet olacam