• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Canım bence gayet güzel değerlendirmişsin bu geceyi hatta yarın sabahı boş geçme derim.gerisi allah ın taktiri ilahisi.hayirlisi olsun canım
Canim benim ins. Rabbim dualarimizi duysun sizlerde dualarinizi esigemeyin hakkimizda hayrlisi

Malesef adet oldum.bu ay nasip olmadi.
Ins guzel haberler alacagimz zamnlarida paylasicaz cnm ne mutlu sanaki evlat duygusunu tattin kokusunu aldin 2.side olacaktr ins. Vakti geldiginde rabbim bizede o duygulari tattirsin isteyen herkeze nasip etsin hic bir yuvayi cocuk sesinden mahrum birakmasin

Slm bayanlarrr nasilsiniz varmi belirtiler yeni planlar kimseden ses cikmiyr O only37 cnm az kalmisti gunun heralde varmi bi gelisme

ben yarın başlıcam adetim dün bitti 2 gn sonra başlanıyormuş. yarın akşama içerim başlarım 15 gün sanırım

kızlar sogan kuru bende iki gün gecikme yaptı üçüncü günde yim adetimde. bu ay eşim şehir dışında olacak mayıs ayında ancak :KK66:

Slm bayanlarrr nasilsiniz varmi belirtiler yeni planlar kimseden ses cikmiyr O only37 cnm az kalmisti gunun heralde varmi bi gelisme[/QUOT
Pazar günü adet oldum canım. @Green girls ve @Adanagelini sizin aksinize bende 2 gün erken oldum.adet olalı hayit tohumunu da içmiyorum elim gitmiyor ama bugün yine içmeye başlamayı düşünüyorum. @Adanagelini Inşallah esin döndüğünde planladığıniz gibi olur herşey hayırlısı canım allah kavuştursun şimdiden. @Edvard Sen durumdasın varmi bi gelisme

Slm bayanlarrr nasilsiniz varmi belirtiler yeni planlar kimseden ses cikmiyr O only37 cnm az kalmisti gunun heralde varmi bi gelisme[/QUOT
Pazar günü adet oldum canım. @Green girls ve @Adanagelini sizin aksinize bende 2 gün erken oldum.adet olalı hayit tohumunu da içmiyorum elim gitmiyor ama bugün yine içmeye başlamayı düşünüyorum. @Adanagelini Inşallah esin döndüğünde planladığıniz gibi olur herşey hayırlısı canım allah kavuştursun şimdiden. @Edvard Sen durumdasın varmi bi gelisme

Pazar günü adet oldum canım. Green girls Green girls ve cikolatakistim cikolatakistim sizin aksinize bende 2 gün erken oldum.adet olalı hayit tohumunu da içmiyorum elim gitmiyor ama bugün yine içmeye başlamayı düşünüyorum. cikolatakistim cikolatakistim Inşallah esin döndüğünde planladığıniz gibi olur herşey hayırlısı canım allah kavuştursun şimdiden. Edvard Edvard Sen durumdasın varmi bi gelisme

Pazar günü adet oldum canım. Green girls Green girls ve cikolatakistim cikolatakistim sizin aksinize bende 2 gün erken oldum.adet olalı hayit tohumunu da içmiyorum elim gitmiyor ama bugün yine içmeye başlamayı düşünüyorum. cikolatakistim cikolatakistim Inşallah esin döndüğünde planladığıniz gibi olur herşey hayırlısı canım allah kavuştursun şimdiden. Edvard Edvard Sen durumdasın varmi bi gelisme
Yok canım bekliyorum daha birşey yok

Back