- 25 Aralık 2017
- 1.614
- 551
- 43
İşte biliyorsun biz bi tane olsun diye uğraşıyoruz beklemek insanı korkutuyorBiliyorum cnm bilmez miyim.oğlumda 2 sene sonra geldi.çok bekledim bi daha 2 sene beklemek beni korkutuyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte biliyorsun biz bi tane olsun diye uğraşıyoruz beklemek insanı korkutuyorBiliyorum cnm bilmez miyim.oğlumda 2 sene sonra geldi.çok bekledim bi daha 2 sene beklemek beni korkutuyo
Ne diyelim ki cnm beklemekten başka çaremiz yok.bu soğan kürüne çok bel bağladık ama hadi baklm.sonçlar ne çıkacakİşte biliyorsun biz bi tane olsun diye uğraşıyoruz beklemek insanı korkutuyor
Hafif bende de var ama gerçekten ağrıyor mu kendimi mi dinleyip öyle sanıyorum bilemiyorum canımBenim kasık ağrım var başkada birşeyim yok
Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsinNe diyelim ki cnm beklemekten başka çaremiz yok.bu soğan kürüne çok bel bağladık ama hadi baklm.sonçlar ne çıkacak
Allah ın izniyle olacak canım insallah.vaktizamani gelecek inşallah.bakalim belki bu ay belki ilerleyen aylar.gonlum özellikle senin için bu ay olmasından yanaİşte biliyorsun biz bi tane olsun diye uğraşıyoruz beklemek insanı korkutuyor
Allah razı olsun inşaAllah ya o haberi tez zamanda alırızAllah ın izniyle olacak canım insallah.vaktizamani gelecek inşallah.bakalim belki bu ay belki ilerleyen aylar.gonlum özellikle senin için bu ay olmasından yana
Ya günler geçmek bilmiyor doktora da artık gitmek istemiyorum eli boş dönmekten sıkıldımHafif bende de var ama gerçekten ağrıyor mu kendimi mi dinleyip öyle sanıyorum bilemiyorum canım
Haklisin canım aynen bende. adetin duzrnsizdi dimi salı günü olmazsan bekleyecekmişin test yapacakmisinYa günler geçmek bilmiyor doktora da artık gitmek istemiyorum eli boş dönmekten sıkıldım
Haklisin canım aynen bende. adetin duzrnsizdi dimi salı günü olmazsan bekleyecekmişin test yapacakmisinYa günler geçmek bilmiyor doktora da artık gitmek istemiyorum eli boş dönmekten sıkıldım
Biraz daha bekleyip test yapcam olmasa tekrar soğan kürünü uygulayacağımHaklisin canım aynen bende. adetin duzrnsizdi dimi salı günü olmazsan bekleyecekmişin test yapacakmisin
Anladım hadi bakalım hayırlısı güzel haberler inşallahBiraz daha bekleyip test yapcam olmasa tekrar soğan kürünü uygulayacağım
Amin ecmainAnladım hadi bakalım hayırlısı güzel haberler inşallah
Canim benim ins. Rabbim dualarimizi duysun sizlerde dualarinizi esigemeyin hakkimizda hayrlisiCanım bence gayet güzel değerlendirmişsin bu geceyi hatta yarın sabahı boş geçme derim.gerisi allah ın taktiri ilahisi.hayirlisi olsun canım
Ayy üzüldüm yAMalesef adet oldum.bu ay nasip olmadi.
Ins guzel haberler alacagimz zamnlarida paylasicaz cnm ne mutlu sanaki evlat duygusunu tattin kokusunu aldin 2.side olacaktr ins. Vakti geldiginde rabbim bizede o duygulari tattirsin isteyen herkeze nasip etsin hic bir yuvayi cocuk sesinden mahrum birakmasinMalesef adet oldum.bu ay nasip olmadi.
Adet dongusu kısa olanın gebelık sansı zorlasırmış bn 23 gunde bı oluyomdaKısa olanın derken anlamadım canımGreen girls
Olsn cnm.umutlar bi dahaki aya inş.Ayy üzüldüm yA
Anladım canım Allah ol derse herşey olur nasip ümitsizliğe kapılmaAdet dongusu kısa olanın gebelık sansı zorlasırmış bn 23 gunde bı oluyomda