• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

S Samsungeliniii canım pco adet düzensizliği olanlara ve yumurtlama problemi olanlara konulan bi hastalık teşhisdir. Böyle olunca hamile kalmak zor oluyor Allah olan herkese şifa versin
Yok cnm çok şükür.bnm bi oğluşum var bi gebelik geçirdim yani.3 sene doğum kontrol hapı kullandım.ve de 8 aydır bıraktım.hiç bir sorun da yok.eşim de dr a gitti.bu ay umutlanmak istyrm ama bi yandan da istemiyom.bekliyorz.ummadığımız bi anda olacak herlde

Kizlar bu arada persembe dr gitmistim yum. 16 mm deydi c.tesi bir daha gel duruma gore catlatma ignesi veririz demisti bugun tekrar gittim catlamis dedi bende kendimi okadar odaklamistimki dr gitcm catlatma ignesi olcam dedigi tarihlerde iliski yasancak falan persembe gittigimde duruyrdu carsamba persembe iliski oldu aslinda dunde olurduda esimin isi cikti bugunude degerlendirin dedi ama bakalim hangi ara catladi yahu kacirdikmi bilemedim
Canım bence gayet güzel değerlendirmişsin bu geceyi hatta yarın sabahı boş geçme derim.gerisi allah ın taktiri ilahisi.hayirlisi olsun canım

Hiç belirti yok canım.surekli telefona indirdiğim programa bakıyorum adete son 2 gün.icimden bir his adet olacam diyor.sen ne durumdasın varmi belirti canim
Kızlar o kadar stres yapmayın.kolay değil biliyorum ama.birazda akışına bırakmak lazım.emin olun hiç ummadığınız anlarda gelck meleklerimiz

İşte biliyorsun biz bi tane olsun diye uğraşıyoruz beklemek insanı korkutuyor
Allah ın izniyle olacak canım insallah.vaktizamani gelecek inşallah.bakalim belki bu ay belki ilerleyen aylar.gonlum özellikle senin için bu ay olmasından yana

Back