• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

K

Kısa olanın hamıle kalma sansı zor demısdı bı uzman bana. 1.5senedır denıoz bı kez bıle hamıle kalamadım ya ne güzel senın umudun var only bı kez hamıle kalabıldın
biz ilki için uğraşıyoruz bi tane olsun diyoruz ama bire iki lazım Rabbim tez vakitte versin

bende pko var adetim düzensiz insülin direnci falanda var 4 5 aydır çocuk deniyoruz olmuyor doktor pko olduğu iin yumurtaların çatlamıyor dedi soğan kürü işe yarıyor mu nasıl yapmalıyım adetimin 3. günündeyim
Yap canım YouTube den Saraçoğlunun soğan kürünü aç izle yapmaya başla Rabbim nasip etsin

bende pko var adetim düzensiz insülin direnci falanda var 4 5 aydır çocuk deniyoruz olmuyor doktor pko olduğu iin yumurtaların çatlamıyor dedi soğan kürü işe yarıyor mu nasıl yapmalıyım adetimin 3. günündeyim
Denemekte fayda var kullanipta hamile kalan çok.bizler hep içtik .Artik bekliyoruz bakalım ibrahim saracoglunu birebir dinle açıp derim

İnş cnm hayrlısı.evet oğlum da her gece yatağa girdiğinde anne bnmde bi kardrşim olsa ya.adına koymuş beyefendi erva.kız olacakmış.öle diyo.ne güzl cnm eşim samsunlu bnm.
Aynen bizimde her gece dualar ediyoruz rabbim tez vakitte kardeşler versin çocuklarımıza.ismi de ne guzel bulmuş maşallah akıl küpü

Kızlar birde bişi dicem.bn acayip zayıfladım.bi taşla iki kuş resmen.inş hamile de kalırım.bir de bu aralar idrarımda sıklık var.çok sık çıkmıyorum ama gittim mi hiç gitmemişim gibi çok idrarım oluyo.
Bende aynısı oldum ama şimdi adete 3 gün kaldi inanılmaz iştah artik yarın sabah tartılacam zayıfladım zannederken kilo almmaktan korkuyorum.sogan suyu idrar sokturuyor canim

Bende aslan pencesı aldım aktardakı adam hayıt tohumuda verdı bendaha ıstemeden ıkısını bırlıkte ıc abla dedı. Ben ıkısını aynı cezvedemı yapsamkı
Sifa olsun canım.ayni cezvedemi bilemedim.ikisini birden bi yazıp araştır bakalım neler çıkıyor.elbet bi dr birşey bahsetmistir

Bende sadece sağ kasık ağrım var başkada yok senin var mı ya birde saat başı tuvalete gidiyorum akşam oldumu saate bir gidiyorum
Ben kendimi bildim.bileli çok şu içtiğim.icin sürekli tuvaletteyim canım ama bende belirti yok hiç ya.senin kasik ağrısı gebelikten bile olabilir canım

Bende aynısı oldum ama şimdi adete 3 gün kaldi inanılmaz iştah artik yarın sabah tartılacam zayıfladım zannederken kilo almmaktan korkuyorum.sogan suyu idrar sokturuyor canim
Evet iştahım arttı ama yemiyorum.bi de halsizleştim çok bu akşam.soğan kürü yaptığımı dıyan kızıyor bana.bu geceden itibaren bırakmş bulunmaktaym.bebiş varsa bile düşer dediler.10 gün yaptm.olursa zatn 10 gün bile yeter diye düşünüyorum

Ben kendimi bildim.bileli çok şu içtiğim.icin sürekli tuvaletteyim canım ama bende belirti yok hiç ya.senin kasik ağrısı gebelikten bile olabilir canım
Evlendiğimden beri hep sağ kasığım çok ağırıyor gebelikten değil yani olmasını isterdim ama

Kizlar bu arada persembe dr gitmistim yum. 16 mm deydi c.tesi bir daha gel duruma gore catlatma ignesi veririz demisti bugun tekrar gittim catlamis dedi bende kendimi okadar odaklamistimki dr gitcm catlatma ignesi olcam dedigi tarihlerde iliski yasancak falan persembe gittigimde duruyrdu carsamba persembe iliski oldu aslinda dunde olurduda esimin isi cikti bugunude degerlendirin dedi ama bakalim hangi ara catladi yahu kacirdikmi bilemedim

Kizlar bu arada persembe dr gitmistim yum. 16 mm deydi c.tesi bir daha gel duruma gore catlatma ignesi veririz demisti bugun tekrar gittim catlamis dedi bende kendimi okadar odaklamistimki dr gitcm catlatma ignesi olcam dedigi tarihlerde iliski yasancak falan persembe gittigimde duruyrdu carsamba persembe iliski oldu aslinda dunde olurduda esimin isi cikti bugunude degerlendirin dedi ama bakalim hangi ara catladi yahu kacirdikmi bilemedim
İnşaAllah tutmuştur değerlendirmişsin işte nasip

S Samsungeliniii canım pco adet düzensizliği olanlara ve yumurtlama problemi olanlara konulan bi hastalık teşhisdir. Böyle olunca hamile kalmak zor oluyor Allah olan herkese şifa versin

Back