• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Selam kizlar. Benim bugun sondu sogan kuru , ama belki hamileysem sorun olur diye bugun icmedim.

Hos bu

Hos bulduk.siZ Iciyormusunuz?tadi nasil?
Bem bitirdim canim. Bilmiyorum bana kotu gelmedi. Ilk gunler pskolojik icemem diyordum burnumu tutuyordum, sonra likir likir ictim hosuma gidiyordu hatta :)) Belkide bebegim olur diye sevdim

Hos buldum canim benim evet o kadar morele ihtuyacim varki hamileyim sandim bir aya det gormeyince meyerse polikistik overmis nasil umutlanmsdim.simdi adet sokturucu kullaniyorum adet goreyim diye adetim bitdigu gunden baslicam bende bir birimize destek olalim guc olalim hepimiz hamileyim haberini verelim insallah
Geçmiş olsun canım üzme kendini hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz.sogan suyu tadı o kadar kötü değil hatta sıcağa yakın ilik iciyorum bitki çayı niyetine yudum yudum iyi gidiyor.bende de polikistik görünümü var
Burada yazan arkadaşlardan bilgi verdiler.hayit tohumu çok sıfatıymış araştırdım.onu da kullanıyorum ben.tavsiye ederim.aktardan alıp yarim çay kaşığını kaynar suda 10 dk kaynatıp ılıyınca iciyorsun.hormonlai dengeliyor çabuk hamile kalmayı sağlıyormuş adet düzenleyici olarak da kullanılırmış.sende bir araştır soğan suyu ile beraber onu da kullanıyorum ben.@baby44 de yapıyor.burada birbirimize yardımcı olalım daha çabuk sonuç ulaşalım insallah

Ay amin canım inşallah yeni kan testini ne zaman vereceksin canım
Yarin mi versem yoksa pazar gununu falan mi beklesem bilemiyorum canim. Doktorum en erken haftaya carsamba ver dedi bat tarihinden bir gun once oluyor. Ama diyorim yarin versem en azindan yukseliyormu ina baksam. Arafta gibiyim ise bile kendimi veremiyorum cok zor boylesi ya

Yarin mi versem yoksa pazar gununu falan mi beklesem bilemiyorum canim. Doktorum en erken haftaya carsamba ver dedi bat tarihinden bir gun once oluyor. Ama diyorim yarin versem en azindan yukseliyormu ina baksam. Arafta gibiyim ise bile kendimi veremiyorum cok zor boylesi ya
Evet zor bir durum canım ya bilemedim.olurda verirsen yaz bize

A evet okudum kizlar uzr dilerim gormedim. Tesekkurler midemi bozmasin tadi zehirde olsa icicem anne olmak her zaman istegimdi.yeni evliyim 4 ay ama esim o kadar hevesliki hic benden geri kalmyor.pko oldugumu ogrenincede daha zor geldi hamile olamam diye dusunuyorum insallah sogan suyu denicem.siz kac yillik ve ya kac aylik evlisiniz? Yas kac?

Yazarim canim insallah yukseliyordur. Ill defa boyle cikti daha onede erken yaptirmistim bir kac defa en yuksegi 0.20 cikmisti
Evet bazı gebelikler adete kadar kaybolabiliyor.daha once i doktorum.soylemisti sonradan üzülmemek için erken yaptırma falan demisti.ama ben senden çok umutluyum inşallah sağlıklı bir gebelik bu

Evet bazı gebelikler adete kadar kaybolabiliyor.daha once i doktorum.soylemisti sonradan üzülmemek için erken yaptırma falan demisti.ama ben senden çok umutluyum inşallah sağlıklı bir gebelik bu
Canim yaa insallah insallah. Hafif kasik karin agrim var birde sari akintim var. Goguslerimin o acisi sisi hafifledi ama oyle acimiyor. Insallah iyiye isarettir

Evlenmeden oncede bi kac doktora gitdim cocok sorunu olucak dedi ( mutlaka kullanicam sogan kurunu
Kullan canim cok okudum soga kuruyle hamile kalan. Benim annem bile kulanmis rahim daha saglikli temiz olsun diye. Allahtan hayirlisi olsun

Back