- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
- 63
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldin canimBende gelen hafta basliyacam bakalim hayrlisi
Hos bulduk.siZ Iciyormusunuz?tadi nasil?H
Hosgeldin canim
Hadi gözün aydın canım ya darısı bana bitmesi için son 3 gün hayırlısı ileSelam kizlar. Benim bugun sondu sogan kuru , ama belki hamileysem sorun olur diye bugun icmedim.
Bem bitirdim canim. Bilmiyorum bana kotu gelmedi. Ilk gunler pskolojik icemem diyordum burnumu tutuyordum, sonra likir likir ictim hosuma gidiyordu hatta :)) Belkide bebegim olur diye sevdimHos bu
Hos bulduk.siZ Iciyormusunuz?tadi nasil?
Oo bitmis bile canim. O kadar ictik sifa olsun bebeklerimiz olsun insallahHadi gözün aydın canım ya darısı bana bitmesi için son 3 gün hayırlısı ile
Geçmiş olsun canım üzme kendini hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz.sogan suyu tadı o kadar kötü değil hatta sıcağa yakın ilik iciyorum bitki çayı niyetine yudum yudum iyi gidiyor.bende de polikistik görünümü varHos buldum canim benim evet o kadar morele ihtuyacim varki hamileyim sandim bir aya det gormeyince meyerse polikistik overmis nasil umutlanmsdim.simdi adet sokturucu kullaniyorum adet goreyim diye adetim bitdigu gunden baslicam bende bir birimize destek olalim guc olalim hepimiz hamileyim haberini verelim insallah
Ay amin canım inşallah yeni kan testini ne zaman vereceksin canımOo bitmis bile canim. O kadar ictik sifa olsun bebeklerimiz olsun insallah
Yarin mi versem yoksa pazar gununu falan mi beklesem bilemiyorum canim. Doktorum en erken haftaya carsamba ver dedi bat tarihinden bir gun once oluyor. Ama diyorim yarin versem en azindan yukseliyormu ina baksam. Arafta gibiyim ise bile kendimi veremiyorum cok zor boylesi yaAy amin canım inşallah yeni kan testini ne zaman vereceksin canım
Sogan suyunun tadimi canim? Ben yazmistim. Ben severek ictim kotu gelmedi. Koku bile gelmedi bana seve seve ictim hatta:))Kizlar biriniz tadini yazmiycami?
Yazdık canım hatta senin için başka birşey daha yazdım yukarıya doğru çık goreceksinKizlar biriniz tadini yazmiycami?
Evet zor bir durum canım ya bilemedim.olurda verirsen yaz bizeYarin mi versem yoksa pazar gununu falan mi beklesem bilemiyorum canim. Doktorum en erken haftaya carsamba ver dedi bat tarihinden bir gun once oluyor. Ama diyorim yarin versem en azindan yukseliyormu ina baksam. Arafta gibiyim ise bile kendimi veremiyorum cok zor boylesi ya
Yazarim canim insallah yukseliyordur. Ill defa boyle cikti daha onede erken yaptirmistim bir kac defa en yuksegi 0.20 cikmistiEvet zor bir durum canım ya bilemedim.olurda verirsen yaz bize
Evet bazı gebelikler adete kadar kaybolabiliyor.daha once i doktorum.soylemisti sonradan üzülmemek için erken yaptırma falan demisti.ama ben senden çok umutluyum inşallah sağlıklı bir gebelik buYazarim canim insallah yukseliyordur. Ill defa boyle cikti daha onede erken yaptirmistim bir kac defa en yuksegi 0.20 cikmisti
Canim yaa insallah insallah. Hafif kasik karin agrim var birde sari akintim var. Goguslerimin o acisi sisi hafifledi ama oyle acimiyor. Insallah iyiye isarettirEvet bazı gebelikler adete kadar kaybolabiliyor.daha once i doktorum.soylemisti sonradan üzülmemek için erken yaptırma falan demisti.ama ben senden çok umutluyum inşallah sağlıklı bir gebelik bu
Kullan canim cok okudum soga kuruyle hamile kalan. Benim annem bile kulanmis rahim daha saglikli temiz olsun diye. Allahtan hayirlisi olsunEvlenmeden oncede bi kac doktora gitdim cocok sorunu olucak dedi ( mutlaka kullanicam sogan kurunu