• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kizlar bisey sorucam doktor tedaviye ne zaman basliyor 6 ay denemeden sonrami yoksa gittgimde hemen istedigimi soylesem baslar mi 3. Ay olacak denemem olmazsa gitmeyi dusunuyorum da varmi fikri olan .. pco her zaman olmuyir bi ay oluyor bi ay gozukmuyordu evlenmeden once gitmistim.. adetler duzenli ..

Kizlar bisey sorucam doktor tedaviye ne zaman basliyor 6 ay denemeden sonrami yoksa gittgimde hemen istedigimi soylesem baslar mi 3. Ay olacak denemem olmazsa gitmeyi dusunuyorum da varmi fikri olan .. pco her zaman olmuyir bi ay oluyor bi ay gozukmuyordu evlenmeden once gitmistim.. adetler duzenli ..
Canim ben gittim 6 aydir deniyorum dedim tahlil istedim hersey iyi cikti. 6 ay daha deneyin sorun yok normaldir dedi. Bence bekle ama istersen benim gibi tahliller yaptir icin rahatlasin. Opuyorum

Canım kimi yerde sabah akşam kimi yerde günde 1 yazmışlar.ben sağın suyu nu da sabah akşam içtigim icin hayiti ancak akşamları günde 1 içebiliyorum.ama bence faydası var cinsel isteksizlik vardı bende.zaten araştırdığımda istek artiriyo yazıyordu.suan 6.günüm şimdiden etki etti.benim sol yumurtaligimda pco görünümlü dedi canım.o yüzden dışarıdan bu şekild e destek yapmaya çalışıyorum.hayiti sıcak suya yarim kaşık koyup 10 dk kaynatıp ılıyınca iciyorum günde 1 kere
Hayit otu ne icin bendede adenoymiss var dedi ama tma karari sonuclarimla birlikte soyleyecek ins erir kizlar dua edin ins yok olur ins

Hayit otu ne icin bendede adenoymiss var dedi ama tma karari sonuclarimla birlikte soyleyecek ins erir kizlar dua edin ins yok olur ins
Hayit tohumu adet düzenleyici hormonları dengeleyen kist ve miyom oluşmasını engelleyen bir tohummus.kadinlarda cinsel istek artırır kolay hamile kalmayı sağlarmış ben içmeye başlayalı 10 gün oldu.bakalim şifası allahtan

Hayit tohumu adet düzenleyici hormonları dengeleyen kist ve miyom oluşmasını engelleyen bir tohummus.kadinlarda cinsel istek artırır kolay hamile kalmayı sağlarmış ben içmeye başlayalı 10 gün oldu.bakalim şifası allahtan
Bndede var icsemmi acaba aktardanmi aldnz

Kızlarrrr günaydınnnnnnn sogan kürünün 5. gününe gelmiş bulunmaktayım daha cokk var severek lıkır lıkır içiyorum valla inş. rabbim şifasını verir
O only37 canım hic kafana takma planladıkca zaten bişiler cıkıyr P pembehayaller06 ne güsel söylemiş rabbimin zamanını bilemeyiz sen yeterki mutsuz etme kendini
CESUR05 CESUR05 kuzum güzel haberlerini dört gözle bekliyorum inan
cikolatakistim cikolatakistim canım 1 yıl gectiyse zaten tahliller testler yapılıyr degerlerine göre ilac vs baslatıyor ama 1 yıldan önceyse deneyin diyor senin aklın kalmasın testlerini yaptır cnm

cikolatakistim cikolatakistim canım muhtemelen klomen baslatır tahlillerinde bi sıkıntı yoksa için rahat olsun bişicik cıkmaz inş.
Edvard Edvard canım hiç planlama inan hepimiz o durumdayız ilk bebiş düşünmeye basladıgımızd ayda 1 kere olduğu zamnlar oldu nice niceee önemli günler suya düştü vardır bir hayr dedim vaktı zamnı vardır dedim sende üzme kendini hersey olacagına varıyr içini rahat tut güsel olcak herseyyyy

HAMİŞ HABERLERİNİN BOL OLDUGU GÜZEL HABERLERİN DUYULDUGU GÜZELLL BİR GÜN AYDIN OLSUNNNNNN:anneadayı::emir_bebek:

cikolatakistim cikolatakistim canım muhtemelen klomen baslatır tahlillerinde bi sıkıntı yoksa için rahat olsun bişicik cıkmaz inş.
Edvard Edvard canım hiç planlama inan hepimiz o durumdayız ilk bebiş düşünmeye basladıgımızd ayda 1 kere olduğu zamnlar oldu nice niceee önemli günler suya düştü vardır bir hayr dedim vaktı zamnı vardır dedim sende üzme kendini hersey olacagına varıyr içini rahat tut güsel olcak herseyyyy

HAMİŞ HABERLERİNİN BOL OLDUGU GÜZEL HABERLERİN DUYULDUGU GÜZELLL BİR GÜN AYDIN OLSUNNNNNN:anneadayı::emir_bebek:

Güzel dileklerin için teşekkür ederim inşaAllah hamile oluruz Bugün müslümanların Bayram günü cuma cumanız mübarek olsun bol bol dua edin kim bilir kabul olur belki.

Hepiniz soğan kürünü yapıyorsunuz akıntınız oluyor mu benim 4 gün kananamam başlamıştı

Back