• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Yok canim kullanmadim. Ama bu ay hamis olursan degerim yukselirse sogan suyundandir. Gogusunde mavi damarlar var mi? Benim mavi damarlar cikti. Birde son iki gundur adet olacakmisim gibi hafif agri oluyo sizi gibi. Bat 15 mart. Insallah hamisizdir

Benim bat 20 mart bi test yapsana hamile olabilirsin göğüs uçların da koyulaşmış mı

Bugun yaptim canim 0.100 cikti doktoruma sordum olabilirsin dedi. Cumayi bekliyorum insallah degerim yukselir

Ayyy inşaAllah olursun ya Rabbim verir inşaAllah amin amin amin :KK76::KK15:
Hosgeldin edvard benimde duzenli her ay olurm sukur 30-32. Gunde falan hormon degerlerim normal cikiyor sanirim pcos gorunumu var klomen kullandim gecen ay olmadi simdi tekrar verdi dr bakalim hayrlisi icimiz umutla dolsunki guzel haberler alalim dualarini eksik etme kuzum

Hosgeldin edvard benimde duzenli her ay olurm sukur 30-32. Gunde falan hormon degerlerim normal cikiyor sanirim pcos gorunumu var klomen kullandim gecen ay olmadi simdi tekrar verdi dr bakalim hayrlisi icimiz umutla dolsunki guzel haberler alalim dualarini eksik etme kuzum

Benim de hormon falan normal hep nasip diyip beklemek lazım ama sabırsızım umutlanıp sonradan kırılmak çok zor

Kızlarrrr Günaydınnn. Güzel bir gün dahaa. MART bizim günümüz olsun.güzel haberler alalım :)
DÜNYA KADINLAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN.

Kızlarrrr Günaydınnn. Güzel bir gün dahaa. MART bizim günümüz olsun.güzel haberler alalım :)
ayyy ne güzel söyledin canım güzel haberler alırz inş. DÜNYA KADINLAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN
(Darısı ANNELER GÜNÜNE OLSUN) :) O GÜNLERİDE GÖRELİM İNŞ.

ayyy ne güzel söyledin canım güzel haberler alırz inş. DÜNYA KADINLAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN
(Darısı ANNELER GÜNÜNE OLSUN) :) O GÜNLERİDE GÖRELİM İNŞ.
okuması bile güzeldii :)) inşallah canım aminnnnnn :)

Günaydın canım.cok teşekkürler dünya kadınlar günümüz kutlu olsun.hamilelik haberine ne kadar sevindim bilemezsin.sen belirtileri anlattıkça kızımda bana olanların aynısı o yüzden hep içimden hamilesin diye doguyordu.rabbim inşallah devamını getirir.kendine bu günlerde dikkat etmelisin canım.tarsin maydonoz adaçayı tüketme yukarı uzanma ve ağır kaldırma.insallah hayırlısı ile güzel haberlerinin devamını bekliyoruz canım

Bende bu ay soğan kürü yaptım adetin 3 günü hormon tahlili yaptım bana da doktor klomen folikasit verdi bende hiç etkisi yok sende ne gibi etkiler oldu adetin düzenli mi ? Birde ilişkiden sonra tüm meni dışarı dökülüyor böyle olan varmı ??
Hoşgeldin canım.ne zamandır yoktun.meni ister istemez ertesi gün dışarı akıyor.yinede ben ayaklarimi kaldırıyorum yukarı ilişkiden sonra.birde ılık duş alin. Sıcak su sperm ı öldürür.adetin ne zamandı yakın değil mi

Günaydın canım.cok teşekkürler dünya kadınlar günümüz kutlu olsun.hamilelik haberine ne kadar sevindim bilemezsin.sen belirtileri anlattıkça kızımda bana olanların aynısı o yüzden hep içimden hamilesin diye doguyordu.rabbim inşallah devamını getirir.kendine bu günlerde dikkat etmelisin canım.tarsin maydonoz adaçayı tüketme yukarı uzanma ve ağır kaldırma.insallah hayırlısı ile güzel haberlerinin devamını bekliyoruz canım
yaaa canımmm allah razı olsun. o kadar güzel yazmışsın ki kendimi anne gibi sandım :) inşallah yükselir dua edin ne olur :)

Hoşgeldin canım.ne zamandır yoktun.meni ister istemez ertesi gün dışarı akıyor.yinede ben ayaklarimi kaldırıyorum yukarı ilişkiden sonra.birde ılık duş alin. Sıcak su sperm ı öldürür.adetin ne zamandı yakın değil mi

Dünya Kadınlar gününüz kutlu olsun hepimize Rabbim hatırlı evlatlar nasip etsin. Ben bakıyorum yorumları okuyorum arada yazıyorum. Ben yastık koymayı ayakları kaldırmayı bıraktım hemen dökülüyor şaşırıyorum. 20 bat bakalım nasip

Back
X