• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Insallah anne olursun en kisa zamanda ) bizde 4 aydir hic korunmadim ama olmadi henuz.Rabbim tum isteyenlere versin.bu arada 8 mart kadinlar gunun kutlu olsun :*
Canim insallah allah dualarimizi kabul eder bu ay hapimiz hamile kaliriz.Daha cok yeni sakin stres yapma ill 1 sene icinde doktor bile bir sey yapmiyor dene diuormus. Seninde dunya emekci kadinlar gunun kutlu olsun canim. Insallah seneye kizinla kutlarsin. Aaa bir anda kizin yazdim bebisin yazacaktim. Allah yazdirdi diyelim :)))

Canim insallah allah dualarimizi kabul eder bu ay hapimiz hamile kaliriz.Daha cok yeni sakin stres yapma ill 1 sene icinde doktor bile bir sey yapmiyor dene diuormus. Seninde dunya emekci kadinlar gunun kutlu olsun canim. Insallah seneye kizinla kutlarsin. Aaa bir anda kizin yazdim bebisin yazacaktim. Allah yazdirdi diyelim :)))
Tesekkurler nerden bildin kiz istedigmi?))erkekde olsa olur ama kizi daha cok istiyorum ikisi birdende olabilir ))ikiz ayy ne guzel benim kayinfederim ikiz o yuzden belki bizdede olabilir. Biri olsunda )

Tesekkurler nerden bildin kiz istedigmi?))erkekde olsa olur ama kizi daha cok istiyorum ikisi birdende olabilir ))ikiz ayy ne guzel benim kayinfederim ikiz o yuzden belki bizdede olabilir. Biri olsunda )
Bilmem ki canin bi bakmisi kizin yazmisim saglikla gelsin:) benim esimde ikiz bende de olabilir diyorlar. Hayirlisiyla olsunda. Ahah bakmissin bir beklerken ikizlarimiz olmus:)) Bende erkek istiyorum tabii hayirlisi. Esimin ikizide erkek:)))

Bilmem ki canin bi bakmisi kizin yazmisim saglikla gelsin:) benim esimde ikiz bende de olabilir diyorlar. Hayirlisiyla olsunda. Ahah bakmissin bir beklerken ikizlarimiz olmus:)) Bende erkek istiyorum tabii hayirlisi. Esimin ikizide erkek:)))
Insallah en kisa zamanda hamileyim deriz sonrada cinsiyyet soylersiz sonrada isim oh oh hayali bile guzel

Hos buldum canim benim evet o kadar morele ihtuyacim varki hamileyim sandim bir aya det gormeyince meyerse polikistik overmis nasil umutlanmsdim.simdi adet sokturucu kullaniyorum adet goreyim diye adetim bitdigu gunden baslicam bende bir birimize destek olalim guc olalim hepimiz hamileyim haberini verelim insallah
Tabiki canm bircok ornegi var okumussndr illaki pco hamile kalamamak degil hic uzulme sadece minik afacanlar gelirken birzcik nazlaniyr o yuzden hic umutsuz olma bu ay, bu ay olmazsa diger ay oda olmazsa sonraki illaki nasibimizdr varsa olacaktr dua et bol bol elimizden geleni yapalim takdir allahin

Yarin mi versem yoksa pazar gununu falan mi beklesem bilemiyorum canim. Doktorum en erken haftaya carsamba ver dedi bat tarihinden bir gun once oluyor. Ama diyorim yarin versem en azindan yukseliyormu ina baksam. Arafta gibiyim ise bile kendimi veremiyorum cok zor boylesi ya
Oyyy kuzum benim guzel olcak yukselcek ins. Degerin bebisin yoldadir ins.

Oyyy kuzum benim guzel olcak yukselcek ins. Degerin bebisin yoldadir ins.
Canim allah razi olsun insallah diyorum elimden baska bisey gelmiyor. Beklemek ne zormus. Simdi yarin yaptirsam tam sonucu alamayadabilirim,yani yukselir ama ornek 2. 4 falan olursa yine bekleyecegim. Ama en azindan yukseldigini gorurum. Hayirlisi. Allah dualarimizi kabul etsin

O Only duaların ıcın tsk ederım yazını okudum ınsallah raabbım hepımıze naaıp eder. Benımde goguslerde falan hassasıyetım yok. Akıntım var bolca

Canim allah razi olsun insallah diyorum elimden baska bisey gelmiyor. Beklemek ne zormus. Simdi yarin yaptirsam tam sonucu alamayadabilirim,yani yukselir ama ornek 2. 4 falan olursa yine bekleyecegim. Ama en azindan yukseldigini gorurum. Hayirlisi. Allah dualarimizi kabul etsin
Insallah hamılesındır haberını beklıoz belırtınde varmıs ıns hamıssındır. Bnmde gecen ay yapmıstım test 2.00 cıkmısdı cok sevınmısdım doktora gıttım hamıle degılsın demıatı 4gun vardı adetıme

Insallah hamılesındır haberını beklıoz belırtınde varmıs ıns hamıssındır. Bnmde gecen ay yapmıstım test 2.00 cıkmısdı cok sevınmısdım doktora gıttım hamıle degılsın demıatı 4gun vardı adetıme
Canim amin insallah hepimiz hamileyizdir. 5 ve uzeri hamile sayiliyor ama 17 ciksa kimyasal deniyor, yine test isteniyor hep bi bekleme yani. Aslinda yipranmamak icin adet gecikmesi olunca yapilsa yapabilsek, ama ben yapamiyorum. Hakkimizda hayirlisi

Canim amin insallah hepimiz hamileyizdir. 5 ve uzeri hamile sayiliyor ama 17 ciksa kimyasal deniyor, yine test isteniyor hep bi bekleme yani. Aslinda yipranmamak icin adet gecikmesi olunca yapilsa yapabilsek, ama ben yapamiyorum. Hakkimizda hayirlisi
ende belırtı varmıs bende hıc bısey yok. Yuzumu yokluyom sıvılce varmı dıye varsa kesın hasta olurum ben suan yok yok dıye sevınıyom dusun

Ben geçen ay yaptım soğan kürünü yaptım bu ay klomen ve folikasit kullandım günlerimide değerlendirdim bat 20 şubat ama hiç belirtim yok bu ay hamile kalamazsam eşim şehir dışına gidecek 4 ay da ancak 2 haftada bir 3 günlüğüne gelecek ne olacak nasıl olacak bilmiyorum

Back