• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Bende bu ay soğan kürü yaptım adetin 3 günü hormon tahlili yaptım bana da doktor klomen folikasit verdi bende hiç etkisi yok sende ne gibi etkiler oldu adetin düzenli mi ? Birde ilişkiden sonra tüm meni dışarı dökülüyor böyle olan varmı ??
Hoşgeldin canım.ne zamandır yoktun.meni ister istemez ertesi gün dışarı akıyor.yinede ben ayaklarimi kaldırıyorum yukarı ilişkiden sonra.birde ılık duş alin. Sıcak su sperm ı öldürür.adetin ne zamandı yakın değil mi

Günaydın canım.cok teşekkürler dünya kadınlar günümüz kutlu olsun.hamilelik haberine ne kadar sevindim bilemezsin.sen belirtileri anlattıkça kızımda bana olanların aynısı o yüzden hep içimden hamilesin diye doguyordu.rabbim inşallah devamını getirir.kendine bu günlerde dikkat etmelisin canım.tarsin maydonoz adaçayı tüketme yukarı uzanma ve ağır kaldırma.insallah hayırlısı ile güzel haberlerinin devamını bekliyoruz canım
yaaa canımmm allah razı olsun. o kadar güzel yazmışsın ki kendimi anne gibi sandım :) inşallah yükselir dua edin ne olur :)

Hoşgeldin canım.ne zamandır yoktun.meni ister istemez ertesi gün dışarı akıyor.yinede ben ayaklarimi kaldırıyorum yukarı ilişkiden sonra.birde ılık duş alin. Sıcak su sperm ı öldürür.adetin ne zamandı yakın değil mi

Dünya Kadınlar gününüz kutlu olsun hepimize Rabbim hatırlı evlatlar nasip etsin. Ben bakıyorum yorumları okuyorum arada yazıyorum. Ben yastık koymayı ayakları kaldırmayı bıraktım hemen dökülüyor şaşırıyorum. 20 bat bakalım nasip

Dünya Kadınlar gününüz kutlu olsun hepimize Rabbim hatırlı evlatlar nasip etsin. Ben bakıyorum yorumları okuyorum arada yazıyorum. Ben yastık koymayı ayakları kaldırmayı bıraktım hemen dökülüyor şaşırıyorum. 20 bat bakalım nasip
Birde esin boşalır boşalmaz çıkmasın birkaç saniye daha kalsin.zatrn memi dışarı aksa da 1 damlası bile yeter canım.sen içini ferah tut.adetine az kalmis inşallah güzel haberler aliriz

Selam herkese. Bende şubat ayında soğan kürü yaptım ama sadece 11 gün yaptım. Adeti geciktirdiğini duyunca 11. Gun bıraktım. Bir sorun da yok kist falan. Adetim düzenlidir Bugün adet olman lazım ama hiç gelicek gibi durmuyor. 4-5 gündür göğüslerde hassasiyet var o kadar. Bu arada hamile olamam çünkü soğan kürü yapıcam diye korunduk. Bu ay korunmiycam. Umarım fazla gecikmez adet olmam.

Kizlar amh. Degerimede baktirmistim ama onun sonucu bikac gun sonra demislerdi cikmis 2.29 normal gibi gorunuyr bilgisi olan varmi bu konuda

Birde esin boşalır boşalmaz çıkmasın birkaç saniye daha kalsin.zatrn memi dışarı aksa da 1 damlası bile yeter canım.sen içini ferah tut.adetine az kalmis inşallah güzel haberler aliriz

Amin inşaAllah canım Allah bekleyenlerin hepsine bekleriklerini nasip etsin merakla bekliyorum bakalım sonuç ne olacak

Selam kizlar yeni gelenler var aramızda ne guzel inşallah hepberaber güzel haberler alacağız birbirimizden. Bugünde 12.gün soğan kurunde.sukur 3 gün kaldi bitmesine ama gunler geçmiyor sanki.birde yumurtlama dönemindeyim.bosgecirmemeye çalışıyorum.sizlerde ne var ne yok canlar.

Hos geldinn Sende katil aramiza bu sureci birlikte daha guclu atlatirz
Hos buldum canim benim evet o kadar morele ihtuyacim varki hamileyim sandim bir aya det gormeyince meyerse polikistik overmis nasil umutlanmsdim.simdi adet sokturucu kullaniyorum adet goreyim diye adetim bitdigu gunden baslicam bende bir birimize destek olalim guc olalim hepimiz hamileyim haberini verelim insallah

Back