Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım.ne zamandır yoktun.meni ister istemez ertesi gün dışarı akıyor.yinede ben ayaklarimi kaldırıyorum yukarı ilişkiden sonra.birde ılık duş alin. Sıcak su sperm ı öldürür.adetin ne zamandı yakın değil miBende bu ay soğan kürü yaptım adetin 3 günü hormon tahlili yaptım bana da doktor klomen folikasit verdi bende hiç etkisi yok sende ne gibi etkiler oldu adetin düzenli mi ? Birde ilişkiden sonra tüm meni dışarı dökülüyor böyle olan varmı ??
Aminin canım.insallahhhayyy ne güzel söyledin canım güzel haberler alırz inş. DÜNYA KADINLAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN
(Darısı ANNELER GÜNÜNE OLSUN) :) O GÜNLERİDE GÖRELİM İNŞ.
yaaa canımmm allah razı olsun. o kadar güzel yazmışsın ki kendimi anne gibi sandım :) inşallah yükselir dua edin ne olur :)Günaydın canım.cok teşekkürler dünya kadınlar günümüz kutlu olsun.hamilelik haberine ne kadar sevindim bilemezsin.sen belirtileri anlattıkça kızımda bana olanların aynısı o yüzden hep içimden hamilesin diye doguyordu.rabbim inşallah devamını getirir.kendine bu günlerde dikkat etmelisin canım.tarsin maydonoz adaçayı tüketme yukarı uzanma ve ağır kaldırma.insallah hayırlısı ile güzel haberlerinin devamını bekliyoruz canım
Hoşgeldin canım.ne zamandır yoktun.meni ister istemez ertesi gün dışarı akıyor.yinede ben ayaklarimi kaldırıyorum yukarı ilişkiden sonra.birde ılık duş alin. Sıcak su sperm ı öldürür.adetin ne zamandı yakın değil mi
Tabiki de dua ediyordum etmeye de devam edicem canım allah ın izni ile inşallah yükselir canımyaaa canımmm allah razı olsun. o kadar güzel yazmışsın ki kendimi anne gibi sandım :) inşallah yükselir dua edin ne olur :)
Birde esin boşalır boşalmaz çıkmasın birkaç saniye daha kalsin.zatrn memi dışarı aksa da 1 damlası bile yeter canım.sen içini ferah tut.adetine az kalmis inşallah güzel haberler alirizDünya Kadınlar gününüz kutlu olsun hepimize Rabbim hatırlı evlatlar nasip etsin. Ben bakıyorum yorumları okuyorum arada yazıyorum. Ben yastık koymayı ayakları kaldırmayı bıraktım hemen dökülüyor şaşırıyorum. 20 bat bakalım nasip
Birde esin boşalır boşalmaz çıkmasın birkaç saniye daha kalsin.zatrn memi dışarı aksa da 1 damlası bile yeter canım.sen içini ferah tut.adetine az kalmis inşallah güzel haberler aliriz
Kizlar amh. Degerimede baktirmistim ama onun sonucu bikac gun sonra demislerdi cikmis 2.29 normal gibi gorunuyr bilgisi olan varmi bu konuda
sagol cnm degerlerim şükür iyi cıkıyr bakalım hayrlısı herseyiDeğerin güzel canım
Sonuçlar normal benimde bildiğim kadarıyla sen bi adım daha yaklaştın canım hamilelige benim bir hafta var ama beljrti hiç yok göğüs hassasiyeti falansagol cnm degerlerim şükür iyi cıkıyr bakalım hayrlısı herseyi
Kuzum inş. YA DEGERLER NORMALDE BAKALIM HAKKIMIZDA HAYRLISISonuçlar normal benimde bildiğim kadarıyla sen bi adım daha yaklaştın canım hamilelige benim bir hafta var ama beljrti hiç yok göğüs hassasiyeti falan
Hos geldinn Sende katil aramiza bu sureci birlikte daha guclu atlatirzBende gelen hafta basliyacam bakalim hayrlisi
Hos buldum canim benim evet o kadar morele ihtuyacim varki hamileyim sandim bir aya det gormeyince meyerse polikistik overmis nasil umutlanmsdim.simdi adet sokturucu kullaniyorum adet goreyim diye adetim bitdigu gunden baslicam bende bir birimize destek olalim guc olalim hepimiz hamileyim haberini verelim insallahHos geldinn Sende katil aramiza bu sureci birlikte daha guclu atlatirz