Sagol canim aminnn. Cok heyecanliyim yaaaÇok sevindim inşallah yükselir de hamile olursunnazar boncuğu da koyalım
Bende bu ay soğan kürü yaptım adetin 3 günü hormon tahlili yaptım bana da doktor klomen folikasit verdi bende hiç etkisi yok sende ne gibi etkiler oldu adetin düzenli mi ? Birde ilişkiden sonra tüm meni dışarı dökülüyor böyle olan varmı ??Sogan suyu falan goguste jassasiyet yaptimi size ya klomenden galiba reglim olur olmaz gecerdi regli bitti 4 gun gecti hala ayni dokununca agriyo belimde ayni klomen yapti heralde
Selam canim. Benim adetim duzenli sorunum yok doktor deneyin diyordu. Bende sabirsizim sogan kuru yaptim. Gogusum sisti cok ama sogandan mi bilemem. Iliskiden sonra hemen kalkma yat bacaklarini yukari kaldir. Sonra ve ertesi gun akinti gelir o da normal
Yok canim kullanmadim. Ama bu ay hamis olursan degerim yukselirse sogan suyundandir. Gogusunde mavi damarlar var mi? Benim mavi damarlar cikti. Birde son iki gundur adet olacakmisim gibi hafif agri oluyo sizi gibi. Bat 15 mart. Insallah hamisizdirYa ilişkiden sonra meni hep dışarı akıy
Cevap verdiğin için teşekkürler canım ya benim düzensiz doktor bana da deneyin dedi ben geçen ay adet olmadım soğan kürüyle olabildim göğüslerim hep ağırıyordu şişmişti adet oldum onlar geçti klomen hiç kullandın mı
Amin canim. Icini fersh tut. Insallah hamileyizdir.Biraz umutsuzum ya bende olsun istiyorum Allah herkese versin beklemek çok zor
Yok canim kullanmadim. Ama bu ay hamis olursan degerim yukselirse sogan suyundandir. Gogusunde mavi damarlar var mi? Benim mavi damarlar cikti. Birde son iki gundur adet olacakmisim gibi hafif agri oluyo sizi gibi. Bat 15 mart. Insallah hamisizdir
Hosgeldin edvard benimde duzenli her ay olurm sukur 30-32. Gunde falan hormon degerlerim normal cikiyor sanirim pcos gorunumu var klomen kullandim gecen ay olmadi simdi tekrar verdi dr bakalim hayrlisi icimiz umutla dolsunki guzel haberler alalim dualarini eksik etme kuzumAyyy inşaAllah olursun ya Rabbim verir inşaAllah amin amin amin
Hosgeldin edvard benimde duzenli her ay olurm sukur 30-32. Gunde falan hormon degerlerim normal cikiyor sanirim pcos gorunumu var klomen kullandim gecen ay olmadi simdi tekrar verdi dr bakalim hayrlisi icimiz umutla dolsunki guzel haberler alalim dualarini eksik etme kuzum
Benim de hormon falan normal hep nasip diyip beklemek lazım ama sabırsızım umutlanıp sonradan kırılmak çok zor
Günaydın canım. aminnn çok sağol. allah tüm isteyenlere versin hayırlısıylaa. güzel düşünelim.Ayyy inşaAllah olursun ya Rabbim verir inşaAllah amin amin amin
Günaydın canım. aminnn çok sağol. allah tüm isteyenlere versin hayırlısıylaa. güzel düşünelim.
ayyy ne güzel söyledin canım güzel haberler alırz inş. DÜNYA KADINLAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUNKızlarrrr Günaydınnn. Güzel bir gün dahaa. MART bizim günümüz olsun.güzel haberler alalım :)
DÜNYA KADINLAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN.
okuması bile güzeldii :)) inşallah canım aminnnnnn :)ayyy ne güzel söyledin canım güzel haberler alırz inş. DÜNYA KADINLAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN
(Darısı ANNELER GÜNÜNE OLSUN) :) O GÜNLERİDE GÖRELİM İNŞ.
Günaydın canım.cok teşekkürler dünya kadınlar günümüz kutlu olsun.hamilelik haberine ne kadar sevindim bilemezsin.sen belirtileri anlattıkça kızımda bana olanların aynısı o yüzden hep içimden hamilesin diye doguyordu.rabbim inşallah devamını getirir.kendine bu günlerde dikkat etmelisin canım.tarsin maydonoz adaçayı tüketme yukarı uzanma ve ağır kaldırma.insallah hayırlısı ile güzel haberlerinin devamını bekliyoruz canımKızlarrrr Günaydınnn. Güzel bir gün dahaa. MART bizim günümüz olsun.güzel haberler alalım :)
DÜNYA KADINLAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?