- 1 Mart 2018
- 3.052
- 3.089
- 133
Evet canimBende az once sizleri anarak namazın sonunda dua etmiştim kalp kalbe karsiymis canlarım.insallah hepimiz e nasip olur dualarınız için kendi adıma da Alla H razı olsun allah dualarımızı kabul etsin.simdi ilk ilk onceGreen girls sonra cikolatakistim sizden haber bekliyoruz değil mi
Ay şimdiden heyacan bastı beni
Evet sanırımSanirim birisi daha benimle ayni gundu ama kimdi unuttum tabi yanlis hatirlamiyorsam
Olabilir evet .. su iki hafta icinde belli olucak hepimizinEvet sanırımBaby44 du yanlış hatirlamiyorsam
Ayy kuzum ins. Birzcik daha bekleyelim bakalim ins herkezden gusel haberler gelecekAdet tarihim 22 mart canım inan bende sabırsızlıkla bekliyorum.insallah burdan güzel haver vermek tez zamanda hepimiz e nasip olur.adet tarihine kadar bence umudunu kaybetme canım belli mi olur belki erken yada geç yumurtlaman olmustur.
Canim benimde sogan kuru bugun 3 bitti daha var bakalim yaklasik 1 haftadirda hayit iciyrm bal corek otu tarcin yiyorum sabahlari bikacgundrde 2-3 tane incir yiyorum sifa olsun evelallah faydasini gorcez ins. Kizlar vaktiyle hayrlisiyla olsun herseyEvet sanırımBaby44 du yanlış hatirlamiyorsam
Insallahhh gusel haberler alirzzAy ne güzel adet tarihin çok yakın 5 gün sonra güzel haberi verirsin inşallah canım
Kuzummmm banada dua et benimde 30-31mart diye dusunuyrm bakalim sanirim en son benim ayyyy ins. Kizlar ama pes etmeyelim tamam miii dualarinizi esirgemeyin benide hatrlayinBen Burda takvim yapamıyorum ama kendim not kağıdına yazdım sizin günlerinizi dua ederek
Ayyyyyyy hadi bakalim ins kuzumm allah herkezin gonlune gore versin cok heyecanlandim bak simdi haberdar et biziKizlar selam. Bugun test yaptirdim regle 9 gun var sonuc 0.100 cikti doktoruma sordum hamile olabilirsin dedi. Cuma tekrar yapticam. Insallah maileyimdir deger yukselir
Bende cok heyecanliyim canim. Ne sevinebildim ne uzulebildim cumayi bekliyorum.bugun birden isten izin aldim 5 dk kan verdim geldim netten sonucuma baktim. Insallah artar dua et kuzum. Doktor olabilirsin dedi ya aglamaya basladim. Tek umudum 9 gun once yapip 0.100 cikmasi. Doktorumsa buna dayanarak olabilirsin dedi. Offf zaman gecmez simdi.Ayyyyyyy hadi bakalim ins kuzumm allah herkezin gonlune gore versin cok heyecanlandim bak simdi haberdar et biziCESUR05
Hepinize ettim dua inşallah değişik bir duygu bu canımKuzummmm banada dua et benimde 30-31mart diye dusunuyrm bakalim sanirim en son benim ayyyy ins. Kizlar ama pes etmeyelim tamam miii dualarinizi esirgemeyin benide hatrlayin
ederim tabii etmezmiyim ins. Guzel haberlerini alicaz canm icini rahat tut sen cok dusunmemeye caliski zaman aksin gitsin ins. Degerin yukselir kuzumBende cok heyecanliyim canim. Ne sevinebildim ne uzulebildim cumayi bekliyorum.bugun birden isten izin aldim 5 dk kan verdim geldim netten sonucuma baktim. Insallah artar dua et kuzum. Doktor olabilirsin dedi ya aglamaya basladim. Tek umudum 9 gun once yapip 0.100 cikmasi. Doktorumsa buna dayanarak olabilirsin dedi. Offf zaman gecmez simdi.
Canimsin guzel dusunelim guzel olsunHepinize ettim dua inşallah değişik bir duygu bu canım
Amin canim. Iyiki varsiniz yaaederim tabii etmezmiyim ins. Guzel haberlerini alicaz canm icini rahat tut sen cok dusunmemeye caliski zaman aksin gitsin ins. Degerin yukselir kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?