Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ayy kuzum ins. Birzcik daha bekleyelim bakalim ins herkezden gusel haberler gelecek

Evet sanırım Baby44 du yanlış hatirlamiyorsam
Canim benimde sogan kuru bugun 3 bitti daha var bakalim yaklasik 1 haftadirda hayit iciyrm bal corek otu tarcin yiyorum sabahlari bikacgundrde 2-3 tane incir yiyorum sifa olsun evelallah faydasini gorcez ins. Kizlar vaktiyle hayrlisiyla olsun hersey

Ben Burda takvim yapamıyorum ama kendim not kağıdına yazdım sizin günlerinizi dua ederek
Kuzummmm banada dua et benimde 30-31mart diye dusunuyrm bakalim sanirim en son benim ayyyy ins. Kizlar ama pes etmeyelim tamam miii dualarinizi esirgemeyin benide hatrlayin

Kizlar selam. Bugun test yaptirdim regle 9 gun var sonuc 0.100 cikti doktoruma sordum hamile olabilirsin dedi. Cuma tekrar yapticam. Insallah maileyimdir deger yukselir

Kizlar selam. Bugun test yaptirdim regle 9 gun var sonuc 0.100 cikti doktoruma sordum hamile olabilirsin dedi. Cuma tekrar yapticam. Insallah maileyimdir deger yukselir
Ayyyyyyy hadi bakalim ins kuzumm allah herkezin gonlune gore versin cok heyecanlandim bak simdi haberdar et bizi CESUR05

Ayyyyyyy hadi bakalim ins kuzumm allah herkezin gonlune gore versin cok heyecanlandim bak simdi haberdar et bizi CESUR05
Bende cok heyecanliyim canim. Ne sevinebildim ne uzulebildim cumayi bekliyorum.bugun birden isten izin aldim 5 dk kan verdim geldim netten sonucuma baktim. Insallah artar dua et kuzum. Doktor olabilirsin dedi ya aglamaya basladim. Tek umudum 9 gun once yapip 0.100 cikmasi. Doktorumsa buna dayanarak olabilirsin dedi. Offf zaman gecmez simdi.

ederim tabii etmezmiyim ins. Guzel haberlerini alicaz canm icini rahat tut sen cok dusunmemeye caliski zaman aksin gitsin ins. Degerin yukselir kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…