- 1 Mart 2018
- 3.052
- 3.089
- 133
9 gun bitti benim canim sogan küründe. Hic bi degisiklik yok benim olmaz bu ay ilk 6 ay zor oluyormusKizlar ne alemdesiniz sesiniz cikmiyr O only37 @nesnes07cikolatakistim kurun bitmesine kac gun var varmi farkli bisi gozlemlediginiz
Ins ama en onemlı gunu esıme kuserek gecırdım. Bıde adet bıttıkten 1gun sonra kure basladım 4gun spnra yumurtlamam oldu yanı soganın faydası dıher aya olur dıye dusunuyorumIns. Guzel haberlerini alalim cnm
Males3f geçen ayda bende aynısı olmuştu önemli günde küstük eşimle.cok özenip özen gösteriyoruz diye oluyor sanırm.. belli de olmaz canım belki de tutar bu ayIns ama en onemlı gunu esıme kuserek gecırdım. Bıde adet bıttıkten 1gun sonra kure basladım 4gun spnra yumurtlamam oldu yanı soganın faydası dıher aya olur dıye dusunuyorum
Benimde 11 gün oldu canım başlayalı.son 4 gün kaldi inşallah.sonrasi beklemeye geçecek.istah hariç bir sikayetim yok ya keşke iştah olmasaKizlar ne alemdesiniz sesiniz cikmiyr O only37 @nesnes07cikolatakistim kurun bitmesine kac gun var varmi farkli bisi gozlemlediginiz
Ama senın gunu gecırdın ıcın olmamıdçs bnmde umud yok ya.Males3f geçen ayda bende aynısı olmuştu önemli günde küstük eşimle.cok özenip özen gösteriyoruz diye oluyor sanırm.. belli de olmaz canım belki de tutar bu ay
Haklisin canım bende özellikle pazarda köylülerden aldım organik ilaçsız olsun diye.ama bazıları içten çimlenmeye başlamış gibi.yine de kullandım.illaki faydası az da olsa vardır zannediyorum.cunku dışa cikaca kadar çimlenme yok sadece ictenYa kızlar kıs ayı oldu ıcın ben pazarda buldum soganların ıcı hep cillenmıs ya. Kurde cilli olmaması gerekıo dıo
Benımde aynı ıcden cımlenme var faydası olur dıye bende devam edıomHaklisin canım bende özellikle pazarda köylülerden aldım organik ilaçsız olsun diye.ama bazıları içten çimlenmeye başlamış gibi.yine de kullandım.illaki faydası az da olsa vardır zannediyorum.cunku dışa cikaca kadar çimlenme yok sadece icten
Geçen ay yumurtlama dönemi yarısında eşim şehir dışındaydı sonraki yarısında kavgalıydık o yüzden yumurtlama dönemi ilişki olmadı geçen ay kaçırdıkAma senın gunu gecırdın ıcın olmamıdçs bnmde umud yok ya.
Adet tarıhın nezaman merakla beklıyorum ınsallah guzel haberını alırız. Bn en onemlı gunu kacırdım ama oncesı ve sonrasını degerlendırdım bakalım ama umud sıfır bakalımGeçen ay yumurtlama dönemi yarısında eşim şehir dışındaydı sonraki yarısında kavgalıydık o yüzden yumurtlama dönemi ilişki olmadı geçen ay kaçırdık
Ama bu ay elimden geleni yapıyorum canım umutluyum inşallaH ama nasip.
Adet tarihim 22 mart canım inan bende sabırsızlıkla bekliyorum.insallah burdan güzel haver vermek tez zamanda hepimiz e nasip olur.adet tarihine kadar bence umudunu kaybetme canım belli mi olur belki erken yada geç yumurtlaman olmustur.Adet tarıhın nezaman merakla beklıyorum ınsallah guzel haberını alırız. Bn en onemlı gunu kacırdım ama oncesı ve sonrasını degerlendırdım bakalım ama umud sıfır bakalım
4den fazlayız galıbaBurda bu ay hamile olmayi bekleyen 4 kisiyiz dimi
4den fazlayız galıbaBurda bu ay hamile olmayi bekleyen 4 kisiyiz dimi
5gun adete bakalımAdet tarihim 22 mart canım inan bende sabırsızlıkla bekliyorum.insallah burdan güzel haver vermek tez zamanda hepimiz e nasip olur.adet tarihine kadar bence umudunu kaybetme canım belli mi olur belki erken yada geç yumurtlaman olmustur.
Ilk senden bekliyoruz guzel haberi 15inde de benim adet donemi5gun adete bakalım
Süper fikir canım.cok iyi olur aslında benimde 22 mart .15 günüm var adeteBaby44 only37 nesnes07 green girls ve ben baska yok sanirim.. regl donemleriniz ne? Keske takvim gibi bisey yapabilseydik hepimizin heyecanina ortak olurduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?