- 26 Temmuz 2016
- 1.314
- 526
- 123
11.gunum bnmde. baska belırtım agrım sızım yok ama ıstah tavanVar mi baska belirtilerin canin? Sogan kurumu yaptin ?
Calısıom ya sabah kahvaltı yapmıom ogle ve aksam ooooo ıstah tavan. Ozaman ılç sogandan olabilir aynı gundeyızBenimde 12.gunum canim. Ayni istah benimde var. Ama ozellikle sabahlari
O uygulamadan bende ındıreyım dıomda kullanıslımı acabaBen takvimim diye birşey indirdim adet zamanı yumurtlama zamanı falan görülüyor hamile kalırsam da bebeğin doğumu için geri satıma başlıyor acaba bahsettigin uygulama bumu canim
Aynen bende ilk iki gün kokusu zorladı daha sonra seve isteye içiyorum eşim dalga geçiyor o zayıflamak için senin nasıl iştahını açtı diyeBende sabah ise gitmeden iciyorum aksamda isten gelince yemekten once. Insanlar bu sogan suyunu zayiflamak icin kullaniyor bizim nedne istah acildi acaba. Birde seve seve iciyorum ki kizlar
Benim esimde sen bu kokan seyi bile seve seve iciyorsun. Bu ay olmazsa cok uzuleceksin diyor. Kizlar hic belirtileriniz yok mu? Benim goguslerim cok sis. Yumurltama donemim gecti sanirim boyle olmamasi lazim. Mavi damarlar falan cikti.Aynen bende ilk iki gün kokusu zorladı daha sonra seve isteye içiyorum eşim dalga geçiyor o zayıflamak için senin nasıl iştahını açtı diye
Aslında senin bahsettigin belirtiler hamilelikte çok benziyor canım kaç gün kaldi adetine.birde maşallah çok güzel düzenli içmişsin soğan suyunu.ben sabah kahvaltıdan once birde gece yatarken iciyorum.suanda iciyorum meselâ.Benim esimde sen bu kokan seyi bile seve seve iciyorsun. Bu ay olmazsa cok uzuleceksin diyor. Kizlar hic belirtileriniz yok mu? Benim goguslerim cok sis. Yumurltama donemim gecti sanirim boyle olmamasi lazim. Mavi damarlar falan cikti.
Tamam canım şimdi anladım.nasil yapıldığını öğrenebilirsen anlat bize totemi yaparız:)Yok canim kadinlar klubunde hani bazi hamileler yazinca alt tarafta boyu su kadar agirligi su kadar su kadar kaldi doguma gibi seyler yaziyr ya bide anne karninda bebis olan bi resim var onu diyorum
Ben 4 ay oldu canım indireli.adet günümü süper hesaplıyor günü günüNe biliyo.ama yumurtlama tarihim bu programın belirlendiğinden 2 gün sonraymis.sanirim yumurtalar8m geç olgunlaşıyor.isterseb bi indir memnun kalmazsan silersin canimO uygulamadan bende ındıreyım dıomda kullanıslımı acaba
Şimdi herkes istahtan bahsedince bende akşamları çok yer oldum yani sürekli birşey yemek istiyorum tokum ama bir şeyler yesem ama ne diye dolanıyorum evde.memlekete gidecektik gidemedik o yüzden moralim bozuk o yüzden diye düşünmüştüm ama soğan suyundan mi acabaKizlar 7 gun bitti bende iki gundur acikma hissi oluyor hatta internetten de baktim oyle etkisi olanda yok bende kendi kendime stresten herhalde demistim
Ben stres diye düşündüm ama burada yazılınca şüphe etmiyor değilimŞimdi herkes istahtan bahsedince bende akşamları çok yer oldum yani sürekli birşey yemek istiyorum tokum ama bir şeyler yesem ama ne diye dolanıyorum evde.memlekete gidecektik gidemedik o yüzden moralim bozuk o yüzden diye düşünmüştüm ama soğan suyundan mi acaba
Aynen canım al benden de o kadarBen stres diye düşündüm ama burada yazılınca şüphe etmiyor değilim
günaydın canım , benim 9 gün kaldı canım adetime. bende senin gibi içiyorum , sadece dün akşam erken içtim. akşam saat 7 gibi yemekten önce. normalde yatmadan önce içiyordum, zaten açıkmış oluyorum diye.Aslında senin bahsettigin belirtiler hamilelikte çok benziyor canım kaç gün kaldi adetine.birde maşallah çok güzel düzenli içmişsin soğan suyunu.ben sabah kahvaltıdan once birde gece yatarken iciyorum.suanda iciyorum meselâ.
Günaydın canım sanki bu belirtiler hamiş gibi güzel hayırlı haberlerini bekliyoruzKızlar günaydın. yeni bir gün yeni bir umut. bu sabah diğer gögüsümde de mavi damarlar vardı. ilk defa
Bende adanagelini gibi hamile olduğunu düşünüyorum canim ya inşallah oylesindirKızlar günaydın. yeni bir gün yeni bir umut. bu sabah diğer gögüsümde de mavi damarlar vardı. ilk defa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?