Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bende beğenerek iciyorum şuan 9.gunumdeyim soğan suyunun. 7 yıllık evliyim canım.gecen yıl soğan suyu yapmıştım yaptığım ay da hamile kalmıştım ama düşük oldu.simdi yine yapıyorum bakalım inşallah nasip olur.bu arada bir kızım var arası bayag açıldı kardeşi olsun istiyoruz.sen kaç yıllık evlisin hiç çocuğun varmibende 175 boy 65kg bende de o sorun yok ama. bol bol su iç tatlım, soğan suyu çok övmüşler sende mutlaka başla. bakalım perşembe bitiyor soğan suyu. resmen bağışıklı yaptı bende :) yada güzel şeyler düşünerek içtiğim için hoşuma gitmiştir. sen ne kadarlık evlisin ?
Bende bugun basladim sogan kurune klomen vermisti dr ayni zamanda onu iciyrm ve yatmadn hayit iciyrm bugun birzcikta incir aldim 1-2tane yiyeym dedim benimde henuz bebegim yok yeni olcak insKimse yok mu. Tecrubelerini paylasacak? Su anda sogan kuru yapan? Beraber bekleyelim
Canim kurden sonra incir kuru uygulayacagim bende. Sende oyle yal istersen. Hepsi bir arada sana sorun olmasinBende bugun basladim sogan kurune klomen vermisti dr ayni zamanda onu iciyrm ve yatmadn hayit iciyrm bugun birzcikta incir aldim 1-2tane yiyeym dedim benimde henuz bebegim yok yeni olcak ins
Bizde senin gibiyz canim dogal yollarla korunuyduk ilac vs. Almadim hic ilk 1 yilda esimle yan yana degildik tayin vs.yuzunden sonraki yil ufak tefek rahatsizliklar gecirdim ameliyat oldum faln o arada disunmedik iyilesince korunmamaya basladik ama baktim olmuyo gidip test verdim reglm 3. Gunu hormon degerlerimin iyi oldugunu soyledi dr bi sure yone olmadi tekrar gittm degerler normal ama yumurtaliklarda pco gorunyo dedi klomene basladik ilk ay olmadi ins bu ay bizim ayimiz olurrr ayni zamanda sogan suyu yapayim dedimBenim mayista 2 yil olacak ama son 1 yildir korunmuyoruz. Allah bagislasin canim insallah bir bebegin daha olur.
Amin canım.allah razı olsun inşallah hepimize birer bebek nasip olur bu ay.Benim mayista 2 yil olacak ama son 1 yildir korunmuyoruz. Allah bagislasin canim insallah bir bebegin daha olur.
Valla bende oyle dusundumde ama incir kuru prolaktini yukseltiyo diye duydum kurunu yapmkta kararsizim gunluk 1-2 yiyenlerd faydasini gormusler yumurtlamaya kdr yoyeyim zarari olmz die dusundumCanim kurden sonra incir kuru uygulayacagim bende. Sende oyle yal istersen. Hepsi bir arada sana sorun olmasin
Canım inşallah bu ay istediğin gibi sonuç alırsın ben inşallah güzel olacak diyorum.sogan kürüne de bugün başladın hayırlı olsun canımBizde senin gibiyz canim dogal yollarla korunuyduk ilac vs. Almadim hic ilk 1 yilda esimle yan yana degildik tayin vs.yuzunden sonraki yil ufak tefek rahatsizliklar gecirdim ameliyat oldum faln o arada disunmedik iyilesince korunmamaya basladik ama baktim olmuyo gidip test verdim reglm 3. Gunu hormon degerlerimin iyi oldugunu soyledi dr bi sure yone olmadi tekrar gittm degerler normal ama yumurtaliklarda pco gorunyo dedi klomene basladik ilk ay olmadi ins bu ay bizim ayimiz olurrr ayni zamanda sogan suyu yapayim dedim
Ayy ins only37 allahm duysun kabul etsin dualarimizi ins.Amin canım.allah razı olsun inşallah hepimize birer bebek nasip olur bu ay.
Cok sagol cnm hepimiz icin gusel olsunCanım inşallah bu ay istediğin gibi sonuç alırsın ben inşallah güzel olacak diyorum.sogan kürüne de bugün başladın hayırlı olsun canım
Aynen bende günde 1 2 incir yiyorum canım bakalım.fayda eder umarım hepimizeValla bende oyle dusundumde ama incir kuru prolaktini yukseltiyo diye duydum kurunu yapmkta kararsizim gunluk 1-2 yiyenlerd faydasini gormusler yumurtlamaya kdr yoyeyim zarari olmz die dusundum
Aa ben bilmiyordum. Incir kuru prolaktin yukseltiyorsa bende yapmayayim. Senin gibi incir yerim gunluk. Artik ne yapacagimizi sasirdikValla bende oyle dusundumde ama incir kuru prolaktini yukseltiyo diye duydum kurunu yapmkta kararsizim gunluk 1-2 yiyenlerd faydasini gormusler yumurtlamaya kdr yoyeyim zarari olmz die dusundum
Amin canım insallah.malesef bende aynı şeyi hissediyorum sürekli takvim açıp bakar oldumInsallah kizlar. Bu ay hamile kaliriz. Zaman gecmiyor sanki.
Insallah canim allah dualarimizi kabul etsin. Benim hatam korunma ignesi vuruldum 3 aylik sonra vucuttan etkisinin gitmesi vs derken 1 yil oyle gecti. Allahtan hormon teslerim iyi cikti. Doktor deneyin dedi ama bakalim.Bizde senin gibiyz canim dogal yollarla korunuyduk ilac vs. Almadim hic ilk 1 yilda esimle yan yana degildik tayin vs.yuzunden sonraki yil ufak tefek rahatsizliklar gecirdim ameliyat oldum faln o arada disunmedik iyilesince korunmamaya basladik ama baktim olmuyo gidip test verdim reglm 3. Gunu hormon degerlerimin iyi oldugunu soyledi dr bi sure yone olmadi tekrar gittm degerler normal ama yumurtaliklarda pco gorunyo dedi klomene basladik ilk ay olmadi ins bu ay bizim ayimiz olurrr ayni zamanda sogan suyu yapayim dedim
Aynen canm valla ins. Faydasini goruruz istersen yinede arastr yaniltmayayim cnm seniAa ben bilmiyordum. Incir kuru prolaktin yukseltiyorsa bende yapmayayim. Senin gibi incir yerim gunluk. Artik ne yapacagimizi sasirdik
Ins. Canim gonlunce olsun herseyBi arastiririm canim. Insallah sogan kurunede gerek kalmaz. 15 03 regl tarihim. Insallah olmam