Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Hadi bakalım bu ay güzel haberi verebiliriz birbirimize inşallah.benimde 22 mart.bir yandan yumurtlama dönemi bir yandan kürler derken vakit bir şekild e geçiyor.

Hadi bakalım bu ay güzel haberi verebiliriz birbirimize inşallah.benimde 22 mart.bir yandan yumurtlama dönemi bir yandan kürler derken vakit bir şekild e geçiyor.

Ya hadi bakalim hepinizden gusel haberler alalim benim daha var 2 gun oldu adet biteli klomen sogan suyu vs. Devammm
Guzel haberler alalimda umut olalim birbirimize ins.

Insallah beraber bekleriz bebislerimizi. Cevremde hamile kalan kalana. Insae istee istemez tuhaf oluyor dimi kizlar.

Bir ara yazilanlari okuydum oyle bi grup hamilelik takvimi yuklemislerdi ugur getrsin diye bende yapicaktim ama beceremedim hepsinede ugur getrdi valla totem tuttuu

Insallah beraber bekleriz bebislerimizi. Cevremde hamile kalan kalana. Insae istee istemez tuhaf oluyor dimi kizlar.
Aynen valla benden sonra evlenenlerin bile bebisleri dogdu yakin arkadaslarimdan ciftleyen oldu buyuduler bilee ahhh ahhhh kimsenin yuvasinda mutlulugund gozumz yok tabii cookk cokk mutlu olsunlar bizede nasip olsun o mutluluk sadece rabbim buyuk kabul etsin ins. Dualarimzi

Aa nasil yapiliyor,bizde yapalim sans getirsin.

K
Allah kimsenin yuvasini evlatsiz birakmasin tabii. Ama insan takiliyor iste ister istemez. Kafaya takmayacakmissin ama olmuyor. Sizle konusmak bile iyi geliyor bana, umut oluyor.

K

Allah kimsenin yuvasini evlatsiz birakmasin tabii. Ama insan takiliyor iste ister istemez. Kafaya takmayacakmissin ama olmuyor. Sizle konusmak bile iyi geliyor bana, umut oluyor.
Aynen canm okumussundur bi suru hikaye neler neler var inan imkansiz gozuyle bakilanlar bile kendiliginden vakti gelince olms inanin kizlar olumlu dusunelimm pes etmeyelim elimizden geleni yapalim hep tibbi hem bitkisel boll boll dua edelim ins. Olacak kizlar ben inaniyrmm

Ben yapamadim cnm denedimde biraz daha kurcalamak lazim sanirim
Ben takvimim diye birşey indirdim adet zamanı yumurtlama zamanı falan görülüyor hamile kalırsam da bebeğin doğumu için geri satıma başlıyor acaba bahsettigin uygulama bumu canim

Gunumuzun kronik rahatsizligi canim. Hirbir sorun yok ama olmuyor dene dene dene :)) Doktorun dedigi bu

Ben takvimim diye birşey indirdim adet zamanı yumurtlama zamanı falan görülüyor hamile kalırsam da bebeğin doğumu için geri satıma başlıyor acaba bahsettigin uygulama bumu canim
Yok canim kadinlar klubunde hani bazi hamileler yazinca alt tarafta boyu su kadar agirligi su kadar su kadar kaldi doguma gibi seyler yaziyr ya bide anne karninda bebis olan bi resim var onu diyorum

Benımde acayıp ıstahım acıldı ya. Hepsını bıtıremedım yemegı ıyıce sıyırıp ustune ekmak yedım kendıme sasırdım kocamda sasırdın hatta

Benımde acayıp ıstahım acıldı ya. Hepsını bıtıremedım yemegı ıyıce sıyırıp ustune ekmak yedım kendıme sasırdım kocamda sasırdın hatta
Sogan suyundanmi canim benim bugun ilk gundu pek bisi anlamadim oyuzden istah acmz heralde

Kizlar benim istahimi acti sanki son 1 haftadir. Hele sabahlari doymuyorum resmen. Ya sogan suyundna yada biseylerin belirtisi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…