- 1 Mart 2018
- 3.052
- 3.089
- 133
Benimde o gun ben de adet olmam insallah hamis kalirizBi arastiririm canim. Insallah sogan kurunede gerek kalmaz. 15 03 regl tarihim. Insallah olmam
Hadi bakalım bu ay güzel haberi verebiliriz birbirimize inşallah.benimde 22 mart.bir yandan yumurtlama dönemi bir yandan kürler derken vakit bir şekild e geçiyor.
Inşallah canım bu arada emojilerin vok güzellerYa hadi bakalim hepinizden gusel haberler alalim benim daha var 2 gun oldu adet biteli klomen sogan suyu vs. Devammm
Guzel haberler alalimda umut olalim birbirimize ins.
Amin canim hepimizinIns. Canim gonlunce olsun hersey
Totem yapalim ugurlu gelsin ins. Kizlarrrr
Inşallah canım bu arada emojilerin vok güzeller
Aynen valla benden sonra evlenenlerin bile bebisleri dogdu yakin arkadaslarimdan ciftleyen oldu buyuduler bilee ahhh ahhhh kimsenin yuvasinda mutlulugund gozumz yok tabii cookk cokk mutlu olsunlar bizede nasip olsun o mutluluk sadece rabbim buyuk kabul etsin ins. DualarimziInsallah beraber bekleriz bebislerimizi. Cevremde hamile kalan kalana. Insae istee istemez tuhaf oluyor dimi kizlar.
Allah kimsenin yuvasini evlatsiz birakmasin tabii. Ama insan takiliyor iste ister istemez. Kafaya takmayacakmissin ama olmuyor. Sizle konusmak bile iyi geliyor bana, umut oluyor.Aynen valla benden sonra evlenenlerin bile bebisleri dogdu yakin arkadaslarimdan ciftleyen oldu buyuduler bilee ahhh ahhhh kimsenin yuvasinda mutlulugund gozumz yok tabii cookk cokk mutlu olsunlar bizede nasip olsun o mutluluk sadece rabbim buyuk kabul etsin ins. Dualarimzi
Aynen canm okumussundur bi suru hikaye neler neler var inan imkansiz gozuyle bakilanlar bile kendiliginden vakti gelince olms inanin kizlar olumlu dusunelimm pes etmeyelim elimizden geleni yapalim hep tibbi hem bitkisel boll boll dua edelim ins. Olacak kizlar ben inaniyrmmK
Allah kimsenin yuvasini evlatsiz birakmasin tabii. Ama insan takiliyor iste ister istemez. Kafaya takmayacakmissin ama olmuyor. Sizle konusmak bile iyi geliyor bana, umut oluyor.
Ben yapamadim cnm denedimde biraz daha kurcalamak lazim sanirimAa nasil yapiliyor,bizde yapalim sans getirsin.
Ben takvimim diye birşey indirdim adet zamanı yumurtlama zamanı falan görülüyor hamile kalırsam da bebeğin doğumu için geri satıma başlıyor acaba bahsettigin uygulama bumu canimBen yapamadim cnm denedimde biraz daha kurcalamak lazim sanirim
Yok canim kadinlar klubunde hani bazi hamileler yazinca alt tarafta boyu su kadar agirligi su kadar su kadar kaldi doguma gibi seyler yaziyr ya bide anne karninda bebis olan bi resim var onu diyorumBen takvimim diye birşey indirdim adet zamanı yumurtlama zamanı falan görülüyor hamile kalırsam da bebeğin doğumu için geri satıma başlıyor acaba bahsettigin uygulama bumu canim
Sogan suyundanmi canim benim bugun ilk gundu pek bisi anlamadim oyuzden istah acmz heraldeBenımde acayıp ıstahım acıldı ya. Hepsını bıtıremedım yemegı ıyıce sıyırıp ustune ekmak yedım kendıme sasırdım kocamda sasırdın hatta
Var mi baska belirtilerin canin? Sogan kurumu yaptin ?Benımde acayıp ıstahım acıldı ya. Hepsını bıtıremedım yemegı ıyıce sıyırıp ustune ekmak yedım kendıme sasırdım kocamda sasırdın hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?