Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kimse yok mu. Tecrubelerini paylasacak? Su anda sogan kuru yapan? Beraber bekleyelim

Evet bende beğenerek iciyorum şuan 9.gunumdeyim soğan suyunun. 7 yıllık evliyim canım.gecen yıl soğan suyu yapmıştım yaptığım ay da hamile kalmıştım ama düşük oldu.simdi yine yapıyorum bakalım inşallah nasip olur.bu arada bir kızım var arası bayag açıldı kardeşi olsun istiyoruz.sen kaç yıllık evlisin hiç çocuğun varmi

Kimse yok mu. Tecrubelerini paylasacak? Su anda sogan kuru yapan? Beraber bekleyelim
Bende bugun basladim sogan kurune klomen vermisti dr ayni zamanda onu iciyrm ve yatmadn hayit iciyrm bugun birzcikta incir aldim 1-2tane yiyeym dedim benimde henuz bebegim yok yeni olcak ins

Ya birde inofolic combi icin diyorlar pco olanlarda baya iyiymis bayada hamis kaln okudum arastirirken ilac degl vitamin folik b9 vs iceren bi takviyeymis

Benim mayista 2 yil olacak ama son 1 yildir korunmuyoruz. Allah bagislasin canim insallah bir bebegin daha olur.

Bende bugun basladim sogan kurune klomen vermisti dr ayni zamanda onu iciyrm ve yatmadn hayit iciyrm bugun birzcikta incir aldim 1-2tane yiyeym dedim benimde henuz bebegim yok yeni olcak ins
Canim kurden sonra incir kuru uygulayacagim bende. Sende oyle yal istersen. Hepsi bir arada sana sorun olmasin

Benim mayista 2 yil olacak ama son 1 yildir korunmuyoruz. Allah bagislasin canim insallah bir bebegin daha olur.
Bizde senin gibiyz canim dogal yollarla korunuyduk ilac vs. Almadim hic ilk 1 yilda esimle yan yana degildik tayin vs.yuzunden sonraki yil ufak tefek rahatsizliklar gecirdim ameliyat oldum faln o arada disunmedik iyilesince korunmamaya basladik ama baktim olmuyo gidip test verdim reglm 3. Gunu hormon degerlerimin iyi oldugunu soyledi dr bi sure yone olmadi tekrar gittm degerler normal ama yumurtaliklarda pco gorunyo dedi klomene basladik ilk ay olmadi ins bu ay bizim ayimiz olurrr ayni zamanda sogan suyu yapayim dedim

Canim kurden sonra incir kuru uygulayacagim bende. Sende oyle yal istersen. Hepsi bir arada sana sorun olmasin
Valla bende oyle dusundumde ama incir kuru prolaktini yukseltiyo diye duydum kurunu yapmkta kararsizim gunluk 1-2 yiyenlerd faydasini gormusler yumurtlamaya kdr yoyeyim zarari olmz die dusundum

Canım inşallah bu ay istediğin gibi sonuç alırsın ben inşallah güzel olacak diyorum.sogan kürüne de bugün başladın hayırlı olsun canım

Valla bende oyle dusundumde ama incir kuru prolaktini yukseltiyo diye duydum kurunu yapmkta kararsizim gunluk 1-2 yiyenlerd faydasini gormusler yumurtlamaya kdr yoyeyim zarari olmz die dusundum
Aynen bende günde 1 2 incir yiyorum canım bakalım.fayda eder umarım hepimize

Insallah kizlar. Bu ay hamile kaliriz. Zaman gecmiyor sanki.

Aa ben bilmiyordum. Incir kuru prolaktin yukseltiyorsa bende yapmayayim. Senin gibi incir yerim gunluk. Artik ne yapacagimizi sasirdik

B
Insallah canim allah dualarimizi kabul etsin. Benim hatam korunma ignesi vuruldum 3 aylik sonra vucuttan etkisinin gitmesi vs derken 1 yil oyle gecti. Allahtan hormon teslerim iyi cikti. Doktor deneyin dedi ama bakalim.

Bi arastiririm canim. Insallah sogan kurunede gerek kalmaz. 15 03 regl tarihim. Insallah olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…