Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Hem klomen kullanıp hem soğan kuru yapan arkadaşım vardı ama soğan kurunu içermediği için yarıda birakti canım.icememesinin nedeni soğan suyunun kokusuydu.ben zararı olmaz diye düşünüyorum ama tercih senin

Acikcasi ben kullanmak istiyrm ya kararsizlik var ama kullancam sanirim

Sürekli gittiğim doktorum var canım.daha doğrusu son 4 aydır gidiyorum.ebfekuyon sebebiyle 3 ay tedavi oldum ve hamile kalmak istediğimi biliyor.gecen ay yine adet olunca acava enfeksiyon gecmedi mi sikayetim yok ama yine de geldim dedim.muayne etti şükür birşey yok o zaman 1 hafta sonra gelsem yumurta takibi yapsanız dedim.sagolsun kirmadi.gittim hangi gubler ilişkiye goreceg8mizi söyledi ama biz eşimle tartıştığımız için olmadı.doktorum yaşadığım şehirde değil.memleketimde o yüzden bu ay gidemiyorum yumurta takibine.bence adetin bitince lekeleme falan da bitsin.icim rahat etmiyor yumurta takibi yaparmisiniz diye rica et derim canim

Acikcasi ben kullanmak istiyrm ya kararsizlik var ama kullancam sanirim
Neticede her yaptığımız yemekte bile soğan var.yinede aynı şey değil tabi ama sorun olmaz zannediyorum arkadaşım 5 gün falan kullandı birsikayeti olmamıştı aynı anda kullandiginda

Neticede her yaptığımız yemekte bile soğan var.yinede aynı şey değil tabi ama sorun olmaz zannediyorum arkadaşım 5 gün falan kullandı birsikayeti olmamıştı aynı anda kullandiginda
Sagol cnm bende deniycem bakalim ins.faydasini gorurum insan yapmasi gereken herseyi yapmak istiyr

Sogan kurunde 5 gun bitti kokusuna ilk iki gun evin penceresini acarak iciyordum midem bulaniyordu 3.gun alistim ve severek iciyorum
Hadi bakalim bende basliycem yarin ins. Sifa olur cnm bende bi ara icmistim cok zorlanmadim icerken senin icinde oyle olmasina sevindim bi cogu icemeyip birakiyr

Hadi bakalim bende basliycem yarin ins. Sifa olur cnm bende bi ara icmistim cok zorlanmadim icerken senin icinde oyle olmasina sevindim bi cogu icemeyip birakiyr
Insallah sifa olur hepimize . Alisiyor zamanla kokusuna ..iki ay olmadi 3.ay sogan kurune basladim merakla bekloyorum

Ben yanilmiyrsam adet oldugunuz gunu 1.gun kabul ederek 1 hafta icinde baslaniyr ama yinede tekrar arastrin o gun gectiysede bence bi problem olmaz diye dusunuyrm benim yarin 5. Gun klomenle birlikte basliycam ins. Bakalim ins. Faydasi olur
Hamile kalmak isteyenler de soğan suyu kürünü korkmadan deneyebilirler. Adet döneminde uygulanmasının hiçbir sakıncası olmayan soğan kürü, gebe kalmak isteyenler tarafından adet bitiminden sonra 7 gün içinde başlamalıdır. Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalı ve soğan suyu kürü bitiminde incir kürüne başlamalısınız. Internetten aldim canim

Arkadaslar benim eşimde sorun(azosprem) ona soģan kurü uygulatsam olur mu sizce ? Deneyen var mi?

Arkadaslar benim eşimde sorun(azosprem) ona soģan kurü uygulatsam olur mu sizce ? Deneyen var mi?
Genelde erkeklere havuç kuru uyguluyorlar ama ben pek bilemiyorum.fikir sahibi olan arkadaşlar vardır elbet daha once i yazışmalarda okumuştum diye hatirliyorum

Sagol cnm bende deniycem bakalim ins.faydasini gorurum insan yapmasi gereken herseyi yapmak istiyr
Evet canım.kesinlikle haklısın biz yapalım elimizden geleni şifası allahtan.hayit tohumunu da yapıyorum ben 5.gün bitti.sogan kürüne de 7.gün bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…