Aktardan aldim küçük küçük tane karabiber gibi tohum.yarim çay kaşığını alıp hafif ezip 1 bardak sıcak suya koyup 10 dk kaynatıyorum ılıyınca iciyorum.bazi yerlerde sabah akşam 2 kere yazmışlar bazı yerlerde günde 1 ,aslında günde 2 yapmayı isterdim ama soğan suyu da yaptığım için zor oluyor.bende günde 1 içiyorum sabahları kahvaltıdan 1 saat sonra falanMerhaba hayit kullanimi nasil peki nasil yapiliyor iciliyor
tamam cok teşekkür ediyorum bende sogan kürü uyguluyorum onu da deniyim İnşallah şifa olur hepsu..Aktardan aldim küçük küçük tane karabiber gibi tohum.yarim çay kaşığını alıp hafif ezip 1 bardak sıcak suya koyup 10 dk kaynatıyorum ılıyınca iciyorum.bazi yerlerde sabah akşam 2 kere yazmışlar bazı yerlerde günde 1 ,aslında günde 2 yapmayı isterdim ama soğan suyu da yaptığım için zor oluyor.bende günde 1 içiyorum sabahları kahvaltıdan 1 saat sonra falan
Aynen şifa olur insallah güzel haberler paylaşalım inşallahtamam cok teşekkür ediyorum bende sogan kürü uyguluyorum onu da deniyim İnşallah şifa olur hepsu..
http://tahlil.com/estradiol-e2-17-b-estradiol buradan sorabilirsin ama yasini adetin kacinci gunu kan alindigini ve senin sonuclarinla diger refarans araliklarini belirtmrn gerekiyorbiraz önce lab. sonucları cıkmıs degerler böyle
lh:5,06
fsh:6,25
estradiol:24,9
amh: henüz sonuclanmamıs bikac gün sonra nasıl degerler bilen varmı arkadaslar
Cnm verdigin adresten form falanmi doldurcam numarayimi ariyrm anlamadim sayfadada bisi goremedimhttp://tahlil.com/estradiol-e2-17-b-estradiol buradan sorabilirsin ama yasini adetin kacinci gunu kan alindigini ve senin sonuclarinla diger refarans araliklarini belirtmrn gerekiyor
Ya ovulasyon testı gebelık testıyle aynı ınternetten 30tane almıstım 25lıraya temmuzdan berı yapıom her ay adetten ertesı gun baslıom takı tek cızgıye kadar. Ya only sey dıcem yumurta takıbını senmı ısdedın doktorunmu onerdı bende bı takıpmı yaptırsam dıomAnladım canım ben hiç ovulasyon testi almadım acaba alsam mi nasıl kullanılıyor.bir paketin içind e birkaç tane mi çıkıyor yoksa birkaç paket mi almak gerekiyor.bence yumurtlamam erken değil geç de olmuş olabilir.ben tele takvim indirdim ayrıca kendimde hesaplıyorum birbiriyle ayni.ama geçen ay dr ye gittim yumurta takibine.hem benim hesabımdan hem tele indirdiğim takvimden 3 gün sonra yumurtlamam oluyormuş.belki seninde yumurtlamam geç oluyordur canım ovulasyon testi yapmaya devam mi etsen acaba
Bana hep alttan ultrasonla baktılar hıc bu degerlerıme bakmadı senın adet duzenlımı benım duzenlı bekarken yaptırmısdım bu degerler normaldı amabiraz önce lab. sonucları cıkmıs degerler böyle
lh:5,06
fsh:6,25
estradiol:24,9
amh: henüz sonuclanmamıs bikac gün sonra nasıl degerler bilen varmı arkadaslar
Adetim duzenli sukur canim bu ay takip yapmistik yumurtalikta olustu buyudu catlatma ignesiyle catladida ama malesef tutmadi bu ay tekrar degerlerine bakalim dendi sukur onlarda iyi tekrar klomene basladik bakalim bu ay daha emin ilerlemeyi dusunuyrm gecen ay pek beklemiydm zaten antibiyotik falanda kullanmak zorunda kaldim bakalim bu ay ins.olumlu sonc alirim cnmBana hep alttan ultrasonla baktılar hıc bu degerlerıme bakmadı senın adet duzenlımı benım duzenlı bekarken yaptırmısdım bu degerler normaldı ama
Canim zaten bi sure bebis olmayinca degerlerin falan normalse extra bi problem yoksa genelde klomene baslanip yumurta takibi yapiliyo ovulasyon testleri bazen yaniltiyo hatta bazen cift cizgiyi goremeyince yumurtlamiyrmuym diyr insan takipte dr yapiyo o isi yumurtaliklarin olusumu gelisimi vs.ilgileniyor hersey normalse belli bi buyukluge ulasinca igne yapiliyr isi sansa birakmayalim catlasin diye sonra dr tavsiyesiyle iliski gunlerine ozen gosteriliyr sonrasi sessiz bir bekleyis ya hamilesin ya degilsin ben bu sureci bu ay yasadim malesef olmadi bu ay kismet artik ins.olurYa ovulasyon testı gebelık testıyle aynı ınternetten 30tane almıstım 25lıraya temmuzdan berı yapıom her ay adetten ertesı gun baslıom takı tek cızgıye kadar. Ya only sey dıcem yumurta takıbını senmı ısdedın doktorunmu onerdı bende bı takıpmı yaptırsam dıom
Arkadaslarr klomenle kuru yapan varmiiiiiArkadaslar bu ay tekrar klomen icicegim bu ay daha mutlu daha umutluyum ins. Guzel olsun hersey hepimiz icin
Sogan kurunede basliycaktim klomenle birlikte icsem zarari olurmu acaba bide klomeni 5.gun baslaniyr sogan kurunede bazi yerlerde 5.gun bazi yerlerde adet bitiminden 7 gun icinde denmis kafam karisti klomenle birlikte kullansammi kullanmasammu bilemedim aranizda bu durumu yasayan ve olumlu sonuc alan varmi
Ya ben doktoruma dedım. Ilac falan tedavısı veremezmısınız cevremde cok var ılac kullanıp hamıle kalan dedım bana klomenr senın ıhtıyacın yok sen ılaclık bı sıkıntımçn yok dedı bana. Hıc yumurtlama takıbbı yapmadı onermedı dırek bana asılama yapak dedıCanim zaten bi sure bebis olmayinca degerlerin falan normalse extra bi problem yoksa genelde klomene baslanip yumurta takibi yapiliyo ovulasyon testleri bazen yaniltiyo hatta bazen cift cizgiyi goremeyince yumurtlamiyrmuym diyr insan takipte dr yapiyo o isi yumurtaliklarin olusumu gelisimi vs.ilgileniyor hersey normalse belli bi buyukluge ulasinca igne yapiliyr isi sansa birakmayalim catlasin diye sonra dr tavsiyesiyle iliski gunlerine ozen gosteriliyr sonrasi sessiz bir bekleyis ya hamilesin ya degilsin ben bu sureci bu ay yasadim malesef olmadi bu ay kismet artik ins.olur
yok bır senedır ısdedımı soyledım hıc ılac tedavıdı baslamadı muayene yaptı gctı hıc bı tedavı uygulamadıYeni dusunmeye basladiysnz yada yeni evliysen birz zamn vermis olabilir ama gidince soyleyebilirsin istedigini baslar zaten baslamazsada gecerli bi neden sunar
Tahlil sonuclarini cevapliyor oradaki kisi uye girisi olucak ama benim yokken tikladiginda o sayfayi acabiliyorumCnm verdigin adresten form falanmi doldurcam numarayimi ariyrm anlamadim sayfadada bisi goremedim
Tamam canim sagolTahlil sonuclarini cevapliyor oradaki kisi uye girisi olucak ama benim yokken tikladiginda o sayfayi acabiliyorum
Madem ilaclik bi sorunun yok o zmn asilama niye yapiyoki anlamadim once ilaclarla baslamn lazim cvp veriyomu bunyen diye degerlerin iyiyms zaten kendiliginden olur cok zmn gectiysede klomen vs ilac igne en son asilama tup bebek vs. Bence bi drnla kons sorununuda bilmiyrm o yuzden yaniltmiyayim birde baska bi dr git bazen birinin gormedigini digeri goruyr faln iyi secmk lazim degerlerin normalmis dedin bi sorun yoksa stres yapma inan cok etkiliyo bu birz zor biliyrm her an aklimizda ama elimzden geleni yapalimYa ben doktoruma dedım. Ilac falan tedavısı veremezmısınız cevremde cok var ılac kullanıp hamıle kalan dedım bana klomenr senın ıhtıyacın yok sen ılaclık bı sıkıntımçn yok dedı bana. Hıc yumurtlama takıbbı yapmadı onermedı dırek bana asılama yapak dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?