• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

arkadaşlar kuzenimin 8 yıldır çocuğu olmuyordu soğan kürünü yaptı şimdi 4 aylık hamile.bende 24 Kasımda regl oldum ve 3.günü klomene ilk kez başladım ayrıca bal tarçın çörek otuda kullanıyorum 7.günümden itibaren soğan kürüne başlayacam 15 gün yapacam zaten reglimin 14.günü doktora kontrole gidecem nasıl bir gelişme olacağını göreceğiz ben bu soğan kürüne çok güveniyorum
Ben ilk soğan kürüyle hamile kaldım ama kimyas gebelikte düşük oldu. Faydası oluyor canım. Stres yapma çok fazla düşünme derim

Merhaba bende araniza yeni katildim.. 5 aylik evliyim iki aydir bebek dusunuyoruz ama ikiside basarisiz oldu pko tedavisi gordum yasmin ilaci ile bir yil ama vucudum kendi yapiyor diye doktor birakmak zorunda kaldi ama agrilarim azaldi adet duzensizligim yoktu . Sogan kurune basladim ama faydasi varmi bilmiyorum pko olupta hamile kalan var mi sogan kuru ile:110:
daha cokta yenisin tabi erken önlemini alman güzel olms doktorun hormon testi falan yaptımı degerlerinde bi sıkıntı varmı

daha cokta yenisin tabi erken önlemini alman güzel olms doktorun hormon testi falan yaptımı degerlerinde bi sıkıntı varmı
Evlenmeden önce gitmiştim doktora, ultrasonda hiçbir şey cikmadi ama adet ağrım oluyor sol kasık ağrım var ilac bile vermedi hormon testi temiz. Ama vücudum surekli kist yapiyor önceki tedavi ler de çıkmıştı son bir ay da agrim var kasik ta

Canim benmde sukur regl oluyrm her ay 30-32 gunde 9-10 ay once kadar hormon testi vermistim dr muayenede etmisti falan bi sıkıntı yok herseyin normal demisti test degerlerimde iyi cikmsti bikac ay gecince reglm uzun surdu baya ilk defa tekrar gittim bakti yakin zamnda hormn testi almsz zaten muayenede de bi sıkntı yok donemsel her bayanda olabiliyr dedi dr den cikip eve geldim kanamam durdu stresmi yaptim acaba dedim ondan sonrada pek duzenli iliskimiz olmadi hep bi aksilik cikti falan ona bagladm olamamasini sonra dr degistrcem dedim baska bi dr gittim lh- fsh yukselmisti cok sasirdim hic beklemiyodum bakti yumurtaliklarda bi sorun yok klomene basladi 2 ser tane yumurta olustu sag taraftakiler daha cok buyumustu catlatma ignesi verdi kullandm tavsiyelerinede uydum ogunler iliski oldu fakat ne yazikki olmadi kismet ins bu ay olur pco gorunumu var sanirim bendede sogan kurune basliyaym bi yandanda dedim bu ay ins zarari olmz faydasini gorurum

çevremde cok bebek isteyip te olmayan lar bende tedirgin oldum sogan kurune başladım 3. Gün bitti
Insan tedirgin oluyr evet biz dugunden sonra yan yana degildik 1 yil tayin durumleri falan ondan sonrada ev kur falan ameliyat olmstum derken 1 senede oyle gecti simdi diyrmki ayri ayriyken bile dikkat etmeseydik dusunmedigimz icin kafa rahat belkide olurdu zaman kaybi oldu ama napalim hayrlisi boyleymis kismet

Insan tedirgin oluyr evet biz dugunden sonra yan yana degildik 1 yil tayin durumleri falan ondan sonrada ev kur falan ameliyat olmstum derken 1 senede oyle gecti simdi diyrmki ayri ayriyken bile dikkat etmeseydik dusunmedigimz icin kafa rahat belkide olurdu zaman kaybi oldu ama napalim hayrlisi boyleymis kismet
Bizde tayin sebeplerinden dolayi ertelemistik ama cevremi gorunce vazgectik xaman kaybi yasamayalim diye .. doktora gidicem de tedavi ye baslamaz ..ikinci ay diye sogan kuru deniyim cevap vermezse 6 ay dolunca gideyim dedim daha 3 ay var yani..

Bencede dogru bi karar vermissinz kafan rahat olsun hemde evliligin ilk zamnlari tatli tatli gecirin zamani ins. Olur cnm isteyen herkeze kismet olsun dua edelim birbirimize

Aynen nasip bakalim ben biraz sogan kurune gec basladim adet bitiminden 3 gun sonra. Umarim faydasi olur. Ayrica sogan in kokusu 3.gunde alistim :KK16:

Aynen nasip bakalim ben biraz sogan kurune gec basladim adet bitiminden 3 gun sonra. Umarim faydasi olur. Ayrica sogan in kokusu 3.gunde alistim :KK16:
Yok aslinda ibrahim saracoglunun videosunda regldin 1 hafta icinde baslayin falan demisti diye hatrliyrm faydasi olur cnm o niyetle ic sen

Bayanlar bisi sorcam ya aranizda kayserili olan varmiii acaba iyi bir kadin dogum dr ariyrm aslinda suanki dr idare eder ama farkli dr larada gitmk lazim diye dusunuyrm yaniliyrmuyum bilmiyrm

Bayanlar bisi sorcam ya aranizda kayserili olan varmiii acaba iyi bir kadin dogum dr ariyrm aslinda suanki dr idare eder ama farkli dr larada gitmk lazim diye dusunuyrm yaniliyrmuyum bilmiyrm
Kayserili değilim ama doktor değiştirmek yada farklı dr lere de danışmak konusunda katılıyorum çünkü kadın doğum dr si çok mühim.tam anlamıyla güvenmem herseyini sorabilmek çok önemli.ben genelde google yazıyordum şu şehirde en iyi dr gibisine eniyidoktor.com vardı.orada yorumlara göre tercih ediyordum suanki dr mi öyle buldum çok da memnunum

Ovulasyon testı kullanıyorum bı oncekı gun ıkıncı cızgı sılık cıkmıstı bı sonrakı gun tam net cıkan gun oluyodu ogun tartıstık. Bı sonrakı gun yaptımda ıse yıne sılık cıktı yanı gectı baksana ıkıncı baya sılık
Anladım canım ben hiç ovulasyon testi almadım acaba alsam mi nasıl kullanılıyor.bir paketin içind e birkaç tane mi çıkıyor yoksa birkaç paket mi almak gerekiyor.bence yumurtlamam erken değil geç de olmuş olabilir.ben tele takvim indirdim ayrıca kendimde hesaplıyorum birbiriyle ayni.ama geçen ay dr ye gittim yumurta takibine.hem benim hesabımdan hem tele indirdiğim takvimden 3 gün sonra yumurtlamam oluyormuş.belki seninde yumurtlamam geç oluyordur canım ovulasyon testi yapmaya devam mi etsen acaba

merhabalar hepinize benimde bu akşam son günüm ve geri sayım için 9 marta kadar zamanım var daha sonuç alanlar paylşabilirlemi buarada pco görünümü ve yoğun iltihap vardı yaklaşık iki senedir olmuyor aşılama 6 aylık tedavide sonuçsuz tabi birde kimyasalım var :KK43:
Allah ım tez zamanda nasip etsin

Evlenmeden önce gitmiştim doktora, ultrasonda hiçbir şey cikmadi ama adet ağrım oluyor sol kasık ağrım var ilac bile vermedi hormon testi temiz. Ama vücudum surekli kist yapiyor önceki tedavi ler de çıkmıştı son bir ay da agrim var kasik ta
Merhaba Bende de pco görünümü var ve ara ara kistlerim oluyor. Buradan bir arkadaş hayıt tohumu kullandığını yazmis hem ona sordum hem kendim araştırdım.sende bakabilirsin ondan kullan derim.hem hormon düzenliyor hem kist ve miyom oluşumunu engelliyor hemde çabuk hamile kalmayı sağlıyor.nette birkaç sitede diyorki her kadın hayati boyunca 6 ay kullanmalı diye.ben başlayalı 3 gün oldu aktardan aldim.bakalim sonuç alırız inşalla h hepimiz ayrıca soğan kurununde 5 çi günündeyim

Merhaba Bende de pco görünümü var ve ara ara kistlerim oluyor. Buradan bir arkadaş hayıt tohumu kullandığını yazmis hem ona sordum hem kendim araştırdım.sende bakabilirsin ondan kullan derim.hem hormon düzenliyor hem kist ve miyom oluşumunu engelliyor hemde çabuk hamile kalmayı sağlıyor.nette birkaç sitede diyorki her kadın hayati boyunca 6 ay kullanmalı diye.ben başlayalı 3 gün oldu aktardan aldim.bakalim sonuç alırız inşalla h hepimiz ayrıca soğan kurununde 5 çi günündeyim
Merhaba hayit kullanimi nasil peki nasil yapiliyor iciliyor

Back