Canim sogan kuru enfeksiyon kist cikolata kisti pco gibi problemleri olan ozellikle bayanlarda daha faydali diye biliyrm azosperm sanirim spermin hic olmamasi bunun icin ibrahim saracoglunun nohut kuru var sanirim tam bi arastir ona basla bence birde keciboynuzu yedir yada kurunu uygula yani sperm sayisi kalitesi ve olusumu icin faydali seylere yonel cnm sogan kurunun oyle bi etkisi varmi hic bilmiyorumArkadaslar benim eşimde sorun(azosprem) ona soģan kurü uygulatsam olur mu sizce ? Deneyen var mi?
Saģol canım keciboynuzunu denedim. Ne yapalim Allah büyüktür .hepimizin yardimcısı olsunCanim sogan kuru enfeksiyon kist cikolata kisti pco gibi problemleri olan ozellikle bayanlarda daha faydali diye biliyrm azosperm sanirim spermin hic olmamasi bunun icin ibrahim saracoglunun nohut kuru var sanirim tam bi arastir ona basla bence birde keciboynuzu yedir yada kurunu uygula yani sperm sayisi kalitesi ve olusumu icin faydali seylere yonel cnm sogan kurunun oyle bi etkisi varmi hic bilmiyorum
Amin canim allahim bizede nasip etsin hayrlisiylaSaģol canım keciboynuzunu denedim. Ne yapalim Allah büyüktür .hepimizin yardimcısı olsun
Canım kimi yerde sabah akşam kimi yerde günde 1 yazmışlar.ben sağın suyu nu da sabah akşam içtigim icin hayiti ancak akşamları günde 1 içebiliyorum.ama bence faydası var cinsel isteksizlik vardı bende.zaten araştırdığımda istek artiriyo yazıyordu.suan 6.günüm şimdiden etki etti.benim sol yumurtaligimda pco görünümlü dedi canım.o yüzden dışarıdan bu şekild e destek yapmaya çalışıyorum.hayiti sıcak suya yarim kaşık koyup 10 dk kaynatıp ılıyınca iciyorum günde 1 kereHayitidami sabah aksam iciyosun cnm
Bende aksamlari yatmadan once 1 su bardagi iciyrm bugun 3. Gun ayni zamnda klomenede basladim bu ay p.teside reglinin6.gunu sogan kurune basliyayim dedim ins. Bi faydasi olur cokmu karistiriyrm diyrm ama boyle denemk istedim hayrlisi ins. Bebislerimz gelsin artk bizede nasip olsun o duygularCanım kimi yerde sabah akşam kimi yerde günde 1 yazmışlar.ben sağın suyu nu da sabah akşam içtigim icin hayiti ancak akşamları günde 1 içebiliyorum.ama bence faydası var cinsel isteksizlik vardı bende.zaten araştırdığımda istek artiriyo yazıyordu.suan 6.günüm şimdiden etki etti.benim sol yumurtaligimda pco görünümlü dedi canım.o yüzden dışarıdan bu şekild e destek yapmaya çalışıyorum.hayiti sıcak suya yarim kaşık koyup 10 dk kaynatıp ılıyınca iciyorum günde 1 kere
Bence keciboynuzuArkadaslar benim eşimde sorun(azosprem) ona soģan kurü uygulatsam olur mu sizce ? Deneyen var mi?
İnşallahhhhSukur benimde 7.gün bitti bakalım hayırlı sonuçlar alırız inşallah ❤
Ben 6.günü başladım hayırlısı artıkInsallah canim hepimiz icin guzel haberler slacagimiz bi ay olsun kure yarin basliycam nasipse yarin reglinin 6. Gunu sizler ne zmn baslamstinz
Benimde bugun 6. gün öglen baslıyrm inş. şifa olsun hepimize only37 sendedemi pco vardıBen 6.günü başladım hayırlısı artık
Bende pco görünümü var canım.insallqh hepimize şifa olsunBenimde bugun 6. gün öglen baslıyrm inş. şifa olsun hepimize only37 sendedemi pco vardı
ay bendede ya sen belirtilerini yasıymsn valla bende sükür adet düzensizliği yok her ay oluyrm 1-2 gün oynuyr bazen boy-kilo da normal sadece kıllanma yasıyrm yüz bölgesinde birz o kadar sende varmı belirtilerdenBende pco görünümü var canım.insallqh hepimize şifa olsun
bende bugun baslıyrm ins. bakalım nasıl bi etki edecek duymadım istah actıgını ama kişiden kişiye degişyo tabiMerhaba arkadaşlar.
bende soğan kürü uyguluyorum, bugün 12. günüm. Son bir haftadır iştahım açıldı sanki. sizde de böyle durumlar oldu mu ?
Benim sorunum yok canım. ama 1 senedir bebek istiyoruz olmuyor.bende ve eşimde sorun yok. Soğan kürünü duydum ve denemek istedim. ayın 8 inde bitecek. bakalım kısmet olacak mı ?bende bugun baslıyrm ins. bakalım nasıl bi etki edecek duymadım istah actıgını ama kişiden kişiye degişyo tabi
bi sorun varmıydı sende kist pco falan
Aynen bende de canım.hicbir belirti yok.duzenli adet oluyorum bazen 1 önce yada sonra mutlaka olurum.ara ara sal yumurtalığimda kist oluyor ama hamile kalmaya engel değil diyor dr ler.bir sonraki gitmeye kist kaybolmuş oluyo.benimde kilo ve boy sorun olacak gibi değilim 167 boy 67 kılıyım balık etli:)Ama sürekli spor yaparım kendimi bildim bileli.yinede varmis bakalım nasip.ay bendede ya sen belirtilerini yasıymsn valla bende sükür adet düzensizliği yok her ay oluyrm 1-2 gün oynuyr bazen boy-kilo da normal sadece kıllanma yasıyrm yüz bölgesinde birz o kadar sende varmı belirtilerden
Ne güzel 12 gündür iciyorsunuz demekic iştah açtığını bilmiyorum duymadım ama umarım.hamilesinizdir.malesef bend e çok dinlerim kendimi çok kızarım bu yüzden.bir kendimizi serbest bırakabilsek olacaktır mutlakaBir de benim 1 haftadır göğüslerim acayip şiş, yürüyemiyorum o derece. ve mavi damarlar var. özellikle sağ göğüsüm de . regl öncesi genelde olurdu ama bu kadarda olmazdı. artık kendimi dinlemekten , yorumlamaktan da sıkıldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?