Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Birkaç gündür girdim ama yazamadım ne güzel ki mutlu sonuç alıp hamilelik haberlerini yazan arkadaşlarımı da gönülden tebrik ediyorum :)) benim de son bikac günüm kaldı inşAllah bizlere de nasip olur hamile olan arkadaşlarım bize de dua edin :)) ayrıca yorumlar arasında ilişki günleri konusunda anlasmazlıklar gördüm doktorumun bizzat uyarısıyla 1 gün yap 1 gün boş bırak denildi birçok arkadaşımda böyle hamile kaldı bilginize Allah herkesin gönlüne göre hayırlı olanı versin..

Çok teşekkür ederim mutlu yuvam dediğin gibi ben çikolata tüketeyim en iyisi.senin de sogam kurun hayırlı olsun ne kadar var adetine inşallah istediğin gibi sonuç alırsın gelişmelerinde bize yaz umut ol inşallah.Allah hepimize hayırlısını versin

Rica ederim canım son 4 günüm kaldı inşAllah yazıcam mutlaka. Adet olcakmısım gibi karnıma ağrılar giriyo ama kısmet Allah büyük hepimizin yardımcısı olsun tez zamanda isteyen herkes hamile kalsın 2018 bebiş patlaması olsun :))

Merhaba bayanlar iki sene olmadi bebisimiz sogan kürü ile hamile kaldım aşılama yapılacak ay hemde :) darisi sizlere insaAllah

Benımde 4. Gunum sonucu heycanla beklıom. Only bende bu ay aynı zamanda kecıboynuzu pekmezlı hayıt tohumu yıyom ama senın dedın pıskolojık bebek ıcın yapmak zorundasın ya ısteksızlık ondan dır

Merhaba bayanlar iki sene olmadi bebisimiz sogan kürü ile hamile kaldım aşılama yapılacak ay hemde :) darisi sizlere insaAllah
Firuze89 Allah saglıklı hayırlı evlat olarak büyütmeyi nasip etsin. Herkeste aynı belirtiler olmayabilir ama bisey sorucam sağ kasıgımda bi ağri ve yogun beyaz akıntı var bikac gündür ben adet olcam sanıyorum ama benim cok erken sancı baslamaz daha 4 gun var umut var mı dersin :)

Amin canım inşallah, bende hic belirti olmadi mesela, Ağrı herseyden olabilir ayaklarını üşütmedende vs vs belkide bebektem kim bilebilirr dediğim gibi hic belirtim olmado benimm insainşa vardır bebiss

Amin canım inşallah, bende hic belirti olmadi mesela, Ağrı herseyden olabilir ayaklarını üşütmedende vs vs belkide bebektem kim bilebilirr dediğim gibi hic belirtim olmado benimm insainşa vardır bebiss
İnşAllah canım ayaklarımı üsütmemeye calısıyorum nasip hayırlısı Allahtan

Bazı arkadaşlar yok diyor işte bende öyle biliyorum 1 gün yap 1 gün boş bırak arkadaş yok diyor

Amin inşallah :)karin ağrısına gelince umarım bebiş vardir:)ben kızıma hamileyken adet olacam sanıp ağrıdan 5 gun boyunca hergun ilaç almistim.üşüttüm ağrılı geçecek adetim bu ay demistim.meger hamileymişim.insallah seninde öyledir.

Benımde 4. Gunum sonucu heycanla beklıom. Only bende bu ay aynı zamanda kecıboynuzu pekmezlı hayıt tohumu yıyom ama senın dedın pıskolojık bebek ıcın yapmak zorundasın ya ısteksızlık ondan dır
Hakli olabilirsin canım psikoloji sanırım bu ay kaçırmak istemiyorum.sanirim ister istemez baskı oluştu.keciboynuzu pekmezi mi iciyorsun.yada ne için tuketiyorsun canım

Ayy insAllah canim yaa ağzından elinden bal damlıyo

Bende buay asılama yapacaktım asılamadan kımse
Hakli olabilirsin canım psikoloji sanırım bu ay kaçırmak istemiyorum.sanirim ister istemez baskı oluştu.keciboynuzu pekmezi mi iciyorsun.yada ne için tuketiyorsun canım
Yumurtalıkları onarıyomuymus guclendırıyomuymus ne esım nurs lokmandan aldı kecı boynuzu pekmezlı hayıt tohumu yumurtalıklarımı guclendırsın dıye bakalım bugun benım 5.gunum

Merhaba arkadaşlar yeni evlıyım 5.ay korunmayı bıraktık ben pek gonullu degıldım o ay hamıle kaldım malesef daha cokkucukken 5haftalıkken düşükle sonuclandı ekim'di. Artık bılıyorum o hıssı ve istiyorum.Adetım cok duzenlydıbırsaat sasmazdı adetın 2. gunu 3 şubattakelenmem oldu kan verdım hamıle degıldım ucgun lekelenmem surdu ve ben de sogan suyu ıctım 4.gün. sökulurum dusuncesyle ve ertesı gun 8şubatta benım bırden yumurta akı seklınde akıntım.ve kasık sancılarm oldu ovu. testı yaptım pik olmustu catladıgını anladım ama anlam vermeemıstım bıkac gun sonra dr.uma gttım bıroncekı kıste dönmus stresten dedı. baska hıc sorunum yok cok sukur dger olgunlasan yumurtan catlamıs dedı ben kesknlıkle sogan suyuna baglıyorum bnu:) ve tam yumurtlamadan sonra 14.gunde de adet oldum bugun 6.gun 7.gun dıyorlar baslama tarıhı ama tam bilgım yok benı aydınlatırsanız cokkk sevınırım:)

Rabbim gönlüne göre versin canım güzel haberlerini bekliyorum hayırlısı ile.bu süreçte her ihtimale karşı tarcın maydonoz ve adaçayı tüketme derimallah korusun erken düşük yapabiliyor
Sagol canim ama bugün dayanamadim erken gebelik testlerinden kalmisti onunla baktim ama tek cizgi olsaydi adete 2 gün var cikardi

Sagol canim ama bugün dayanamadim erken gebelik testlerinden kalmisti onunla baktim ama tek cizgi olsaydi adete 2 gün var cikardi
Ovulasyon testlerıde gebelık varsa ıkı cızgı cıkıo erken de sonuc veeıomus. Erken cıkarması konusunda kesın bılgım yok ama hamılelık testı olarak denedım kesın sonuc. Nette gordum sasırdım dogrumu acaba dıye bı yakınımda hamıleydı ona denettım aynı gebelık testlerı gıbı ıkı cızgı cıktı ordan bılıorun

Teşekkür ederim canım.bende netten baktim senden sonra.arastirdim iyice hayır tohumu aldım.tahum şeklinde olanı buldum evde kendim çayını yaptım fena değil tadı inşallah şifa olur.

Boş umut vermek istemem canım ama gebelik testlerinde tek çizgi çıkarsa 2 gün sonra hala adet olmazsanız yine yapın der.o yüzden bence hala umut var

Pek sanmıyorum canım ama gecikme olursa bakarim yine tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…