- 13 Şubat 2018
- 82
- 7
- 1
Insallah canım ama ağrılarım siddetlendi yine de gecikme olursa bakıcamBoş umut vermek istemem canım ama gebelik testlerinde tek çizgi çıkarsa 2 gün sonra hala adet olmazsanız yine yapın der.o yüzden bence hala umut var
Hayırlısı artık canım sonuç olumsuz olursa moral bozmadan aynen devam:)Insallah canım ama ağrılarım siddetlendi yine de gecikme olursa bakıcam
Hamıle bayanda denedım gercektn cıft cızgı cıktı sonuca bende sasırdımPek sanmıyorum canım ama gecikme olursa bakarim yinetesekkurler
Sıfa olsun cnm ıms. Ya sogandanmı bılmıorum ama normalde dun yumurtlamam gereken zamanda yumurtlamamın bıttını gordum yumurta erkenmı yumutlatıo. Bu ayda umudum yok. Tm onemlı gunlerde esımle kusuyom ya uff buayda kactı sonrakı aya artkTeşekkür ederim canım.bende netten baktim senden sonra.arastirdim iyice hayır tohumu aldım.tahum şeklinde olanı buldum evde kendim çayını yaptım fena değil tadı inşallah şifa olur.
Kızlar bu hayıt tohumu ve aslan pencesi nasıl kullanılıyo? Başlama zamanları vs bilgi verebilir misiniz? Birinden birine başlıyımSıfa olsun cnm ıms. Ya sogandanmı bılmıorum ama normalde dun yumurtlamam gereken zamanda yumurtlamamın bıttını gordum yumurta erkenmı yumutlatıo. Bu ayda umudum yok. Tm onemlı gunlerde esımle kusuyom ya uff buayda kactı sonrakı aya artk
Aslanpencesının zamanı yok aktar bana kahvaltıdan ıkı saat sonra aksam yemegınden ıkı saat sonra demıstı nezaman baslarsan basla 40gun yapacan hayıt togumunu baba aktar ıkısını bırlıkte ıcebılırsın demıstı ama ben tam uygulayamadım ve sıkıntım rahım seklı t olmasıydı amelıyat sonrası ılk kur yapısım amelıyat dan sonra 2ayımdayım ıkı aydır amelıyat sonrası denıomKızlar bu hayıt tohumu ve aslan pencesi nasıl kullanılıyo? Başlama zamanları vs bilgi verebilir misiniz? Birinden birine başlıyımBenim adet geliyorum diyo artık
Anladm canım bi de onu deniyim bakiyim. İnşAllah faydasını görürüzAslanpencesının zamanı yok aktar bana kahvaltıdan ıkı saat sonra aksam yemegınden ıkı saat sonra demıstı nezaman baslarsan basla 40gun yapacan hayıt togumunu baba aktar ıkısını bırlıkte ıcebılırsın demıstı ama ben tam uygulayamadım ve sıkıntım rahım seklı t olmasıydı amelıyat sonrası ılk kur yapısım amelıyat dan sonra 2ayımdayım ıkı aydır amelıyat sonrası denıom
Iyi akşamlar ben soğan suyu içtim. Ama adetim gecikti bugünle 8 gün oluyor. Hamile olamam çünkü korunuluyorduk,bu ay düşünüyorduk ama bir türlü hasta olamadım. Daha önce başına gelen var mı acaba? Birde test yaptım silik çizgi dahi çıkmadı. Neden böyle oldu bilen var mı?[/QUOTE
Bazı kişilerde adeti geciktiriyor canım burda da kimisini etkiledi kimisini etkilemedi olabiliyor yani pco falan mı vardı sende
Canım yumurtlamanın bittiğini nasıl anladın belki bitmemiştir.malesef 2 aydır bende de öyle oluyordu her yumurtlama dönemi evde bi tartışma bu ay uymayaya gayret ediyorum :)Sıfa olsun cnm ıms. Ya sogandanmı bılmıorum ama normalde dun yumurtlamam gereken zamanda yumurtlamamın bıttını gordum yumurta erkenmı yumutlatıo. Bu ayda umudum yok. Tm onemlı gunlerde esımle kusuyom ya uff buayda kactı sonrakı aya artk
Aslan pencesi kullanmiyorum ama hayit tohumunu aktardan aldim yarim cay kasigi tohunu biraz ezip 1 bardak suda 10 dk kaynatip iciyorum.nette bir-çok sitede böyle yazıyor.sabah akşam tuketin demiş ama ben sadece sabahları iciyorum.baslama zamanı belirtmemiş bende hemen başladım.yanliz bırakmamak en az 3 ay kullanmak gerekiyormus.hamilr kalırsan bırakmalıymış.bildiklerim bu kadar umarım yardımcı olabilmişimdir.Kızlar bu hayıt tohumu ve aslan pencesi nasıl kullanılıyo? Başlama zamanları vs bilgi verebilir misiniz? Birinden birine başlıyımBenim adet geliyorum diyo artık
Ovulasyon testı kullanıyorum bı oncekı gun ıkıncı cızgı sılık cıkmıstı bı sonrakı gun tam net cıkan gun oluyodu ogun tartıstık. Bı sonrakı gun yaptımda ıse yıne sılık cıktı yanı gectı baksana ıkıncı baya sılıkCanım yumurtlamanın bittiğini nasıl anladın belki bitmemiştir.malesef 2 aydır bende de öyle oluyordu her yumurtlama dönemi evde bi tartışma bu ay uymayaya gayret ediyorum :)
ne kadar geciktrdiğini bilmiyrm kişiden kişiye farklılık oluyr cok uzarsa bi dr una görün hem de muayene olmus olursun için rahatlarBaby44 hayır pco yok bende. İltihap olduğundan kullandım. Olalar etkili olmuyordu bende soğan suyu içtim ama adet geçince çok korkuyorum acaba bir şey mi oldu diye. Umarım bir an önce olurum. Peki ne kadar gecikme oldu acaba biliyor musunuz?
Teşekkür ederimne kadar geciktrdiğini bilmiyrm kişiden kişiye farklılık oluyr cok uzarsa bi dr una görün hem de muayene olmus olursun için rahatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?