Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Teşekkür ederim canım.bende netten baktim senden sonra.arastirdim iyice hayır tohumu aldım.tahum şeklinde olanı buldum evde kendim çayını yaptım fena değil tadı inşallah şifa olur.
Sıfa olsun cnm ıms. Ya sogandanmı bılmıorum ama normalde dun yumurtlamam gereken zamanda yumurtlamamın bıttını gordum yumurta erkenmı yumutlatıo. Bu ayda umudum yok. Tm onemlı gunlerde esımle kusuyom ya uff buayda kactı sonrakı aya artk

Kızlar bu hayıt tohumu ve aslan pencesi nasıl kullanılıyo? Başlama zamanları vs bilgi verebilir misiniz? Birinden birine başlıyım Benim adet geliyorum diyo artık

Kızlar bu hayıt tohumu ve aslan pencesi nasıl kullanılıyo? Başlama zamanları vs bilgi verebilir misiniz? Birinden birine başlıyım Benim adet geliyorum diyo artık
Aslanpencesının zamanı yok aktar bana kahvaltıdan ıkı saat sonra aksam yemegınden ıkı saat sonra demıstı nezaman baslarsan basla 40gun yapacan hayıt togumunu baba aktar ıkısını bırlıkte ıcebılırsın demıstı ama ben tam uygulayamadım ve sıkıntım rahım seklı t olmasıydı amelıyat sonrası ılk kur yapısım amelıyat dan sonra 2ayımdayım ıkı aydır amelıyat sonrası denıom

Anladm canım bi de onu deniyim bakiyim. İnşAllah faydasını görürüz

Merhaba bayanlar bende bu ay klomen+catlatma ignesi kullandim malesef bugun regl oldum olmadi yani bu ayda sogan suyu ve testere disli aslan pencesi kullanayim dedim fsh gecen ay birz yukselmisti bal tarcin corek otuda yiyem bir kasik diyrm aranizda bu kurlerden sonuc alan varmi acaba

Iyi akşamlar ben soğan suyu içtim. Ama adetim gecikti bugünle 8 gün oluyor. Hamile olamam çünkü korunuluyorduk,bu ay düşünüyorduk ama bir türlü hasta olamadım. Daha önce başına gelen var mı acaba? Birde test yaptım silik çizgi dahi çıkmadı. Neden böyle oldu bilen var mı?

Canım yumurtlamanın bittiğini nasıl anladın belki bitmemiştir.malesef 2 aydır bende de öyle oluyordu her yumurtlama dönemi evde bi tartışma bu ay uymayaya gayret ediyorum :)

Aslan pencesi kullanmiyorum ama hayit tohumunu aktardan aldim yarim cay kasigi tohunu biraz ezip 1 bardak suda 10 dk kaynatip iciyorum.nette bir-çok sitede böyle yazıyor.sabah akşam tuketin demiş ama ben sadece sabahları iciyorum.baslama zamanı belirtmemiş bende hemen başladım.yanliz bırakmamak en az 3 ay kullanmak gerekiyormus.hamilr kalırsan bırakmalıymış.bildiklerim bu kadar umarım yardımcı olabilmişimdir.

Baby44 hayır pco yok bende. İltihap olduğundan kullandım. Olalar etkili olmuyordu bende soğan suyu içtim ama adet geçince çok korkuyorum acaba bir şey mi oldu diye. Umarım bir an önce olurum. Peki ne kadar gecikme oldu acaba biliyor musunuz?

Canım yumurtlamanın bittiğini nasıl anladın belki bitmemiştir.malesef 2 aydır bende de öyle oluyordu her yumurtlama dönemi evde bi tartışma bu ay uymayaya gayret ediyorum :)
Ovulasyon testı kullanıyorum bı oncekı gun ıkıncı cızgı sılık cıkmıstı bı sonrakı gun tam net cıkan gun oluyodu ogun tartıstık. Bı sonrakı gun yaptımda ıse yıne sılık cıktı yanı gectı baksana ıkıncı baya sılık

Eklentiler

• IMG_20180301_111959.jpg
    24,8 KB · Görüntüleme: 44
Merhaba bayanlar bu ay sogan kürü yapıcam bi ara tekrar yapmıstımda 12-13 gün yapabildim o ay da o kadar dikkat etmedik olmadıda bu ay tekrar yapıcam reglinin 2. günü bugün bir cok kişi 5. günü başlamıs izlediğim bir videoda regli bitiminden 1 hafta içinde yapın demişti yine 5. günümü başlasam nasıl yaptınız

ne kadar geciktrdiğini bilmiyrm kişiden kişiye farklılık oluyr cok uzarsa bi dr una görün hem de muayene olmus olursun için rahatlar

merhabalar hepinize benimde bu akşam son günüm ve geri sayım için 9 marta kadar zamanım var daha sonuç alanlar paylşabilirlemi buarada pco görünümü ve yoğun iltihap vardı yaklaşık iki senedir olmuyor aşılama 6 aylık tedavide sonuçsuz tabi birde kimyasalım var

Merhaba bende araniza yeni katildim.. 5 aylik evliyim iki aydir bebek dusunuyoruz ama ikiside basarisiz oldu pko tedavisi gordum yasmin ilaci ile bir yil ama vucudum kendi yapiyor diye doktor birakmak zorunda kaldi ama agrilarim azaldi adet duzensizligim yoktu . Sogan kurune basladim ama faydasi varmi bilmiyorum pko olupta hamile kalan var mi sogan kuru ile

cnm valla burda öyle seyler okudum ki olacak oldumu pko falan hepsi nafile bircok kişinin yüzü güldü bazıları sonuc alamadı bazılarına yan etki yaptı ama kullanamadn bilemezsin tabi ins.sana fayda saglar bende baslıycam birkac güne inş. bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…