• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Merhaba bayanlar bende bu ay klomen+catlatma ignesi kullandim malesef bugun regl oldum olmadi yani bu ayda sogan suyu ve testere disli aslan pencesi kullanayim dedim fsh gecen ay birz yukselmisti bal tarcin corek otuda yiyem bir kasik diyrm aranizda bu kurlerden sonuc alan varmi acaba

Iyi akşamlar ben soğan suyu içtim. Ama adetim gecikti bugünle 8 gün oluyor. Hamile olamam çünkü korunuluyorduk,bu ay düşünüyorduk ama bir türlü hasta olamadım. Daha önce başına gelen var mı acaba? Birde test yaptım silik çizgi dahi çıkmadı. Neden böyle oldu bilen var mı?

Iyi akşamlar ben soğan suyu içtim. Ama adetim gecikti bugünle 8 gün oluyor. Hamile olamam çünkü korunuluyorduk,bu ay düşünüyorduk ama bir türlü hasta olamadım. Daha önce başına gelen var mı acaba? Birde test yaptım silik çizgi dahi çıkmadı. Neden böyle oldu bilen var mı?[/QUOTE
Bazı kişilerde adeti geciktiriyor canım burda da kimisini etkiledi kimisini etkilemedi olabiliyor yani pco falan mı vardı sende

Sıfa olsun cnm ıms. Ya sogandanmı bılmıorum ama normalde dun yumurtlamam gereken zamanda yumurtlamamın bıttını gordum yumurta erkenmı yumutlatıo. Bu ayda umudum yok. Tm onemlı gunlerde esımle kusuyom ya uff buayda kactı sonrakı aya artk
Canım yumurtlamanın bittiğini nasıl anladın belki bitmemiştir.malesef 2 aydır bende de öyle oluyordu her yumurtlama dönemi evde bi tartışma bu ay uymayaya gayret ediyorum :)

Kızlar bu hayıt tohumu ve aslan pencesi nasıl kullanılıyo? Başlama zamanları vs bilgi verebilir misiniz? Birinden birine başlıyım :110: Benim adet geliyorum diyo artık :kızgın:
Aslan pencesi kullanmiyorum ama hayit tohumunu aktardan aldim yarim cay kasigi tohunu biraz ezip 1 bardak suda 10 dk kaynatip iciyorum.nette bir-çok sitede böyle yazıyor.sabah akşam tuketin demiş ama ben sadece sabahları iciyorum.baslama zamanı belirtmemiş bende hemen başladım.yanliz bırakmamak en az 3 ay kullanmak gerekiyormus.hamilr kalırsan bırakmalıymış.bildiklerim bu kadar umarım yardımcı olabilmişimdir.

Baby44 Baby44 hayır pco yok bende. İltihap olduğundan kullandım. Olalar etkili olmuyordu bende soğan suyu içtim ama adet geçince çok korkuyorum acaba bir şey mi oldu diye. Umarım bir an önce olurum. Peki ne kadar gecikme oldu acaba biliyor musunuz?

Canım yumurtlamanın bittiğini nasıl anladın belki bitmemiştir.malesef 2 aydır bende de öyle oluyordu her yumurtlama dönemi evde bi tartışma bu ay uymayaya gayret ediyorum :)
Ovulasyon testı kullanıyorum bı oncekı gun ıkıncı cızgı sılık cıkmıstı bı sonrakı gun tam net cıkan gun oluyodu ogun tartıstık. Bı sonrakı gun yaptımda ıse yıne sılık cıktı yanı gectı baksana ıkıncı baya sılık

Eklentiler

• IMG_20180301_111959.webp
    IMG_20180301_111959.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 46
Merhaba bayanlar bu ay sogan kürü yapıcam bi ara tekrar yapmıstımda 12-13 gün yapabildim o ay da o kadar dikkat etmedik olmadıda bu ay tekrar yapıcam reglinin 2. günü bugün bir cok kişi 5. günü başlamıs izlediğim bir videoda regli bitiminden 1 hafta içinde yapın demişti yine 5. günümü başlasam nasıl yaptınız

Baby44 Baby44 hayır pco yok bende. İltihap olduğundan kullandım. Olalar etkili olmuyordu bende soğan suyu içtim ama adet geçince çok korkuyorum acaba bir şey mi oldu diye. Umarım bir an önce olurum. Peki ne kadar gecikme oldu acaba biliyor musunuz?
ne kadar geciktrdiğini bilmiyrm kişiden kişiye farklılık oluyr cok uzarsa bi dr una görün hem de muayene olmus olursun için rahatlar

merhabalar hepinize benimde bu akşam son günüm ve geri sayım için 9 marta kadar zamanım var daha sonuç alanlar paylşabilirlemi buarada pco görünümü ve yoğun iltihap vardı yaklaşık iki senedir olmuyor aşılama 6 aylık tedavide sonuçsuz tabi birde kimyasalım var :(

Merhaba bende araniza yeni katildim.. 5 aylik evliyim iki aydir bebek dusunuyoruz ama ikiside basarisiz oldu pko tedavisi gordum yasmin ilaci ile bir yil ama vucudum kendi yapiyor diye doktor birakmak zorunda kaldi ama agrilarim azaldi adet duzensizligim yoktu . Sogan kurune basladim ama faydasi varmi bilmiyorum pko olupta hamile kalan var mi sogan kuru ile:110:

cnm valla burda öyle seyler okudum ki olacak oldumu pko falan hepsi nafile bircok kişinin yüzü güldü bazıları sonuc alamadı bazılarına yan etki yaptı ama kullanamadn bilemezsin tabi ins.sana fayda saglar bende baslıycam birkac güne inş. bakalım

arkadaşlar kuzenimin 8 yıldır çocuğu olmuyordu soğan kürünü yaptı şimdi 4 aylık hamile.bende 24 Kasımda regl oldum ve 3.günü klomene ilk kez başladım ayrıca bal tarçın çörek otuda kullanıyorum 7.günümden itibaren soğan kürüne başlayacam 15 gün yapacam zaten reglimin 14.günü doktora kontrole gidecem nasıl bir gelişme olacağını göreceğiz ben bu soğan kürüne çok güveniyorum
Ben ilk soğan kürüyle hamile kaldım ama kimyas gebelikte düşük oldu. Faydası oluyor canım. Stres yapma çok fazla düşünme derim

Merhaba bende araniza yeni katildim.. 5 aylik evliyim iki aydir bebek dusunuyoruz ama ikiside basarisiz oldu pko tedavisi gordum yasmin ilaci ile bir yil ama vucudum kendi yapiyor diye doktor birakmak zorunda kaldi ama agrilarim azaldi adet duzensizligim yoktu . Sogan kurune basladim ama faydasi varmi bilmiyorum pko olupta hamile kalan var mi sogan kuru ile:110:
daha cokta yenisin tabi erken önlemini alman güzel olms doktorun hormon testi falan yaptımı degerlerinde bi sıkıntı varmı

daha cokta yenisin tabi erken önlemini alman güzel olms doktorun hormon testi falan yaptımı degerlerinde bi sıkıntı varmı
Evlenmeden önce gitmiştim doktora, ultrasonda hiçbir şey cikmadi ama adet ağrım oluyor sol kasık ağrım var ilac bile vermedi hormon testi temiz. Ama vücudum surekli kist yapiyor önceki tedavi ler de çıkmıştı son bir ay da agrim var kasik ta

Canim benmde sukur regl oluyrm her ay 30-32 gunde 9-10 ay once kadar hormon testi vermistim dr muayenede etmisti falan bi sıkıntı yok herseyin normal demisti test degerlerimde iyi cikmsti bikac ay gecince reglm uzun surdu baya ilk defa tekrar gittim bakti yakin zamnda hormn testi almsz zaten muayenede de bi sıkntı yok donemsel her bayanda olabiliyr dedi dr den cikip eve geldim kanamam durdu stresmi yaptim acaba dedim ondan sonrada pek duzenli iliskimiz olmadi hep bi aksilik cikti falan ona bagladm olamamasini sonra dr degistrcem dedim baska bi dr gittim lh- fsh yukselmisti cok sasirdim hic beklemiyodum bakti yumurtaliklarda bi sorun yok klomene basladi 2 ser tane yumurta olustu sag taraftakiler daha cok buyumustu catlatma ignesi verdi kullandm tavsiyelerinede uydum ogunler iliski oldu fakat ne yazikki olmadi kismet ins bu ay olur pco gorunumu var sanirim bendede sogan kurune basliyaym bi yandanda dedim bu ay ins zarari olmz faydasini gorurum

çevremde cok bebek isteyip te olmayan lar bende tedirgin oldum sogan kurune başladım 3. Gün bitti
Insan tedirgin oluyr evet biz dugunden sonra yan yana degildik 1 yil tayin durumleri falan ondan sonrada ev kur falan ameliyat olmstum derken 1 senede oyle gecti simdi diyrmki ayri ayriyken bile dikkat etmeseydik dusunmedigimz icin kafa rahat belkide olurdu zaman kaybi oldu ama napalim hayrlisi boyleymis kismet

Insan tedirgin oluyr evet biz dugunden sonra yan yana degildik 1 yil tayin durumleri falan ondan sonrada ev kur falan ameliyat olmstum derken 1 senede oyle gecti simdi diyrmki ayri ayriyken bile dikkat etmeseydik dusunmedigimz icin kafa rahat belkide olurdu zaman kaybi oldu ama napalim hayrlisi boyleymis kismet
Bizde tayin sebeplerinden dolayi ertelemistik ama cevremi gorunce vazgectik xaman kaybi yasamayalim diye .. doktora gidicem de tedavi ye baslamaz ..ikinci ay diye sogan kuru deniyim cevap vermezse 6 ay dolunca gideyim dedim daha 3 ay var yani..

Back
X