Teşekkür ederim canim ben ilkkez duydum.sogan küründen sonra olmadı onu da denerimaslan pencesı bı bayanın hıcbır sıkıntısı olmasa bıle 6 ayda bı ıcmesı gereken cay. adet duzenleyıcı fsh duzenleyıcı yuksekse azaltıyo azsa yukseltıyo dengelıo rahım kanserıne karsı koruyucu ve dogurganlıgı artırıyo. benım tanıdık 6senedır bebe olmuyodu 40gun denedı hamıle.bende baslamısdım 15gun ıctım daha sonra seyehat falan olunca ara verdım devam edemedım. bu ay ona baslıcaktım ama sogan kurunu bu kadar etkılı oldunu duyunca onca soganı denemek ıstedım
ben duzenlı kullanamadım ama guzel bı bıtkı. bende sogandan sonra onu denıcmTeşekkür ederim canim ben ilkkez duydum.sogan küründen sonra olmadı onu da denerim
aslında hikayemiz benziyor:) bende 1 ayı gecti enfeksiyonla ugrasıyrm bıde rahatsızlanınca antibiyotik falan içiyordm o araya denk geldi dr gitmemde pco görünümünden dolayı catlatma iğnesi verelim yinede sansa bırakmayalım demişti hatta bende extra hormon gibi bişeyse hiç vermeyin ilk ay kendiliğinden catlasın dedim dr bu hormon degil korkma dedi bi sıvı adını unuttum bunu dısardan takviye eden bi iğne dedi, öyle diyince bende kullandm ama bi fark yok bendeSon 2 yıldır bana da sol yumurtalıkta pco görünümü var diyorlar.farkli farklı dr lere gittim.hepsi de çok önemli değil hamileliğe engel değil dediler.fsh da 13 çıkmıştı.kilo ver düzenli spor yap dediler bir de doğum kontrol hapı yasmin verdiler ben 6 ay kadar kullandım.spor yaptım kilo verdim.son 1.5 yıldır yasmin kullanmıyorum.fsh 5.19 kasım ayından bu yana bebek istiyoruz enfeksiyon sebebiyle de 2 ay tedavi gördüm daha geçen ay ve bu ay denedik desem yeridir
Icinı rahat tut hamile kalmaya pco görünümü engel değil ama en azindan yuruyus yap hayatına hareket kat bi anda düzene giriyo.kendimizi kastiğimiz için olmuyor
Ne guzel sana catlatma ignesi de vermisler kac dr ye gittiysem gerek yok diyorlar.insallah bu ay istediğin sonuca ulasirsin
Geçen yıl mart ayında soğan kuru denedim hamile kaldım ama düşük yaptım.sonrasinda bebek dusunmedik.kasim ayından beri dusunuyoruz iste ama dedigim gibi enfeksiyon engel oldu.gecen ay sogam kuru yaptım ama düzenli değildi yapmış olmak için yapmış gibi oldum.aynen hikayemiz benziyor boy ve kilo gibi:)bende 167 boy 67 kilo hala kilo vermeye devam ediyorum olurda hamile kalırsam kilolu hamilelik geçirmeyeyim diye:)Bu güne kadar soğan kuru hariç birşey denemedim.birde hergun 1 kuru incir yumurtaların çatlamasına vok iyi geliyormuş.bu ay birde kuru incir yiyeyim hergun diyorumonly37 sogan kürü veya herhangi bişi denedinmi yada yapıyrmsun?
ay inş. güzel sonuclar alırızGeçen yıl mart ayında soğan kuru denedim hamile kaldım ama düşük yaptım.sonrasinda bebek dusunmedik.kasim ayından beri dusunuyoruz iste ama dedigim gibi enfeksiyon engel oldu.gecen ay sogam kuru yaptım ama düzenli değildi yapmış olmak için yapmış gibi oldum.aynen hikayemiz benziyor boy ve kilo gibi:)bende 167 boy 67 kilo hala kilo vermeye devam ediyorum olurda hamile kalırsam kilolu hamilelik geçirmeyeyim diye:)Bu güne kadar soğan kuru hariç birşey denemedim.birde hergun 1 kuru incir yumurtaların çatlamasına vok iyi geliyormuş.bu ay birde kuru incir yiyeyim hergun diyorum
Ay inşallah allah hepimizin yardımcısı olsunay inş. güzel sonuclar alırız
Şifa olsun inşallah rabbim gönlüne göre versin 2 gün sonra da ben başlayacağım.guzel haberler verelim güzel haberler duyalım insallahbugun basladım ıns bende guzel sonuc alırım hayırlısı
Hayırlı olsun çok güzel sonuçlar alınıyor soğan kürüyle. Çok umutlanıyorum. Bende 9 gündür içiyorum inşallah faydasını görürüm. Peki siz kürü denediğiniz ay mı hamile kaldınız? Ben denemeyi mart ayında yapıcam. Bu ay soğan kürü yapıyorum. Birde eşimde bende keçiboynuzu özü içiyoruz. Ben demir eksikliği için içiyorum.Merhaba arkadaşlar bende soğan kürü ve bal tarçın çörek otu kürü uyguladım eş zamanlı olarak eşime keçi boynuzu ve havuç kürü uyguladım tabi ovülasyon testi ile yumurtlama gününü takip ettim çok şükür rabbime keseyi gördük allahın izniyle bebeğimiz olucak
Allah isteyen herkese nasip etsin
Kürleri uygulamanızı tavsiye ederim
Çokteşekkür ediyorum inşallah size de kısmet okur evet uyguladığım ay hamile kaldım havuç suyu da uygulayın eşinize o da sperm hareketliliğini artırdığı için oldukça etkili oluo sanırım ovülasyon günğnü de mutlaka takip edin inşallah hüzel haberler alırsınızHayırlı olsun çok güzel sonuçlar alınıyor soğan kürüyle. Çok umutlanıyorum. Bende 9 gündür içiyorum inşallah faydasını görürüm. Peki siz kürü denediğiniz ay mı hamile kaldınız? Ben denemeyi mart ayında yapıcam. Bu ay soğan kürü yapıyorum. Birde eşimde bende keçiboynuzu özü içiyoruz. Ben demir eksikliği için içiyorum.
Beyazsiir ne zamndr cocuk istiyrdunuz kist vs.herhangi bi sorun varmiydi sogan kurumu uyguladin sadece birz bahsedebilirmisinÇokteşekkür ediyorum inşallah size de kısmet okur evet uyguladığım ay hamile kaldım havuç suyu da uygulayın eşinize o da sperm hareketliliğini artırdığı için oldukça etkili oluo sanırım ovülasyon günğnü de mutlaka takip edin inşallah hüzel haberler alırsınız
Çok teşekkür ederim inşallah bende hamile kalırım en kısa zamanda :) Havuç suyunuda yapıcam mutlaka. Ovülasyon için zaten test almıştım. Hayırlısı artık bakalım.Çokteşekkür ediyorum inşallah size de kısmet okur evet uyguladığım ay hamile kaldım havuç suyu da uygulayın eşinize o da sperm hareketliliğini artırdığı için oldukça etkili oluo sanırım ovülasyon günğnü de mutlaka takip edin inşallah hüzel haberler alırsınız
Biz 4 aydır istioduk öok uzun bi süre değil aslındaBeyazsiir ne zamndr cocuk istiyrdunuz kist vs.herhangi bi sorun varmiydi sogan kurumu uyguladin sadece birz bahsedebilirmisin
Aynı şeyi diyorum arkadaşlar protesto ediyorlar bende sizin dediğiniz gibi biliyorumsperm kalitesi olarak 1 gun dolu 1 gun bos yaptik.kimi derki hergun olabilir sorun yok.kimi de derki 2 gunde bir en sagliklisi.bencede 2 gunde bir en sagliklisi.ancak karar sizin.
Merhaba arkadaşım soğan kürün hayırlı ugurlu olsun :) bende bu ay yaptım simdi adetin geçmesini bekliyorum. Keçiboynuzu pekmezi soruna gelince erkeklerde testesteron arttırıcı olduğunu biliyorum. Bu durumda kadınlara nasıl faydası zararı olur bilemedim simdi. Bol bol çikolata ye :)Merhaba arkadaşlar bugün soğan kurunun 1.günümü tamamlamış bulunuyorum:)haydi hayırlısı artık.yanliz bir sorun olacak.hic bir sağlık sorunu ve hormon bozukluğu çıkmamasına rağmen bu ay cinsel isteksizlik var nedendir bilmem.onerileriniz var mi acaba.aklima sadece keçiboynuzu pekmezi geliyor sabahta onu içmeye baslayacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?