hayıt tohumu da hamile kalmaya faydalı tohum seklinde cay kasıgı kadar havanda ezip kaynayan suya 5 dk kaynatıp birz içilecek kadar soguyunca içiliyr istersen arastır fakat uzun kullanılıyr 3 ay kadar sallama cay seklinde olanıda var kullanmak isteyenlere.
testere dişli aslan pençeside FSH hormonu yüksekliğine karşı, adet düzensizliğine karşı tüylenmeye vs iyi geliyr dr gecen ay fsh degerimin birz yükseldiğini söylemsti oyuzden içmek istedi
10 ay kadar önce reglimin 3. günü hormon testi vermiştim
estradiol:28
fsh:6,47
lh:6,24
prolaktin 20,59
total testosterol 58,4
serbest testosterol 4,25
dhea.so4 173
estradiol (e2 yazıyor):52,5 di degerlerim dr hersey normal dedi muayene etti bi sorun görmedi gecen ay reglinin 4. günü gittim baska bi dr. a lh:8 küsürler fsh:11 küsürlerde estradiol 28 cıktı cok sasrdım lh ile fsh degerinın bu kadar degişmesine fsh ın 10 un üstüne cıkması yumurta kalitesi acısından iyi degilmiş hamile kalmayı zorlastırıyormus
degerleri benim gibi olan yada buna benzer bi problemle karsılasan varmı acaba
son gittim dr pco görünümü dedi

her ay regli oluyrm bu ay sag overde 2 tane 17 mm yumurta olusmustu catlatma iğnesi verdi dediği sürelerde ilişki yasandı ama bende bi fark yok sanırım olmadı bikac bişi söledi tam aklımda değil isimleride bunlar vücudun hamileliğe hazırlıgı sende güzel dedi falan olumlu sonuc alırz inş.