Canım sen niye stres yapıyorsun daha 6 ay olmuş biraz daha bekle olur merak etme herşeyin normalse yaşında genç galibaMerhabalar arkadaslar bende bu ay tam 6 aylik evli olmus olucaz gcen ay bebek bebek calismalari icin doktora gittik hersey cok guzel istediginiz zaman baslayabilirsiniz dedi doktor. Gun asiri ilskiyle tutmadi. Bu ay ovulasyon testi aldim adetim bitimnden hemen sonra uygulamaya basladim hala cift cizgi cikmadi( sogan kuru ne sifaliymis bu gece duydum bir siteden buna simdiden baslasam bu ay tutarmi acaba
Ne kadar zaman oldu bebek isteyeli ?Sabirsizlaniyorum yasim 30 heveslendimi insan hemen olsun istiyor Gunler gecmior sanki.. gun beklemekte zor Allahim osteyen herkese biran once nasip etsin
Ama daha çok erken canım stres yapma olur inşallah yumurtlama dönemlerini takip edip iyi değerlendirmek gerekiyor2 aydir istiyoruz biz. Gecen ay tutmadi nasip bu aya ovulasyon testinede guvenemiorm kullananlarn cogu sikayetci hatta kullunip negatif gosteripte hamile kalanlr var.. en iyisi yine gun asiri denemk sanirim
Önce soğanı uygulayın rahim temizlensin sonra isterseniz hayıt tohumu ve diğer otlardan kullanabilirsiniz nette yazıyor zaten hepsi
Rica ederim umarım herşey gönlünce olurTeşekkür ederim
Canım doktora gittin mi n’aptınDaha gencsin olur tam verimli zamanlar. Biz 30 yasındayiz gec evlendik benim acelem o yuzden ama erkenden olması cok daha guzel
Ya ne güzel böyle olumlu sonuçları görünce çok mutlu oluyorum. Hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin bebeğiniz. Darısı başımıza :)Kızlar soğan kürüne kesinlikle şana verin ben 2 kimyasal gebelik yaşadım 2. Si geçen aydı 20 ocakta düşük yaptım 27 ocakta rahim temizlensin diye soğan kürüne başladım 15 gün ve sadece günde bi kez yaptım rabbimin izniyle şuan tekrar hamileyimm:) umarım bu sefer sağlıklı bi gebelik olur
Amin canım inşallah isteyen herkese versin rabbim buda benim vesilem oldu kısacaYa ne güzel böyle olumlu sonuçları görünce çok mutlu oluyorum. Hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin bebeğiniz. Darısı başımıza :)
Merhaba canm gittim sorun yoktu bi de yumurtlamisim bekledigim gibi sorun yok suan cok sukur insallah tutar :)Canım doktora gittin mi n’aptın
Merhaba ben bebis iciyorum ama afedersin balgam da cikarttirdi zaten sogan suyu dogal sonucta deneyebilirsin bisey kaybetmezsin ama saracoglunun sitesinden arastir yine de belki durumuna direk fayda saglayan biseyler vardirIyi geceler arkadaslar bende sogan kurune baslamak istiyorum. 1 hafta sonra adet tarihim. Şimdiden başlasam ve adette devam etsem sıkıntı olur mu? Ikinci olarak da bende akcigerimde iltihaplanma var doktor ilaç verdi ama fayda etmedi nefes alırken zorlanıyorum. Acaba soğan suyunun buna da faydası olur mu? Şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?