• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Bi de bana doktorum hersey güzel dedi hormonlarıma da baktıgını soyledi ama bana adetin 3. Gunu falan hormon testi yapmadı prolaktin de bu zamanda mi yapiliyo? Testlerde bende oyle bisey yazmiyo onun icin bilgim yok canım

Allah’a kalmış artık nasip bakalım ne zaman olacak sen ne kadar zamandır evlisin
1 sene oluyo ama bu zamana kadar korunmadık yaşım da 30 :KK42: doktorum da stres yapma diyo ama ister istemez yapılıyo yarin yine gidicem adet bittiginden beri tuhaf seyler yasıyorum. Sen ne kadardir evlisin

Bi de bana doktorum hersey güzel dedi hormonlarıma da baktıgını soyledi ama bana adetin 3. Gunu falan hormon testi yapmadı prolaktin de bu zamanda mi yapiliyo? Testlerde bende oyle bisey yazmiyo onun icin bilgim yok canım

Adetin 3 günü baktı hormonlarıma iyi dedi eşime sprem sayısına baktırmasını söyledim ikimizdede sıkıntı olmasın da ama anne olmak istiyorum yA onun için farklı yollar deniyorum

1 sene oluyo ama bu zamana kadar korunmadık yaşım da 30 :KK42: doktorum da stres yapma diyo ama ister istemez yapılıyo yarin yine gidicem adet bittiginden beri tuhaf seyler yasıyorum. Sen ne kadardir evlisin

6 ay oldu benimde benimle evlenen arkadaşlar hep hamile daha erken diyorlar ama İnsan korkuyor yA olsun istiyor kimse anlamıyor bana da öyle dedi doktor birşeyin yok stres yapma diyor gelde bana sor

Adetin 3 günü baktı hormonlarıma iyi dedi eşime sprem sayısına baktırmasını söyledim ikimizdede sıkıntı olmasın da ama anne olmak istiyorum yA onun için farklı yollar deniyorum
Allah Allah bana oyle bisey yapılmadı. Kist miyom rahim vs hepsi cok guzel dedi sadrce demir eksikmis damla verdi. Tahlillerde de baska bisey cikmadi bu ay ilk defa adetim 2 gun surdu ve o zamandan beri bel ve karin agrisi yasıyorum yarin kısmetse gidicem bakalim adetime de 2 hafta var ama bazen dayanamıyorum agrilara :(

6 ay oldu benimde benimle evlenen arkadaşlar hep hamile daha erken diyorlar ama İnsan korkuyor yA olsun istiyor kimse anlamıyor bana da öyle dedi doktor birşeyin yok stres yapma diyor gelde bana sor
Aynen oyle benimde cevremde benden sonra evlenenler hamile madem sorun yok hemen olsun istiyoruz Allah hayırlı zamanda hayırli evlatlar nasip etsin tabi ama tez olsun stres stres :)

Allah Allah bana oyle bisey yapılmadı. Kist miyom rahim vs hepsi cok guzel dedi sadrce demir eksikmis damla verdi. Tahlillerde de baska bisey cikmadi bu ay ilk defa adetim 2 gun surdu ve o zamandan beri bel ve karin agrisi yasıyorum yarin kısmetse gidicem bakalim adetime de 2 hafta var ama bazen dayanamıyorum agrilara :KK43:

Hepmi böyle yoksa yenimi oldu ağrılar

Aynen oyle benimde cevremde benden sonra evlenenler hamile madem sorun yok hemen olsun istiyoruz Allah hayırlı zamanda hayırli evlatlar nasip etsin tabi ama tez olsun stres stres :)

Amin okul öncesi bölümünü okudum o kadar ders gördüm uygulamak nasip olur inşaAllah

Hepmi böyle yoksa yenimi oldu ağrılar
Normalde adetim 5 gün sürer bu ay 2 gün sürdü 3.gün leke seklinde geldi ondan sonra hep agri onceden adetime bikac gun kala olurdu sonra da adet olurdum bu ay boyle oldu hala da sızı seklinde agrıyo kasıgım

Test yaptın mı benimde oldu göğüslerim şiş falan hamileyim dedim test yaptım pozitif çıktı doktora gittim negatif dedi çok üzüldüm

Test yaptın mı benimde oldu göğüslerim şiş falan hamileyim dedim test yaptım pozitif çıktı doktora gittim negatif dedi çok üzüldüm
Yaptım bisey cıkmadı :( benimde gögusler sis agrı bi orda yok :) ama kasık bel ağrısı delirtiyo kötü bisey yoktur inşAllah senin test olayi da kötü olmus canım :(

Back