• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Merhabalar arkadaslar bende bu ay tam 6 aylik evli olmus olucaz gcen ay bebek bebek calismalari icin doktora gittik hersey cok guzel istediginiz zaman baslayabilirsiniz dedi doktor. Gun asiri ilskiyle tutmadi. Bu ay ovulasyon testi aldim adetim bitimnden hemen sonra uygulamaya basladim hala cift cizgi cikmadi :(( sogan kuru ne sifaliymis bu gece duydum bir siteden buna simdiden baslasam bu ay tutarmi acaba

Bende 30 yaşımdan beri istiyorum çocuk ama olmadı malesef herşeyim normalken hatta ilk doktora gittiğimde o kadar normalsinki sana uygulayacağım bir tedavi yok dedi.şimdi 34 yaşımdayım bir tüp bebek yaptırdım boş gebelik oldu ve düştü.ikinciyi yaptırıyorum yumurta takibi iğneler falan...hormon dengesi çok önemli birazda olsa yumurta kalitesini gösteriyor bende bütün hormonlar normalken kendiliğimden gebe kalamadım bizimkisi sebebi bilinmeyen infertilite ye giriyor ama şuan yaşta ilerledi ve yumurtaların kaliteside zamanla azalır o yüzden geç yaşta gebe kalmak zorlaşıyor.hiç bişeyiniz yokken gebe kalamıyorsanız yumurta kalitesindendir yada eşinizin sperm kalitesindendir.o yüzden yazdım kaliteyi arttırmak için bildiğim herşeyi yaptım bakalım olucak mı

Merhabalar arkadaslar bende bu ay tam 6 aylik evli olmus olucaz gcen ay bebek bebek calismalari icin doktora gittik hersey cok guzel istediginiz zaman baslayabilirsiniz dedi doktor. Gun asiri ilskiyle tutmadi. Bu ay ovulasyon testi aldim adetim bitimnden hemen sonra uygulamaya basladim hala cift cizgi cikmadi :KK43:( sogan kuru ne sifaliymis bu gece duydum bir siteden buna simdiden baslasam bu ay tutarmi acaba
Canım sen niye stres yapıyorsun daha 6 ay olmuş biraz daha bekle olur merak etme herşeyin normalse yaşında genç galiba

Sabirsizlaniyorum yasim 30 heveslendimi insan hemen olsun istiyor Gunler gecmior sanki.. gun beklemekte zor Allahim osteyen herkese biran once nasip etsin

2 aydir istiyoruz biz. Gecen ay tutmadi nasip bu aya ovulasyon testinede guvenemiorm kullananlarn cogu sikayetci hatta kullunip negatif gosteripte hamile kalanlr var.. en iyisi yine gun asiri denemk sanirim

2 aydir istiyoruz biz. Gecen ay tutmadi nasip bu aya ovulasyon testinede guvenemiorm kullananlarn cogu sikayetci hatta kullunip negatif gosteripte hamile kalanlr var.. en iyisi yine gun asiri denemk sanirim
Ama daha çok erken canım stres yapma olur inşallah yumurtlama dönemlerini takip edip iyi değerlendirmek gerekiyor

Şimdi bilimsel olmayan şeyleri efsaneleştirmek pek bana göre değildir ancak galiba bu soğan kürü gerçekten ise yarıyor. 6 yaşında bir oğlum var. Yaklaşık iki yıldır denememize rağmen tekrar hamile kalamamıştım. Bu ay ise belki diyerek soğan kürü yaptım. Annecim de sağolsun meryem süresini okudu. Veeeee az önce evde idrar testi yaptım. Süpriiiiiz
tabi daha kan bile vermedim. İnşallah neticeye ulaşır. Ve tabi Allah her isteyene nasip etsin diyorum.

Kızlar soğan kürüne kesinlikle şana verin ben 2 kimyasal gebelik yaşadım 2. Si geçen aydı 20 ocakta düşük yaptım 27 ocakta rahim temizlensin diye soğan kürüne başladım 15 gün ve sadece günde bi kez yaptım rabbimin izniyle şuan tekrar hamileyimm:) umarım bu sefer sağlıklı bi gebelik olur

Kızlar soğan kürüne kesinlikle şana verin ben 2 kimyasal gebelik yaşadım 2. Si geçen aydı 20 ocakta düşük yaptım 27 ocakta rahim temizlensin diye soğan kürüne başladım 15 gün ve sadece günde bi kez yaptım rabbimin izniyle şuan tekrar hamileyimm:) umarım bu sefer sağlıklı bi gebelik olur
Ya ne güzel böyle olumlu sonuçları görünce çok mutlu oluyorum. Hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin bebeğiniz. Darısı başımıza :)

Iyi geceler arkadaslar bende sogan kurune baslamak istiyorum. 1 hafta sonra adet tarihim. Şimdiden başlasam ve adette devam etsem sıkıntı olur mu? Ikinci olarak da bende akcigerimde iltihaplanma var doktor ilaç verdi ama fayda etmedi nefes alırken zorlanıyorum. Acaba soğan suyunun buna da faydası olur mu? Şimdiden teşekkür ederim.:KK16:

Iyi geceler arkadaslar bende sogan kurune baslamak istiyorum. 1 hafta sonra adet tarihim. Şimdiden başlasam ve adette devam etsem sıkıntı olur mu? Ikinci olarak da bende akcigerimde iltihaplanma var doktor ilaç verdi ama fayda etmedi nefes alırken zorlanıyorum. Acaba soğan suyunun buna da faydası olur mu? Şimdiden teşekkür ederim.:KK16:
Merhaba ben bebis iciyorum ama afedersin balgam da cikarttirdi zaten sogan suyu dogal sonucta deneyebilirsin bisey kaybetmezsin ama saracoglunun sitesinden arastir yine de belki durumuna direk fayda saglayan biseyler vardir

Back