Tamam burdan yazarm insAllah kötü bisey yoktur mubarek cuma gecesi Allah bebis isteyen herkesin yardımcısı olsun bi an önce nasip etsin bize de evlat sevgisini
Yumurtlama ağrimi biliyorum zaten 1 - 2 gün suruyo akınti falan arkadaslarıma diyorum insan adet bittiginden itibaren koca bi ay yumurtlar mı :)Benim yumurtam büyüdüğünde öyle Ağrım oluyor hadi hayırlısı
Yumurtlama ağrimi biliyorum zaten 1 - 2 gün suruyo akınti falan arkadaslarıma diyorum insan adet bittiginden itibaren koca bi ay yumurtlar mı :)
Insallah sogan kürünün faydasini goruruzBenimde öyle canım ağrıdan uyuyamadığım günler oluyordu bende kıvranıp duruyorum
Bu arada ovulasyon testiyle de denedin mi? Benim birçok arkadaşım oyle hamile kaldı
İnşaAllah canımInsallah sogan kürünün faydasini goruruz
Benim doktor bi rahat yumurta takibi de yapmadı hersey cok guzel stres yapma olur hamile kalinca demiri hatirlat dedi gonderdi kasimda gittim en son ama yarin da sallarsa baska doktora gidicemYa ben geçen ay doktor takibindeydim hep yumurtam 18 mm di güzel güzel bu ay hamile kalabilirsin dedi ama olmadı nasip
Benim doktor bi rahat yumurta takibi de yapmadı hersey cok guzel stres yapma olur hamile kalinca demiri hatirlat dedi gonderdi kasimda gittim en son ama yarin da sallarsa baska doktora gidicem
Özel ama doktor cok yogun biri koca hastanede bi suru kadin dogumcu var herkes ona gidiyo yarin icin sansa randevu buldum gunduz baktim yoktu gece tekrar bakiyim dedim biri iptal etmis sanirim :))Özel dr gidiyon yoksa devlete mi
Şuanki doktorum kadın bu ayda husran olursa erkek doktor arastiricam nasip kısmet bakalım yarin anliycamBende çok zor doktor buldum bilmediğim memleketteyim zorlandım açıkcası araştıra araştıra buldum öyle iyi doktor zor bulunuyor bazıları salmak için iyi iyi diyip geçiyor
Hangi ildesinŞuanki doktorum kadın bu ayda husran olursa erkek doktor arastiricam nasip kısmet bakalım yarin anliycam
İstanbul sen?Hangi ildesin
İstanbul sen?
Bilmedigim memleketteyim dedigine gore esinden dolayi ordasin sanirim bence suan senin doktor gereken herseyi yapmis detayli takip etmis sukret :))
Kaç doktora gittim sonunda buldum bakalım buradaki özel hastanelerde çok yoğun herkesin birsürü çocuğu varBilmedigim memleketteyim dedigine gore esinden dolayi ordasin sanirim bence suan senin doktor gereken herseyi yapmis detayli takip etmis sukret :))
Ne güzel bize de gelsin insallah :) ama sen 6 aydir ugrasiyomussun yas kac?Kaç doktora gittim sonunda buldum bakalım buradaki özel hastanelerde çok yoğun herkesin birsürü çocuğu var
Ne güzel bize de gelsin insallah :) ama sen 6 aydir ugrasiyomussun yas kac?
Daha gencsin olur tam verimli zamanlar. Biz 30 yasındayiz gec evlendik benim acelem o yuzden ama erkenden olması cok daha guzel23 yaşım evet canım ben gurbetteyim olsun istiyorum eşimde çok istiyor onun yaşı 27 ben başta yok diyordum o olsun diyordu nasip bakalım ne zaman olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?