Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Hayırlı olsun insallah sag salim kucagina almayi nasip etsin Rabbim. bizlere de versin insallah daha da cok umutlandim :))

Merhaba ben bebis iciyorum ama afedersin balgam da cikarttirdi zaten sogan suyu dogal sonucta deneyebilirsin bisey kaybetmezsin ama saracoglunun sitesinden arastir yine de belki durumuna direk fayda saglayan biseyler vardir
Teşekkür ederim cevap icin. Bende düşünüyorum artık kızıma kardeş ama önce iltihaplardan kurtulayım dedim. Peki şimdiden başlasam bir sıkıntı olur mu çünkü bir hafta var adetime ve adetten 1 hafta sonra da yumurtlama gunum o zamana kadar iltihaplardan kurtulup martta çalışmalara başlamak istiyorum

İnşaAllah canım bu ay hamile kalırsın
Insallah isteyen herkes tez vakitte kavusur bebisine :) yalniz benim kafam karisti yine dr bugun yumurtlamissin mutlaka bugun iliski olsun dedi. Yarin obur gunde yapsam mi acaba?

Son düzenleme:
Rica edrrim adette gecikme kist vs sorun yoksa adet bitiminden itibaren 7 gun icinde baslanmasi gerekiyo diye biliyorum bazi arkadaslar bittikten 7 gun sonra yazmislar burda ama ben cok arastirmistim. Yumurtlamayla alakali pek cok hurafe var kesin bisey diyemicem benim de yumurtlama gunume denk geldi yarin kürde son günüm

Insallah isteyen herkes tez vakitte kavusur bebisine :) yalniz benim kafam karisti yine dr bugun yumurtlamissin mutlaka bugun iliski olsun dedi. Yarin obur gunde yapsam mi acaba?

Yap canım inşaAllah olur geçen ay bana da öyle dedi ama olmadı inşaAllah olur BEbişin

Merhaba bende dr ye sormuştum.hergun yapılmasın deniyor sperm kalitesi düşüyormuş demistim.alakasi yok hergun yapın hatta yapabiliyorsanız günde bir iki kere yapın demistio ay hamile kalmıştım.zaten vakit degerli gün aşırı değil hergün yapın derim.bende kızımın kardeşi olsun istiyorum.3 ay iltihapla uğraştım soğan kuru yaptım bu ay 13.günde bıraktım.kacgundur siteye girmiyordum şimdi sizleri okuyunca.bu ay yine yapayım diyorum.adetime 2 gün var bekleyeyim bakalim

Soğan kürü çok iyi canım Ben adet olamadım onun sayesinde oldum inşaAllah hamile de kalırım

merhaba hanımlar sogan kürü tam olarak nasıl uygulanıyor ve adein kacıncı günü baslanıyor sayfayısı çok fazla mutlaka yazılmıştır ama malesef bulamadım kac gün kulanılacagını yazarsanız cok sevinirim.bide yumurtlama günleri bittiğide ilişkiye ne kadar daha devam etmek lazım aslında tek bir gün kalınıyor ama sonrasında da kac gün hamilelik sansı var acaba bilginiz varmı teşekkürler

Ben kendi yaptığım şekliyle söyleyeyim; adetimin 7. Günü başladım. 12 gün (normalde 15 gün öneriliyor. işe başlayınca devam edemedim) sabah akşam yemeklerden 10 dk kadar önce hazirladigim suyu içtim.
Suyu bildiğimiz turuncu kabuklu yemeklik kuru soğandan hazırlıyoruz. Mor ya da beyaz kabuklu soğan olmuyormuş. Soğan eski, küflü ya da yeşillenmiş olmayacak.
Orta boy soğanı yıkayıp dış kabuğunu attım, dörde bölüp kaynamakta olan 2 su bardağı içme suyuna ekledim. 5-6 dk daha kaynattım. Süzdükten sonra suyunu içebileceğim sıcaklığa gelir gelmez içtim.
Iliskiye gelince. Kadın doğum uzmanı arkadaşın önerisi şöyle; tahmini yumurtlama gününden 5 gün önce başlayın, 5 gün de sonrasında olmak üzere 10 gün boyunca her gün ilişkiye girin demişti. Biz o kadar sık yapamadık tabi ama oldu çok şükür. Hem de 1,5 yıldır uğraşıyorken Soğan kürü sonrasında.

cok tesekkurler cevabın için.10 günde 5-6 seferde yeterli olur sanırım zaten olacagı varsa tek bir kere ile bile olabiliyor ama insan herşeyi takıyor sayı olarak az olurmu gibi.saglıklı bir hamilelik diliyorum sana darısı başımıza

bugun adetımın 4.gunu cuma gunu sogan kurune baslamayı dusunuyorum ıns haytrlısıyla guzel sonuc alırım

Bende afetimin 2 çi günündeyim bende 7.günde başlayacağım inşallah
Rabbim her isteyene nasip etsin

Merhaba gecen ay sogan kuru yaptim.beyaz sogan aldik.gunde 2 kere cay niyetine ictim tadini da cok sevdim.simdi 3 gunluk gecikmem var.yaptigim testte 2.cizgi silikte olsa cikti.

ne güzel sonuç almıssın cok sevindim bizede nasıp olur inş. o gunleri görmek 1,5 yıldır ugrasıyrz demissn sorun neydi

Bende afetimin 2 çi günündeyim bende 7.günde başlayacağım inşallah
Rabbim her isteyene nasip etsin
bende 6çı gunumde baslıcam 23 gunde bı adet oluyom oyuzden yarın baslıcam bırlıkte haberleselım bakalım gerektem ıse yarıcakmı sıtede cogu sayfalarını okudum fayda goren var. ben bu ay sadece ıcımı temızlesın ıkıncı aya hazırlık dıye dusunuyorum bakalım kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…