Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Canım benim teşekkür ederim dikkat etmeye çalışacam inşallah . sanırım ben biraz hareketli biriyim :)

Bide bende 3cm lik kist var soğan kürü fayda etti mı etmedi mı bılmıyorum hamile miyim degıl mıyım bılmıyorum ayyy ne gıcık durum ya hıcbırınden haberim yok

Bide bende 3cm lik kist var soğan kürü fayda etti mı etmedi mı bılmıyorum hamile miyim degıl mıyım bılmıyorum ayyy ne gıcık durum ya hıcbırınden haberim yok

İnşallah hamilesindir canımmmm bir şey sorucam soğan kürünü yapmanın sabah öğlesi varmı ben mesela dün akşam içmiştim ne zaman içmeliyim

Kızlar bana bi cevap verin bide kabızlık çıktı
Elifcim soyledigin belirtiler gebelikte olur diye okudum ama suan hamilelige odaklaninca dogal olarak sterstn vucudumuzu dinliyrz herseyi ona yorumluyrz kendimden biliyrm ins.seninki stres degildirde bebistr

Insallah guzel seylerin habercisidr diyelm ozmn hepimiz icin tabi allah isteyen herkeze nasip etsin

Kızlar selam ben de soğan kürüne başladım sonunda. Bu sabah ilk bardağı içtim. Yalnız idrarım inanılmaz kokuyor hep böyle mi olacak?

Kızlar selam ben de soğan kürüne başladım sonunda. Bu sabah ilk bardağı içtim. Yalnız idrarım inanılmaz kokuyor hep böyle mi olacak?
L labfaresi Benim idarım soğan suyu kürü bittikten bir 10 gün sonra acayip koyulaşıp keskin kokuya bıraktı yerini galiba bu soğan suyundan oluyor !

Arkadaslar pko dan dolayi sıkntı yasayip sogan kurune baslayan varmi yoksa baska sebeplerde dolayimi basladiniz bide olumlu sonuc alanlar sureclerini paylasabilirmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…