- 2 Ocak 2018
- 88
- 16
- 3
- 34
Canım benim teşekkür ederim dikkat etmeye çalışacam inşallah . sanırım ben biraz hareketli biriyim :)Canim tavsiyelerde bulunmak istedim benim dikkat ettiklerimi yazicam sana. Gerinme yuksege veya herhangi biyere uzanma agir kaldirma bunu zaten bilmeyen yok kabiz olabilirsin sakin ikinma maydanoz olabildigince az tüket cok eğilme sürekli oturur pozisyonda durma ayaklarini uzat olabildigince bol bol su iç aklima gelenler bunlar eger hatirladiklarim olursa yazarim. InsAllah guzel kolay rahat hamilelik gecirirsin zamaninda kolay dogum yaparsin :)
Rabbim buradaki ve isteyen herkese nasib etsin insAllah
Evet canim bende kullanmak istemistim hatirliyor musun tam gittim yazdirmaya ogrendim iste sende basla iatersenBu folik asit hamile kalmak için de işe yarıyormuş oyle duydum ama ne kadar dogru canım acaba
Evettt doktora gitmiştin folik asit için dogru ya doktordan mı yazdırmak gerekiyor alamıyor muyuz eczanedenEvet canim bende kullanmak istemistim hatirliyor musun tam gittim yazdirmaya ogrendim iste sende basla iatersen
Bide bende 3cm lik kist var soğan kürü fayda etti mı etmedi mı bılmıyorum hamile miyim degıl mıyım bılmıyorum ayyy ne gıcık durum ya hıcbırınden haberim yok
Bu saatlerde iç bide akşam iç yani bi öğle bi akşam cnımİnşallah hamilesindir canımmmm bir şey sorucam soğan kürünü yapmanın sabah öğlesi varmı ben mesela dün akşam içmiştim ne zaman içmeliyim
Bu saatlerde iç bide akşam iç yani bi öğle bi akşam cnım
Rica ederim canım tesekkur ederim iyi dileklerin için inşallah
7 aylık evliyim 7 aydır düşünüyorum canımKaç yıllık evlisin canım ne zamandır çocuk düşünüyorsun ?
Elifcim soyledigin belirtiler gebelikte olur diye okudum ama suan hamilelige odaklaninca dogal olarak sterstn vucudumuzu dinliyrz herseyi ona yorumluyrz kendimden biliyrm ins.seninki stres degildirde bebistrKızlar bana bi cevap verin bide kabızlık çıktı
Aminnnn inşallah :)Insallah guzel seylerin habercisidr diyelm ozmn hepimiz icin tabi allah isteyen herkeze nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?