- 17 Ocak 2018
- 176
- 14
- 13
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim sadece gogus hassasiyetim vardi, geceleri dondugumde bile aciyordu, bide 2 gun gibi kokuya cok hassas olmustum, evden cikamamistim.Harmandalı ve elif belirtileriniz ney kızlar :)
çoook teşekkürlerHamile kalmak isteyenler de soğan suyu kürünü korkmadan deneyebilirler. Adet döneminde uygulanmasının hiçbir sakıncası olmayan soğan kürü, gebe kalmak isteyenler tarafından adet bitiminden sonra 7 gün içinde başlamalıdır. Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalı ve soğan suyu kürü bitiminde incir kürüne başlamalısınız.
İbrahim Saraçoğlu soğan suyu kürünün faydalarından yararlanmak isteyenlere bu kürü 15 günden fazla kullanmamalarını önermektedir. Aynı zaman soğan suyu kürü için muhakkak beyaz soğan kullanılmalı, kesinlikle mor ya da kırmızı soğan tercih edilmemelidir. Soğan suyu kürünün hazırlanışı ise şöyledir: 1 orta boy beyaz soğan dörde bölünür. Daha önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya bölünen soğanlar eklenir. Ocakta 5 dakika kaynatıldıktan sonra içine herhangi bir şey eklenmeden öğlen ve akşam yemeklerinden önce bir bardak 15 gün boyunca içilmelidir. Soğan suyu kürü 15 gün düzenli içildikten sonra 6 ay ara verilmeli ve 15 gün daha düzenli olarak içilmelidir.BÖYLE DEMİŞTİ
Canım benim öyle bir önemli belirtim olmadı . Anlamadım . Kan tahlili yaptım aşırı yorgunluk vardı sadece o da b 12 vitamin eksikliği cıktı sonrası ose hamile olduğumu öğrendimçoook teşekkürler
Canım benim öyle bir önemli belirtim olmadı . Anlamadım . Kan tahlili yaptım aşırı yorgunluk vardı sadece o da b 12 vitamin eksikliği cıktı sonrası ose hamile olduğumu öğrendim
Benim sadece gogus hassasiyetim vardi, geceleri dondugumde bile aciyordu, bide 2 gun gibi kokuya cok hassas olmustum, evden cikamamistim.
İyiyim canım bende alıştım sana:)müjdeli haber gelir mi bana da diye bekliyorumElifcan nasılsın :) konuşmaya alıştım sorayim dedim
Gelir canım inşallah . Ben 4 aylık evliyim korunmadm ama supriz oldu adetime 1 hafta kala gittim kan tahlili yaptırdım vitaminlerim eksik diye şans cıktı hayırlısı bakalım senin de olur supriz inşallah:)İyiyim canım bende alıştım sana:)müjdeli haber gelir mi bana da diye bekliyorum
İnşallah canım benım hemen seninle paylaşacağım zaten olsun :)Gelir canım inşallah . Ben 4 aylık evliyim korunmadm ama supriz oldu adetime 1 hafta kala gittim kan tahlili yaptırdım vitaminlerim eksik diye şans cıktı hayırlısı bakalım senin de olur supriz inşallah:)
Canım en son beta 5 den 198 e cıktı benim daha gitmedim doktora bakalım hayırlısı. Iyiyim şimdilik şükür folik asite başladım isteSen nasılsın elif.
Ben bi kaç kere gittim artık günümü bekleyecem canımCanım en son beta 5 den 198 e cıktı benim daha gitmedim doktora bakalım hayırlısı. Iyiyim şimdilik şükür folik asite başladım iste
InşallahHerkese merhaba konunun başlarını takip ettim ve hala bu konu hakkında konuşulmasına çok sevindim Benim adetim bitti 2 gün oldu bugün başladım sogan suyuna az once içtim bide yatmadan içicem 15 gün boyunca inşallah hamile kalırım kalırız hep beraber bu arada 4 yıldır evliyim ve bir düşük yaşadım çok zor bir an önce inşallah olur hepimiz anne oluruz
Canim tavsiyelerde bulunmak istedim benim dikkat ettiklerimi yazicam sana. Gerinme yuksege veya herhangi biyere uzanma agir kaldirma bunu zaten bilmeyen yok kabiz olabilirsin sakin ikinma maydanoz olabildigince az tüket cok eğilme sürekli oturur pozisyonda durma ayaklarini uzat olabildigince bol bol su iç aklima gelenler bunlar eger hatirladiklarim olursa yazarim. InsAllah guzel kolay rahat hamilelik gecirirsin zamaninda kolay dogum yaparsin :)Canım en son beta 5 den 198 e cıktı benim daha gitmedim doktora bakalım hayırlısı. Iyiyim şimdilik şükür folik asite başladım iste
Bu folik asit hamile kalmak için de işe yarıyormuş oyle duydum ama ne kadar dogru canım acabaCanım en son beta 5 den 198 e cıktı benim daha gitmedim doktora bakalım hayırlısı. Iyiyim şimdilik şükür folik asite başladım iste