Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

çoook teşekkürler

Birde bazı şeylerden midem bulandı son zamanlarda mesela sigara . Arada bir icsemde artık kabul etmiyordu bünyem midem bulanyodu

Yaklaşık iki yıldır gelmek istemeyen minişin yolunu açmak için soğan kürüne bugün başladım Hadi hayırlısı. Doğal yollarla olması için elimden ne geliyorsa yapacağım

Bende bu 2.3 gündür kasiklarda ağrı özellikle şimdi sağ tarafta arada atmalar oluyor bugünde avuç içlerime sanki acı biber sürmüşler gibi yanıyor yüzümde yanıyor vücudumun yanında iş yerindekiler bile yüzün kızarmış dediler ayak parmaklarım hep üşüyor baş ağrım uyku halim var eğer var ise bunları yaşayan oldumu hiç benim ilk olacak.Bat tam tarihinde olursa 9 şubatta

Herkese merhaba konunun başlarını takip ettim ve hala bu konu hakkında konuşulmasına çok sevindim Benim adetim bitti 2 gün oldu bugün başladım sogan suyuna az once içtim bide yatmadan içicem 15 gün boyunca inşallah hamile kalırım kalırız hep beraber bu arada 4 yıldır evliyim ve bir düşük yaşadım çok zor bir an önce inşallah olur hepimiz anne oluruz

İyiyim canım bende alıştım sana:)müjdeli haber gelir mi bana da diye bekliyorum
Gelir canım inşallah . Ben 4 aylık evliyim korunmadm ama supriz oldu adetime 1 hafta kala gittim kan tahlili yaptırdım vitaminlerim eksik diye şans cıktı hayırlısı bakalım senin de olur supriz inşallah:)

Inşallah

Canım en son beta 5 den 198 e cıktı benim daha gitmedim doktora bakalım hayırlısı. Iyiyim şimdilik şükür folik asite başladım iste
Canim tavsiyelerde bulunmak istedim benim dikkat ettiklerimi yazicam sana. Gerinme yuksege veya herhangi biyere uzanma agir kaldirma bunu zaten bilmeyen yok kabiz olabilirsin sakin ikinma maydanoz olabildigince az tüket cok eğilme sürekli oturur pozisyonda durma ayaklarini uzat olabildigince bol bol su iç aklima gelenler bunlar eger hatirladiklarim olursa yazarim. InsAllah guzel kolay rahat hamilelik gecirirsin zamaninda kolay dogum yaparsin :)
Rabbim buradaki ve isteyen herkese nasib etsin insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…