• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Canım iki günde bir iki katına felan ckyomus sanırım benim 8913 cıktı üç kere test yaptım şimdi onu yazacam keşke bilgili arkadaşlar cksa
İki ila üç günde bir iki katına çıkıyor canım. İkiz olma ihtimali var tabi ancak tek bebekse bile bhcg değerin gününle uyumlu. Hayırlı olsun

Teşekkür ederim efilik
Alttaki haftalar son adet tarihine göre belirlenmiş haftalar canım. Adetin 6 gün geçtiğine göre 5-6. Haftalara tekabül ediyor. 12 gün önce henüz implante olmadığından 5 çıkmış olabilir. Ama dediğim gibi tüm bunlar ikiz olduğu ya da olmadığı anlamına gelmez. Allah gönlüne göre versin.
Gebelik Haftası Beta HCG Değerleri
3. hafta 10 – 50
4. hafta 5 – 425
5. hafta 20 – 7300
6. hafta 1,080 – 56,000
7. – 12. hafta 7,650 – 290,000
13. – 16. hafta 13,300 – 250,000
17. – 24. hafta 4,000 – 165,000
25. – 40. hafta 3,640 – 117,000
Teşekkür ederim efilik

Alttaki haftalar son adet tarihine göre belirlenmiş haftalar canım. Adetin 6 gün geçtiğine göre 5-6. Haftalara tekabül ediyor. 12 gün önce henüz implante olmadığından 5 çıkmış olabilir. Ama dediğim gibi tüm bunlar ikiz olduğu ya da olmadığı anlamına gelmez. Allah gönlüne göre versin.
Gebelik Haftası Beta HCG Değerleri
3. hafta 10 – 50
4. hafta 5 – 425
5. hafta 20 – 7300
6. hafta 1,080 – 56,000
7. – 12. hafta 7,650 – 290,000
13. – 16. hafta 13,300 – 250,000
17. – 24. hafta 4,000 – 165,000
25. – 40. hafta 3,640 – 117,000
Olabilir canım 15 gün sonra kese görmek için gideceğiz inşallah. O zaman ne kadarlık olduğu belli olur inşallah . O zaman da size haber veririm sizin d3 guz3l haberlerinizi bekliyorum;)

Olabilir canım 15 gün sonra kese görmek için gideceğiz inşallah. O zaman ne kadarlık olduğu belli olur inşallah . O zaman da size haber veririm sizin d3 guz3l haberlerinizi bekliyorum:KK66:
Ressamelif pko varmiydi sende...sogan kurunun etkisinin oldugunu dusunuyomsn

Yok canm cocugum 2,5 senedr evliyim ama 1 yil kadr esimle tayinden dolayi ayriydk 1,5 senedir yanyanayiz gecen yil kasimda ameliyat olmstum oyuzden dusunmedim gecen kistan beri dusunuyrz aslinda ama pekte duzenli bi iliskimiz yoktu acikcasi olmayinca yogunlastim bu konuya 3.ayda hormon testi vermistim degerlerin normal demisti doktor bi engel yok demisti olmayinca baska bi dr gittim tekrar bazi degerlere bakildi digerine oranla yukselmis birzck klomn yazdi yumurtalarin daha iyi buyuyup catlamasi icin sanirim bakalim hayrlisi

3.ayda lh:6.24 lh 6.47 ydi simdi aldigim sonucta lh 8.53 fsh 11.5 cikti aslinda sasirdim nasil boyle degisti diye ama dr. Degisken oldugunu soyledi Kotu bisi solemedi klomenle deniycez birzda hayrlisi artk ins.bizede nasip olur.
Benim gibi olan varmi acaba arkadslar

3.ayda lh:6.24 lh 6.47 ydi simdi aldigim sonucta lh 8.53 fsh 11.5 cikti aslinda sasirdim nasil boyle degisti diye ama dr. Degisken oldugunu soyledi Kotu bisi solemedi klomenle deniycez birzda hayrlisi artk ins.bizede nasip olur.
Allah herkesin gönlüne kalbine göre versin canım inşallah hepimizin istediği olur rabbim sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin .

Canım öncelikle dua et Allaha hayırlısını iste ve zamana bırak üzme stres yapma. Iki günde bir ilişkiye girin benc
Canım stres yapma sadece Allah'a dua et ve hayirli zaman-ı bekle inşallah çünkü ne kadar kafaya takip stres yaparsan o kadar erteleniyo bence

Canım öncelikle dua et Allaha hayırlısını iste ve zamana bırak üzme stres yapma. Iki günde bir ilişkiye girin benc

Canım stres yapma sadece Allah'a dua et ve hayirli zaman-ı bekle inşallah çünkü ne kadar kafaya takip stres yaparsan o kadar erteleniyo bence
Sagol canim ins. Dualarini eksik etme sende hamislerin duasi kabul olurmus stres herseyi tetikliyo pek takilmamaya caliscm allah yardimcimz olsun

Arkadaslar klomenle birlikte kur uygulayan varmi aranizda acaba bi zarari olurmu testere disli aslan pencesi kurunu uygulasam !!!!

Merhaba arkadaşlar.bende bebek olması için soğan kurunu uyguluyorum.6 gün oldu devam ediyorum bakalım
15 günü tamamlayacağım.pazartesi günü de doktora gidiyorum yumurta takibi için
Bakalım dr ne diyecek.
Benim sol yumurtaligima pco gorunumu varmis.ayrixa 2 aydır enfeksiyon tedavisi görüyordum.iceriyi temizler ümidiyle başladım.sogan kurunun 3 günüm de dr randevum vardı.dr bence kullanma dedi ama yinede soğan kürüne devam ettim bakalım ne diyecek pazartesi

Arkadaslar klomenle birlikte kur uygulayan varmi aranizda acaba bi zarari olurmu testere disli aslan pencesi kurunu uygulasam !!!!
Benim arkadaşım klomenle birlikte kullandı pco hastasıydı.zarari zannetmiyorum olmadı.suan hamile 11 haftalık.darisi başına inşallah
Kacinci günün soğan kurunde baby44

bende 1hafta denedim sonra nedense bıraktım.eşime 3ay keçiboynuzu kürü yaptım fakat eşimde varikosel olduğu için soğan kürünü tekrar denemek istemiyorum. seni okuyunca tekrar yapsammı dedimm acabaaa:KK43:
Kalabildin mi hamile benim eşim de varikosel ameliyatı geçirdi 2015 te

Back