- 2 Ocak 2018
- 88
- 16
- 3
- 34
Elifcan hamilelik belirtileri mi var :)Kızlar göğsünde değişiklik olan agrısı olan var mı belirtiletinizi soyler misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elifcan hamilelik belirtileri mi var :)Kızlar göğsünde değişiklik olan agrısı olan var mı belirtiletinizi soyler misiniz
Ay bılmıyorum ki regli me de 1 hafta kaldı kafam karıştı ne haldeyim bi bilsem:)Elifcan hamilelik belirtileri mi var :)
Ben pkodan dolayi yaptim canim 2 kez 2 sinde de hamile kaldim ilki dusuk olduArkadaslar pko dan dolayi sıkntı yasayip sogan kurune baslayan varmi yoksa baska sebeplerde dolayimi basladiniz bide olumlu sonuc alanlar sureclerini paylasabilirmi acaba
Bunin icin cok erken hamileligin biraz daha ilerleyen zamanlarında olur canim. Ilk baslardaki tek.belirtiler adet belirtileriyle ayni. Ben ilk öğrendiğim de 5 hafta bile degildi sadece göğüs ucu hassaslasmisti onun disinda ogrendikten 1 hafta sonra kasik agrisi adet sancisi gibi belortiler olusmaya baslamistiHamilelik yaşayan hanımlar göğüs ucu renk değişikliği dogrumuu. Gerçekten açık renkten köyü renge donuyormu
teşekkürler meleğim0853 bisürü bilgi kirliligi var internette insan okudukca ister istemez korkuyr ama güzel seyler duyuncada seviniyor peki degerlerin hamile kalmadan önceki sürecini anlatırmısın birzBen pkodan dolayi yaptim canim 2 kez 2 sinde de hamile kaldim ilki dusuk oldu
Canim ben testleri yaptirali cok oldu sonuclari hatirlamiyorum ama fsh lh degerleri onemli pco icin. Lh degeri fshdan yuksekse pco var demektir ama ultrasonda da belli olur üzüm gibi kistler birbirine yakin. Cok gittim geldim testler ultrasonlar hep test yaptirip döndüm sıkıldım bi sonuca varamamaktan. Bende sogan suyunu yapmaya karar verdim olmasa diger ay incir kuru yapicaktim. O ay hamile kaldim ama düşük oldu. Araya ailevi meseleler girdi oldugum duruma sukretmem gerektigini düşündüm zaten varsa kısmetimde RABBIM bilir zamanini elbet olur sogan suyu icsemde icmesemde kafamdan attim cocuk olayini baska seylere odaklandim. En onemlisi de bu hic bi problemin yoksa bile stresden takintidan olmuyo. Bikac ay sonra adet olmadim belki biraz duzene girer diye sogan suyu yaptim yine ama bu sefr midem pek almadi haybeye ictim yani o ay hamile oldugumu ogrendim cok şükür. InsAllah seninde isteyen herkesinde Rabbimin izniyle bebegi olur.teşekkürler meleğim0853 bisürü bilgi kirliligi var internette insan okudukca ister istemez korkuyr ama güzel seyler duyuncada seviniyor peki degerlerin hamile kalmadan önceki sürecini anlatırmısın birz
hormon testi vermiştm 9-10 ay kadar oldu bi sorun yok demişti doktor hatta muayenede etti falan zamana bırakın dedin gecenlerde baska bi dr gittim oda hormon testi istedi tekrar ins. bi sorun cıkmaz muayene ettı falan pek bişi söylemedi sanırım test sonuclarını görmek istedi 2 güne test için tekrar gidicem esimede bazı tetkikler yapılcak
eger ilac vs bişi baslatırsa o ilaclarla sogan kürünü veya diğer kürleri yapsak bi sakıncası varmı acaba benimle aynı durumda olanlar yardımcı olabilirmi
Düşünmüycem kuzum :)Hayırlısı olsun kuzum . Elifcan hiç düşünme ki daha kolay olsun :)
Canim ben testleri yaptirali cok oldu sonuclari hatirlamiyorum ama fsh lh degerleri onemli pco icin. Lh degeri fshdan yuksekse pco var demektir ama ultrasonda da belli olur üzüm gibi kistler birbirine yakin. Cok gittim geldim testler ultrasonlar hep test yaptirip döndüm sıkıldım bi sonuca varamamaktan. Bende sogan suyunu yapmaya karar verdim olmasa diger ay incir kuru yapicaktim. O ay hamile kaldim ama düşük oldu. Araya ailevi meseleler girdi oldugum duruma sukretmem gerektigini düşündüm zaten varsa kısmetimde RABBIM bilir zamanini elbet olur sogan suyu icsemde icmesemde kafamdan attim cocuk olayini baska seylere odaklandim. En onemlisi de bu hic bi problemin yoksa bile stresden takintidan olmuyo. Bikac ay sonra adet olmadim belki biraz duzene girer diye sogan suyu yaptim yine ama bu sefr midem pek almadi haybeye ictim yani o ay hamile oldugumu ogrendim cok şükür. InsAllah seninde isteyen herkesinde Rabbimin izniyle bebegi olur.
Ilaclarla kullanip kullanilmadigi konusunda yardimci olamicam canim. Bazilari ilacin etkisini arttirir bazirlari da zararli olur diyo doktora sor desem onlarda yapilmamasindan yana
Elifcan tam olarak belirtilerin neler canımKızlar gece hıc uyuyamadım ya agzımda bi şurup tadı dolandı durdu bana bişey soyleyın
Uykusuzluk idrarda hafif koku agzımda şurup tadı var kuzumElifcan tam olarak belirtilerin neler canım
Elifcan canım bence adet olacağın güne kadar test felan yapma şüphe belirti var diyorsan . Adet günün geçtiği anda yap bence . Ama belirtiler tam hamilelik demiyorum . Ben gittiğimde çünkü belirti sifirdi aslında ilk başta pek olmuyor . Tabi.kisiden kişiye değişebilir. Ama ağız tadı değişebilir benimde sigara için öyle oldu birde göğüs ucu değişik olmuştu hafifUykusuzluk idrarda hafif koku agzımda şurup tadı var kuzum
Yok yapmıycam canım tesr falanElifcan canım bence adet olacağın güne kadar test felan yapma şüphe belirti var diyorsan . Adet günün geçtiği anda yap bence . Ama belirtiler tam hamilelik demiyorum . Ben gittiğimde çünkü belirti sifirdi aslında ilk başta pek olmuyor . Tabi.kisiden kişiye değişebilir. Ama ağız tadı değişebilir benimde sigara için öyle oldu birde göğüs ucu değişik olmuştu hafif
Arkadaşlar benim adet günüm 6 gündür geçti ve beta değerim 8913 cıktı dün. Acaba bu değer normal mi ve ikiz olma ihtimali olabilir mi bilgisi olan arkadaş var mı acabaYok yapmıycam canım tesr falan
Aaaa nıye bu kadar yukseldı bi anda şok oldum netten araştırdın mımcanımArkadaşlar benim adet günüm 6 gündür geçti ve beta değerim 8913 cıktı dün. Acaba bu değer normal mi ve ikiz olma ihtimali olabilir mi bilgisi olan arkadaş var mı acaba
Canım iki günde bir iki katına felan ckyomus sanırım benim 8913 cıktı üç kere test yaptım şimdi onu yazacam keşke bilgili arkadaşlar cksaAaaa nıye bu kadar yukseldı bi anda şok oldum netten araştırdın mımcanım
Bende hiç koku olmadı amabilemiyorum kiKızlar selam ben de soğan kürüne başladım sonunda. Bu sabah ilk bardağı içtim. Yalnız idrarım inanılmaz kokuyor hep böyle mi olacak?