- 17 Ocak 2018
- 176
- 14
- 13
- 30
Elifcim bende akıntı var şeffaf ve idrarım koyulaştı bana yardımcı olur musun?Teşekkür ederim elifcan . Allah hepimize hayırlısı ile nasip etsin sağlıklı olarak . 198 cıktı değerim . 4 günde 5 den 198 e cıktı
Neden acaba canım nasıl akıntı oluyorElifcim bende akıntı var şeffaf ve idrarım koyulaştı bana yardımcı olur musun?
yumurtlama akinditisidir oCanım şeffaf bi akıntı uzayan
Yani bugün ilişkiye mi girmeliyiz?yumurtlama akinditisidir o
sen ovulasyon testi kullanmiyormusun? yumurtlamani takip etmek icin?Yani bugün ilişkiye mi girmeliyiz?
Yok canım akıntı dan anlıyorum diye gerek duymadım ama idrar da sapsarı olunca sorayım dedim
Bende yumurtlama akıntısı olarak düşündüm bi kaç aydır adet düzensizliği var pek takip edemedim bu ay da gorunce yumurtlama bu dedim kaç gün sürmeli çalışmalar:)valla idrar tok sari ise su az ictiginden oluyor bildigim kadariyla, Gunde 2 litre kdr su tuketilmesi gerekiyor o zmn idrar sapsari olmuyor. Yumurtlama akintisiysa calismalara baslamaniz gerekir elbette. Ben test yaparak takip etmistim.
valla biz gun ashiri yapmistik. Benim yumurtlama takibim yapiliyordu, yumurtladigimi ogrendikden sonra 2-3 yaptik calismalari oyleBende yumurtlama akıntısı olarak düşündüm bi kaç aydır adet düzensizliği var pek takip edemedim bu ay da gorunce yumurtlama bu dedim kaç gün sürmeli çalışmalar:)
2 sene urashimizdan sonra Allah bizede nasip etti. Hamile oldugu daha dun ogrendik biz de.Bide hamile misin yada cocuk var mı bu konuda ne yapmamız gerek bilgilendirirseniz sevinirim
Harmandalı ne kadarlık hamilesin. Elifcan inanır mısın akıntının anlamını şimdi öğrendim yumurtlama ile alakalı olduğunu :)2 sene urashimizdan sonra Allah bizede nasip etti. Hamile oldugu daha dun ogrendik biz de.
Arkadaşlar şu kürü nasıl yaptınız, bir el atın lütfeen kimi diyor 7. Gün kimi diyor adet bittikten 7 gün sonra. Hangisi doğru anlamadımDostlar yaa şimdi bu soğan kürüne adet başından itibaren 7. gün mü yoksa adet bittikten sonra 7. gün mü başlıyoruz
Hamile kalmak isteyenler de soğan suyu kürünü korkmadan deneyebilirler. Adet döneminde uygulanmasının hiçbir sakıncası olmayan soğan kürü, gebe kalmak isteyenler tarafından adet bitiminden sonra 7 gün içinde başlamalıdır. Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalı ve soğan suyu kürü bitiminde incir kürüne başlamalısınız.Arkadaşlar şu kürü nasıl yaptınız, bir el atın lütfeen kimi diyor 7. Gün kimi diyor adet bittikten 7 gün sonra. Hangisi doğru anlamadım
Ay cok guzel bi duygudur Rabbim bizlere de yaşatır inşallah2 sene urashimizdan sonra Allah bizede nasip etti. Hamile oldugu daha dun ogrendik biz de.
:))) hâlâ devam ediyor idrar koyuluğu su da tüketiyorumHarmandalı ne kadarlık hamilesin. Elifcan inanır mısın akıntının anlamını şimdi öğrendim yumurtlama ile alakalı olduğunu :)
Amin canim Insallah nasip edecek. Herseyin bi vakti saati varmis.Ay cok guzel bi duygudur Rabbim bizlere de yaşatır inşallah
Ne kdrlik oldugunu daha bilmiyorum benim tahminime gore 3 hafta civarinda galiba.Harmandalı ne kadarlık hamilesin. Elifcan inanır mısın akıntının anlamını şimdi öğrendim yumurtlama ile alakalı olduğunu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?