- 17 Ocak 2018
- 176
- 14
- 13
- 30
4 gün oldu canımOlabilir elifcan canım kaç gün kullandn toplamda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 gün oldu canımOlabilir elifcan canım kaç gün kullandn toplamda
Yok kuzum devam edıyorum meleğim gelsin istiyorum çunku dişimi sıkacagımBırakacak misin canım
Evet canım 7 aylık evliyim bi kaç saattir de miğde bulantısı başladıElifcan sen 7 aylık evlisin dmi canım
Valla bılmıyorum ki canım başka bişey kullanmıyorum ki sen bi kaç gün kullandn ya sende bi etkisi olmuş muydu?Demek sana bayağı dokundu canım acaba kesin soğan suyunda mi
İnsallah olmazsınn:)Canım bende 4 gün kullandım bıraktım daha doğrusu zaman olmadı ilk denememdi ama aksadı diye 4 gün kullandım bıraktım diğer aya tam deneyecem inşallah . Beta değerim kanda 5.çıkmıştı bakalım 6 gün sonra adet olmam lazım
Bizde hamile çok ben araştıracam 5 nasılSonuç ne merak ediyorum acaba 5 yuksek bir değer mi bilmiyorum doktor şüpheli dedi olabilir de olmayabilir de dedi hayırlısı bakalım
Canım günün geçti mi test yaptnKızlar Bn hala adet olmadım ama bugün teste negatifi gördüm.. Bakalım bekleyecm
Canım ya tam 9 gün gectiCanım günün geçti mi test yaptn
Canım bayanların senede bir iki kere adet düzensizliği oluyormuş belki de o dönemdesındır ama şüphen varsa kan tahlili verCanım ya tam 9 gün gecti