Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Hiç fikrim yok canım:) ayrıca kimse beta değerim hakkında yorum yapmadı
Hamileligin değeri 5 ile basliyo seninkide oyle cikmis oyuzden doktor supeli oldugunu soylemis. Belki cok daha basindasin. Belki 2 3 gunlukdu ozaman. Umutlandirmak istemem tabi. Adetinede bayagi varmış yani test cok erken yapılmış umarim değerin artar insAllah hamilesindir

Canım hayırlısı olsun inşallah . Ama merak ettim sadece . Şuan adetime 4 gün var . Bakalım kısmet . Ama aşırı merak ettim . Nasipse olur size de bilgi veririm

mrb lar . soğan küründe 9. günümdeyim ama bende 4. günden itibaren kahve rengi leke şeklinde akıntı olmaya başladı bu sonra koyu değil de kan gibi oldu kan ve koyu leke şeklinde akıntı devam ediyor yumurtalıklarımda sürekli adetmişim gibi bir his var bu normal mi sizce soğan kürüne devam edeyim mi korkmaya başladım bir taraftan da içim temizlenşyor gibi hissediyorum 6 ay öncesinde bir düşük yapmıştım yani cerrahi müdahele ile alınmıştı kendi kendime düşürmedim yani. bu düşükte içimde kalmış olabilecek şeyler temizleniyor olabilir mi yani
bu kürü uygulayanve benim gibi kan leke gelen var mı ve bu normal mi

Vallahi ben kürü bitirdim 3 gün sonra yoğun hir şekilde kanamam oldu ama kıpkırmızı aradan bir hafta geçti tekrar kanamam oldu doktora gittim ve bir çok tahlil ultrason yapıldı ama çikolata kistim yok idi başka kist çıktı şimdi o kistimi araştırıyorlar iyimi oldu kötümü bilemiyorum şimdi

Yeniden kan tahlili verdim aradan 4 gün geçti net belli olur varsa diye düşündüm birazdan belli olacak sonuç

Yeniden kan tahlili verdim aradan 4 gün geçti net belli olur varsa diye düşündüm birazdan belli olacak sonuç
Gercekten sonucun pozitif olmasini gönülden istiyorum mutlaka haber bekliyorum. Eger varsa yukselmistir sonucun . Sonucu alip doktora gostermeden degeri yazarsan ben ne oldugunu söyleyebilirim

Ay cok sevindim ya hadi gozunaydin insAllah Rabbim kucağina da almayi nasib etsin :) tam olarak nekadarlik oldugu kese gorunumce belli olur aslinda. Degerin cok güzel yukselmis. InsAllah hersey gönlünce olur

Ay cok sevindim ya hadi gozunaydin insAllah Rabbim kucağina da almayi nasib etsin :) tam olarak nekadarlik oldugu kese gorunumce belli olur aslinda. Degerin cok güzel yukselmis. InsAllah hersey gönlünce olur
Canım çok teşekkür ederim . Rabbim hepimizin gönlünden geçeni en hayırlı olarak versin . 1 haftalık oldu .sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum

GÜNAYDIN HANIMLAR
DÜN YAPILAN TEST SONUCUMDA PROGESTON 0 ,302 ÇIKTI DİĞER SONUCUM HENÜZ DEĞERLENDİRME SÜRESİNDE 20 GÜN SONRA ÇIKACAK TRANSVAJİNAL US SONUCUM İSE UTERUS ORTA HATTA ANTEVERT KONUMDA NORMAL BOYUTLARINDADIR. MYOMETRİUM EKOSU HOMOJENDİR ENDOMETRİUM ÇİFT DUVAR KALINLIĞI 7 MM'DİR HER İKİ OVER NORMAL LOKALİZİSYON,BOYUTUNDA OLUP HER İKİ OVERDE DAHA ÇOK PERİFERAL YERLEŞİMİNDE 12-13 ADET MİLİMETRİK BOYUTLU FOLLİKÜLLER İZLENMİŞTİR.AYRICA SOL PARAOVERYAN ALANDA 32*18 MM BOYUTUNDA İÇ BASINCI DÜŞÜK KİSTTİK LEZYON İZLENMİŞTİR.KONTROL ÖNERİLİR. DOUGLASTA SIVI ÇEVRESEL LAP YADA PELVİK VASKÜLER YAPILARINA AİT PATALOJİ İZLENMEDİ, DENİLMİŞ NE DEMEK OLDUĞUNU ANLAMADIM

Bende pek anlamıyrm ama sanırım hersey normal seyirinde doktoruna sorduysan gerekli acıklamayı yapmıstr

1 haftaya regl olmam gerekiyor bende baslıycam küre bir kere daha yapmıstım ama pek düzenli olmadı dolayısıyla cocuk anlamında bi faydası olmadı inş.temizlenmstr diyrm

Dostlar yaa şimdi bu soğan kürüne adet başından itibaren 7. gün mü yoksa adet bittikten sonra 7. gün mü başlıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…