- 2 Ocak 2018
- 88
- 16
- 3
- 34
Canım senin beta hcg kaç cıktı bem bugün kan tahlili verdim ondan sordumtatlım sonucu bugün aldım negatif zaten sonucu gördükten 10 dk sonra regli oldum :))) böyle stres olmaz olsun evlerden ırak :) önümüzdeki maçlara bakacağız artık
inşallah Rabbim evlat isteyen tüm kullarının dualarını kabul etsinSanirim iyi bizde ise yaradi tabi once Allahin izniyle. Bir oğlum var cok şükür. Darisi insAllah hepinizin başina
Ayyyyyy hamilesinSeyker benim 5 cıktı acaba hamilelik olabilir mi
Canım daha once hiç yaptırdın mı kan testi sonuç kaç çıkıyordu yaptırdıysanElifcan eminmisin doktor kesin değil dedi gel haftaya bakalım dedi
O zman bence bi çubuk al evde test yap kuzucum valla bende heyecanlandım seninleCanım hayır evlendikten sonra ilk kez yaptım
Canım evde yaptığımız idrar testi varya ondanNasıl çubuk yani canım anlamadım
Varmış baya hasta olmana o zaman dişini sıkıp beklıyeceksın canım valla cok meraklandım ya deneyimli olanlar vardır illaki buradaAma idrarda çıkmaz ki cunki hasta olmama 9 gün felan var . Ama hcg hesaplayan bisey varsa alabilirim
Seyker senin kanda beta kaç cıktı canımtatlım sonucu bugün aldım negatif zaten sonucu gördükten 10 dk sonra regli oldum :))) böyle stres olmaz olsun evlerden ırak :) önümüzdeki maçlara bakacağız artık
Test neden yapmadın canımKızlar reglisi gecikip karın boşluğu ağrıyan warmi hiç ...bnde öyle bir ağrı war bugünle 7 gün gecikti..
Canım İnternette denk gelip görmüştüm. Baktım olmayacak başladım Glifor ilacına o ay hiç çekmediğim kasık ağrısı çektim, o ay hamile kaldım tabi iki üç ay sonra kalanda var, Hatta hamile kalınca doktoruma bu ilacı kullandığımı söyledim. Doktorda tamam hamile kalmalarını kolaylaştırmak için veriyoruz bizde bu ilacı dedi. İlacı bırak hamile kalmışsın artık deyince kestim. Zaten şeker hastası olup hamileliktede ilacı kullanan varLeylam yeni duydum bunu şeker hapıyla nasıl oldu şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?