Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Günaydın hanımlar sizde gecikme yaptı bende neden 1 hafta arayla kanama oldu gerçi anlam veremediğim konulardan bir tanesidir sizlerde böyle olan varmı acaba ?

Merhaba kızlar ben de 3 ay önce soğan kürü yaptım adetlerim düzenli geliyor 3 aydır bu ay ümitle bekliyorum 2 gün var adetime ama bu sabah adet olacak misim gibi kasiklarim

arkadaşlar merhaba ben 7 aylık evliyim evlendığimden bu yana hiç korunmadık iki gündür soğan kürü içiyorum adetimin 7. günü başladım umarım faydalı olur

Topikte seneler önce hamilelik müjdesini verenler lütfen yardımcı olur musunuz eşime de keçiboynuzu içirmeyi düşünüyorum keçiboynuzunu suya koyup mu kaynatmam lazım kızlar yapan biri varsa bilgilendirirse çok sevinirim

Canım ilk defa deneyeyim dedim 3 gün içtim bıraktım sonra birkaç gün aradan sonra yine başladım iki gün daha ictm şehir dışına çıkınca bırakmak zorunda kaldım yani ilk defa yapayım dedim ama yapamadm diğer aya inşallah

Hayırlısı canım ne kadar oldu evliliğine ben mi acele edıyorum acaba dıye dusunuyorum bi yandan da inşallah aynı zamanda hamiş olduğumuzu müjdeleriz adaşım:)

Ben yapmadim ama ibrahim saracoglunun tarifini yaziyorum canim. Ben keciboynuzu ozu almistim bide pekmezi onlari kullandi Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız

Elifcan benimde 4 buçuk ay oldu evliligm bende hiç korunmadm soğan kürüne baslayaym dedim ama olmadı ilkini yapamadm şehir dışına gttm diye .diğer aya inşallah .ama ben yarın doktora gidip folik asit alacağım

Al canım benım en başından dikkat etmek lazım
Hakkında hayırlısı canım

El8fcan ben kecibonuzu denemedim o yüzden bilmiyorum . Seyker kan tahlili sonucu ne oldu merak ettim
tatlım sonucu bugün aldım negatif zaten sonucu gördükten 10 dk sonra regli oldum :))) böyle stres olmaz olsun evlerden ırak :) önümüzdeki maçlara bakacağız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…