- 2 Ocak 2018
- 88
- 16
- 3
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 4 aylık evliyim sogan kuru yaptım 3 gün felan ara verme durumum oldu 4 gün kadar yeniden uygulamaya başladım bugün 2.günumCanım ben soğan kurunu denedim iki gün sonra biraktm üç gün aradan sonra yeniden başladım bu 2.gunum deniyorum pek müsait olamadım bir ara şimdi ara verdim
biraz önce çarpıntım oldu eczaneye gittim nabzım yüksek çıktı gebelik testi aldım negatif ama çok kötütüm ben şu an tansiyonum düşüyor avuçlarım yanıyor. Negatif beklemiyordum çok üzüldüm. pazartesine randevu aldım doktoruma görüncemBende 4 aylık evliyim sogan kuru yaptım 3 gün felan ara verme durumum oldu 4 gün kadar yeniden uygulamaya başladım bugün 2.günum
İdrarda çıkmama durumu olur mu sencebiraz önce çarpıntım oldu eczaneye gittim nabzım yüksek çıktı gebelik testi aldım negatif ama çok kötütüm ben şu an tansiyonum düşüyor avuçlarım yanıyor. Negatif beklemiyordum çok üzüldüm. pazartesine randevu aldım doktoruma görüncem
Test yaptn demek hayırlısı olsun canım acaba bazen sadece kan da görünüyor ya öyle olabilir eğer adetin olmazsa hamile olabilirsin belkiİdrarda çıkmama durumu olur mu sence
gerçekten üzüldüm ama napalım hayırlısı farklı bir gelişme olursa yazarım cnm. Hadi inşallah senin güzel haberlerini alırızTest yaptn demek hayırlısı olsun canım acaba bazen sadece kan da görünüyor ya öyle olabilir eğer adetin olmazsa hamile olabilirsin belki
Hayırlı haber olsun inşallah olmasa da üzülme demek zamanı gelmemişgerçekten üzüldüm ama napalım hayırlısı farklı bir gelişme olursa yazarım cnm. Hadi inşallah senin güzel haberlerini alırız
04.12.2017 de bebegin kalp atisini alamadiimizdan dolayi
ilacla dusuk yaptim ve o gunden beri lekelenmeler kesilmedi cuma gunu sogan kurune basladim
sol yumurtalikta kist
rahim ve disinda olmak uzere iki miyom var insAllah temizlenir
Inşallah canım . Bende soğan kuru yaptım ikidir araya zaman girdi şehir dışına gttk başka evde yapamadım yine ne olacak . Ilk defa bu ay denemek istedim ama iki defa ara verdim napsam acaba
Ben hala adet olmadım. Bugün 8. gün bitiyor. İdrar testleri negatif yarın kan vericem. Bu soğan kürü bana hiç yaramadı. Bugün sarı yumurta akı gibi akıntı geldi. Hiç bir belirtimde yok. Bebek olsaydı idrarda çıkardı herhalde.
Bugün gittim sağlıkocağına ama elektrk kesintisi yüzünden kayıt açamadılar kan veremedim. Yarın yapılacak çarşamba anca sonuç çıkar. İçimde hala bir umut var inşallah güzel sonuçlar alırımYarın kan testi yaptır bence canım olumlu olur inşallah bize de haber ver
İnşallah canım. Zaten adet gününü beklemek dert geçince test yapması dert :) İnşallah hayırlısı ile güzel haberler alırız.Allah hepimizin gönlündekini versin haber ver sonucuKızlar bnmde reglim 4 gün gecti.. test yapmak istiyorum ama korkuyorum lütfen birbirimizden dualarimizi eksik etmeyelim
İki gün daha bekleyecm Rabbim inşallah dualarımızı kabul etmiştir.... Tamam canım haber weririmİnşallah canım. Zaten adet gününü beklemek dert geçince test yapması dert :) İnşallah hayırlısı ile güzel haberler alırız.Allah hepimizin gönlündekini versin haber ver sonucu