- 17 Ocak 2018
- 176
- 14
- 13
- 30
Ne zamandır evlisin canım ben 7 aylık evliyim bide şuan sogan kürü kullanıyorum doktor mu yazıyor eczaneden alabılıyor musun reçetesizCanım İnternette denk gelip görmüştüm. Baktım olmayacak başladım Glifor ilacına o ay hiç çekmediğim kasık ağrısı çektim, o ay hamile kaldım tabi iki üç ay sonra kalanda var, Hatta hamile kalınca doktoruma bu ilacı kullandığımı söyledim. Doktorda tamam hamile kalmalarını kolaylaştırmak için veriyoruz bizde bu ilacı dedi. İlacı bırak hamile kalmışsın artık deyince kestim. Zaten şeker hastası olup hamileliktede ilacı kullanan var
Canım 11 yıllık evliyim. 10 yaşında oğlum var. İlacı İnternette duydum. Sağlık ocağına yazdırdım. Reçetesiz yazılıyormu bilmiyorum canım ama. Obez kilolu insanlarada veriliyormuş bu ilaçNe zamandır evlisin canım ben 7 aylık evliyim bide şuan sogan kürü kullanıyorum doktor mu yazıyor eczaneden alabılıyor musun reçetesiz
Allah bağışlasın meleğim darısı bizlerin başına inşallah :) 3 gün oldu soğan kürüne eger bu ay olmazsa önümüzdeki ay bu ilaç üzerinde duracağımCanım 11 yıllık evliyim. 10 yaşında oğlum var. İlacı İnternette duydum. Sağlık ocağına yazdırdım. Reçetesiz yazılıyormu bilmiyorum canım ama. Obez kilolu insanlarada veriliyormuş bu ilaç
Test yapmaya korkuyorum gerçekten bu bilemem kaçıncı test olacak bnde doktor PCO olduğunu söylemişti bir yandan tekrar üzülmek tekrar kırılmak istemiiyorum herhalde.. bilmiyorum yapamıyorum testTahlil yapsana canım belki hamilelik vardır
Günaydın canım. İlacı çok araştırdım inan. Denemeni tavsiye ederim. Müjdeli haber alırsın en kısa zamanda inşallahAllah bağışlasın meleğim darısı bizlerin başına inşallah :) 3 gün oldu soğan kürüne eger bu ay olmazsa önümüzdeki ay bu ilaç üzerinde duracağım
Tesekkur ederim canım dua et:)Günaydın canım. İlacı çok araştırdım inan. Denemeni tavsiye ederim. Müjdeli haber alırsın en kısa zamanda inşallah
Geçmiş olsun canımKızlar başım çatlatacak böyle ağrısı olan warmi?
Yok meleğim bişey soracaktım:)Yoksa hamile misin :)
Teşekkür ederim kuzumGeçmiş olsun canım
Canım sen hastalandın mı en son geçti günüm diyordun.Kızlar başım çatlatacak böyle ağrısı olan warmi?
Elifcim bu soğan kürü tansiyon düşürür mü bugun dolaşırken yer ayagımın altından kaydı sanki ve tuhaf bi şekilde içmeye başladığım günden bu yana dişim agrıyor agzımı açamıyorumSor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?