• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Canım İnternette denk gelip görmüştüm. Baktım olmayacak başladım Glifor ilacına o ay hiç çekmediğim kasık ağrısı çektim, o ay hamile kaldım tabi iki üç ay sonra kalanda var, Hatta hamile kalınca doktoruma bu ilacı kullandığımı söyledim. Doktorda tamam hamile kalmalarını kolaylaştırmak için veriyoruz bizde bu ilacı dedi. İlacı bırak hamile kalmışsın artık deyince kestim. Zaten şeker hastası olup hamileliktede ilacı kullanan var
Ne zamandır evlisin canım ben 7 aylık evliyim bide şuan sogan kürü kullanıyorum doktor mu yazıyor eczaneden alabılıyor musun reçetesiz

Ne zamandır evlisin canım ben 7 aylık evliyim bide şuan sogan kürü kullanıyorum doktor mu yazıyor eczaneden alabılıyor musun reçetesiz
Canım 11 yıllık evliyim. 10 yaşında oğlum var. İlacı İnternette duydum. Sağlık ocağına yazdırdım. Reçetesiz yazılıyormu bilmiyorum canım ama. Obez kilolu insanlarada veriliyormuş bu ilaç

Canım 11 yıllık evliyim. 10 yaşında oğlum var. İlacı İnternette duydum. Sağlık ocağına yazdırdım. Reçetesiz yazılıyormu bilmiyorum canım ama. Obez kilolu insanlarada veriliyormuş bu ilaç
Allah bağışlasın meleğim darısı bizlerin başına inşallah :) 3 gün oldu soğan kürüne eger bu ay olmazsa önümüzdeki ay bu ilaç üzerinde duracağım

Allah bağışlasın meleğim darısı bizlerin başına inşallah :) 3 gün oldu soğan kürüne eger bu ay olmazsa önümüzdeki ay bu ilaç üzerinde duracağım
Günaydın canım. İlacı çok araştırdım inan. Denemeni tavsiye ederim. Müjdeli haber alırsın en kısa zamanda inşallah

merhabalar arkadaşlar 4 aydir Bebek İstiyoruz Ama daha Henüz Malesef Olmadı doktorum Son Olarak Hızlandırma amaclı poliplerimi Kürtaj Yoluyla Alcak . Ama Kafam cok karışdı Kürtaj dan Sonra Beklemekmi gerekiyooo Bu durumu Yaşayan Varsa Lütfen Yardımcı Olsunnn ..

Back