- 11 Ocak 2017
- 788
- 298
- 33
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim inşallah kucagimizi boş koymaz tez zamanda hayırlı evlatlar verir.. (inşallah)Bende 9 gun icebildim aksilikten icemedim bugun adet olmam lazim gelen giden yok bir belirti de yok bakalim ins ise yaramistir dua edin lutfen
Ins tatlim ins dua edelim birbirimize test yapmayada korkuyorumBende ilk defa uygulamaya başladım 4.gunüm benim burdan haber veririz artık. Tekirdagli inşallah hayırlısı ile hamilesindr canım
Ins tatlim ins dua edelim birbirimize test yapmayada korkuyorum
Aynen canim oyle yapayim pazartesiye kadar bekleyeyim olmazsam test yaparim dua edin ne olurPazartesi gününe kadar olmazsan bi kan ver kız inşallah hamilesindir. Korkma en azından netleşir olup olmadığın ona göre önüne bakarsın.
Öyle canım Rabbim herşeyin en hayırlısını bilir en hayırlı zamanda nasip ederse oHadi hayırlısı mertege bende 4 aylık evliyim bebek düşünüyoruz nasıp ise olur sogan kuru de yardımcı olur .
Listeye benide ekleyin 01.01.2018 de basladim 15.01.2018 de bitcek ins 7. Gunum bazen midemi cok bulandiriyor ama bebislerimiz icin icicez mecbur
Ben de bu sabah soğancılar kervanına katıldım kızlar üşenmeden ild 200 sayfayı okudum, ve kafam fazlasıyla karıştı tedirgin oldum
Okuduklarıma göre kimisi o ay hamile kalmış,
Bazılarında adeti gereksiz yere geciktirmiş,
Hâttâ birinde kist bile oluşmuş soğan küründen sonra.
Benim adetim temmuz ayından beri aşırı düzensiz. Bu ay rekorum tam 47 gün sonra gelen adet. Bugün adetim bitti 6. günüm. Soğan kürünü uygulamaya karar verdim rahmim temizlensin iltihap vs. varsa diye. Adetimin gecikmesine takılmıyorum zaten her ay kafasına göre geliyor (33, 36, 38, 47 gün...canı ne zaman isterse artık)
Gelin kendi aramızda bir liste oluşturalım bu ay için. Ben başlatayım
CitirTurtam: 06.01.2018-21.01.2018