• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kizlar ben daha adet olmadim adet belirtimde yok bugun 2. Gun bugun biraz ayakta durunca belim agridi feci halde ins sogan geciktirmiyordur. Aslinda daha once mayis ayinda 3 gun icmistim sogan suyunu 3-4 gun erken adet olmustum ertesi ayda hamile kalmistim ins simdi de hamileyimdir subat tatiline gitmeden mujdeli haberle giderim ailemin yanina

Ben de bu sabah soğancılar kervanına katıldım kızlar:KK45: üşenmeden ild 200 sayfayı okudum, ve kafam fazlasıyla karıştı tedirgin oldum:KK64:
Okuduklarıma göre kimisi o ay hamile kalmış,
Bazılarında adeti gereksiz yere geciktirmiş,
Hâttâ birinde kist bile oluşmuş soğan küründen sonra.

Benim adetim temmuz ayından beri aşırı düzensiz. Bu ay rekorum tam 47 gün sonra gelen adet. Bugün adetim bitti 6. günüm. Soğan kürünü uygulamaya karar verdim rahmim temizlensin iltihap vs. varsa diye. Adetimin gecikmesine takılmıyorum zaten her ay kafasına göre geliyor (33, 36, 38, 47 gün...canı ne zaman isterse artık:KK70:)

Gelin kendi aramızda bir liste oluşturalım bu ay için. Ben başlatayım:KK24:
CitirTurtam: 06.01.2018-21.01.2018

Son düzenleme:
Yok mu aranızda listeye katılmak isteyen kızlarrr?
Biz de eşimle 5 aydır deniyoruz, regl düzensizliğinden tutturamadık bir türlü. Temmuzda kürtaj oldum soğan kürüyle içim temizlensin arınayım istiyorum:rolleyes: akşam yatmadan önce 2. bardağımı içeceğim.

Adetim çok düzensiz olmaya başladı son zamanlarda 31 aylık kızım var artık kardeş düşünüyoruz bizde nasip bu ay soğan kuru vesile olur inşallah arkadaşlar güzel haberler alırız hepimiz

Listeye benide ekleyin kizlar 01.01.2018-15.01.2018 insaallh bebislerimize kavuşuruz tadı mide bulandiriyor ama katlanca bide arkadslar adetime 4 gun kala birakmis olcam adet oldum varsayalim ozamnda incir kürünemi baslicaz yoksa tekrar soganami?

Ben de bu sabah soğancılar kervanına katıldım kızlar:KK45: üşenmeden ild 200 sayfayı okudum, ve kafam fazlasıyla karıştı tedirgin oldum:KK64:
Okuduklarıma göre kimisi o ay hamile kalmış,
Bazılarında adeti gereksiz yere geciktirmiş,
Hâttâ birinde kist bile oluşmuş soğan küründen sonra.

Benim adetim temmuz ayından beri aşırı düzensiz. Bu ay rekorum tam 47 gün sonra gelen adet. Bugün adetim bitti 6. günüm. Soğan kürünü uygulamaya karar verdim rahmim temizlensin iltihap vs. varsa diye. Adetimin gecikmesine takılmıyorum zaten her ay kafasına göre geliyor (33, 36, 38, 47 gün...canı ne zaman isterse artık:KK70:)

Gelin kendi aramızda bir liste oluşturalım bu ay için. Ben başlatayım:KK24:
CitirTurtam: 06.01.2018-21.01.2018

Back