• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Merhaba hanımlar ben 03.12.2017 de regl oldum 11.12.2017 de başlayıp 25.12.2017 de soğan kürüm bitti 28.12.2017 tarihinde gece çok az kahverengi akıntım geldi 23.30.31 aralık ise yoğun bir şekilde regl oldum ama 02.01.2018 03.01.2018 tarihlerinde açık pembe akıntım oldu ve dün 08.01.2018 de yine pembe akıntım bu sabah da öyle 1 saat öncesine kadar dı şimdi ise kahverengi akıntım var bunun yanında meme ucu acısı kasıklarda belde agrı avuç içlerim yanıyor devamlı yorgunluk hissi birde eklem yerlerim ağrıyor acaba hamile kalanlar sizde bu durumlar oldumu yada duydunuzmu ?
farzedelimki bu kanamalar tutunma kanaması olsun peki testin ne zaman pozitiv olduğunu görebilirim ,,,

Ha birde farzı misal ben hani 29.30.31 2017 de regli olmuştum ya peki bu akıntılar neyin nesi birisi bana yardımcı olabilirmi ?

Kizlar bugun hormon testi yaptirdim doktor bakti tekrar muayene etti hersey normal dedi bi ilac verdi yumurta takibine baslayalim dedi catlatma ignesi vuracam 10 gun sonra gel dedi

Kızlar bugün bnm 10: günüm soğan kurunde ve yoğun bi adet sancısı var fakat kanama yok başına böyle bişey gelen varmi

kızlar ben soğan kürünü uyguladım şu an 4 gün gecikmedeyim test yapmaya korkuyorym. geçen ayda 5 gün gecikmiştim

Ay cok merak ettim hadi hayırlısı kaç gun uyguladn canım bence 2 gün daha bekle olmazsan test yap geçen ayda gecikmiş cunku
12 gün yaptım sonra bıraktım sabah akşam içtim artık midem almıyordu. Yumurtlama gününden sonra sürekli bel ağrısı çektim. Geçen ay seyahate gittim hava şartlarından üşüttüm geciktim. Normalde benim hep sol kasık ağrı yapar bu sefer sağdan ağrı vuruyor arada sırada.11 ay oldu insan üzülüyor test yapamaya cesaret edemiyorum.

12 gün yaptım sonra bıraktım sabah akşam içtim artık midem almıyordu. Yumurtlama gününden sonra sürekli bel ağrısı çektim. Geçen ay seyahate gittim hava şartlarından üşüttüm geciktim. Normalde benim hep sol kasık ağrı yapar bu sefer sağdan ağrı vuruyor arada sırada.11 ay oldu insan üzülüyor test yapamaya cesaret edemiyorum.

11 aylık mi evlisin
hayır canım 3,5 yıllık evliyim ama 11 aydır deniyoruz. Sorun yok ikimizde de işimiz Allah a kaldı doktor 12 ay olmadan gelme dedi bu ayda olmaz diğer ayda olmazsa tekrar doktora gidicem. Nedense bu ay çok ümitlendim sanki bişiler var gibi hissediyorum. İnşallah öyledir sonrası üzüntü ile sonuçlanıyor :) sen ne durumdasın

Back