• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Bu küre ne zaman başlanıyor ve nasıl yapılıyor bilenler yazabilir mi
Ben 2 kez yaptim birine adet bittikden 7
Birine de 2. Gun başladim. Orta boy beyaz kabuklu soganin kabugunu soyup 4 de böldüm. Bir bucuk bardak suda 5 dk kaynattim kaynayinca su azaldigi icin birbucuk bardak su kullandım. Cok sogumadan ne kadar sicak olursa okadar iyi. Sabah aksam ac karnima ictim. Her defa taze yapilmali aksi takdirde sogan.bekledikce zararli olabiliyomus

Ben 2 kez yaptim birine adet bittikden 7
Birine de 2. Gun başladim. Orta boy beyaz kabuklu soganin kabugunu soyup 4 de böldüm. Bir bucuk bardak suda 5 dk kaynattim kaynayinca su azaldigi icin birbucuk bardak su kullandım. Cok sogumadan ne kadar sicak olursa okadar iyi. Sabah aksam ac karnima ictim. Her defa taze yapilmali aksi takdirde sogan.bekledikce zararli olabiliyomus
Canım saracoglu kabuğu soyulmadan tertemiz yıkanıp ikiye bölüp kaynatilmali diyor.ve kırmızı kabuklu olacak ben öyle yaptım dusuklé sonuclansada hamile kaldım.

Canım saracoglu kabuğu soyulmadan tertemiz yıkanıp ikiye bölüp kaynatilmali diyor.ve kırmızı kabuklu olacak ben öyle yaptım dusuklé sonuclansada hamile kaldım.
Bende saracoglunun videosuna göre soyledim canim dis ince kabugu soyulmali diyo yanlisimmi var die de az once tekrar izledim. Yanlisim beyaz kabuklu demisim ozur dilerim kahverengi olucakmis bir yil oldu yapali oyuzden yanlis hatirlamisim. InsAllah Rabbim tekrar saglikli bir evlat nasib eder sizede isteyen herkesede. Ben 2 kez yaptim ilkinde dusuk yaptin ikincisinde tekrar hamile kaldim cok şükür simdi 3 aylik oglum var. InsAllah darisi basiniza

Bende saracoglunun videosuna göre soyledim canim dis ince kabugu soyulmali diyo yanlisimmi var die de az once tekrar izledim. Yanlisim beyaz kabuklu demisim ozur dilerim kahverengi olucakmis bir yil oldu yapali oyuzden yanlis hatirlamisim. InsAllah Rabbim tekrar saglikli bir evlat nasib eder sizede isteyen herkesede. Ben 2 kez yaptim ilkinde dusuk yaptin ikincisinde tekrar hamile kaldim cok şükür simdi 3 aylik oglum var. InsAllah darisi basiniza
Allah razı olsun canım
Bende düzeltmek istedim sadece dediğin doğru ama soğan kahverengi ilk kabuk sağlık açısından soyulmasi gerek haklısın.
Rabbim evladını sana bağışlasın tatlım :))

kızlar ben soğan kürünü yaptım reglime 5 gün var ama 3 gündür önce sol kasığımda ufak bir sızı bugünde önce alt karın kısmında ağrı şimdide sağa geçen bir ağrı var. Biraz önce merdiven çıkamadım çok zorladı. Bu kadar erken bir belirti olabilir mi sizce. Adet ağrısı gibi değil. Sanki balon şişirmişler içerde gibi bir fikriniz var mı

Ama iki kez düsük yapıp nasıl sebebi yok dediler anlamadım inşallah üçüncüyü tutturursunuz :)

Bu küre ne zaman başlanıyor ve nasıl yapılıyor bilenler yazabilir mi
Canm merhaba ben orta boy bi soğanı kaynayan suya atıp beş dk kaynayıp aç karnına iliyinca içtim ama günde hir bardak icebikdim çünkü bünye meselesi hayırlısı bakalım bu ay beklemedeyim bende sonucu mutlaka yazarım.rabbim kucagimizi boş bırakmasın.

Bende 4 aylk evliyim korunmadm hiç ama hamile olmadım. Sogan kurunu yapmaya karar verdim . Bugün iki günü bitirdim belki olumlu etkisi olur burda takipte olan var mi benim gibi bebek isteyen ve bu kuru uygulayan

saracoglu demisti bende ondan duydum tvde dogalda kur ya hergun uygulandigi icin bobrekleri yoruyomus filan isde bilmemki belkide zarari yoktur ben birer hafta arayla sogan kuru yaptim baska konulardada yazmistim arkadaslar birakin hemen zararli olur dediler birer hafta ara bile az dediler
Canım sen bu kuru uyguladnmi

Ama arkadasim var sogan kuruyle butun miyomlari gitmis ve hamile kalmis

Back