• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Canm merhaba ben orta boy bi soğanı kaynayan suya atıp beş dk kaynayıp aç karnına iliyinca içtim ama günde hir bardak icebikdim çünkü bünye meselesi hayırlısı bakalım bu ay beklemedeyim bende sonucu mutlaka yazarım.rabbim kucagimizi boş bırakmasın.
İnşallah hayırlısıyla hamile kalırsın canım ya

Kizlar bende bu ay sogan kuru yaptim ama sadece 9 gun icebildim sonra aksilikler cikti icemedim esimede keci boynuzu kaynatip icirdim bakalim cuma adet gunum ins ise yaramistir dua edin lutfen

Bende 4 aylık evliyim . Ilk defa bu kürü uygulamaya karar verdim ve başladım. Korunmadm hiç. Bakalım iki gün uyguladm henüz. Hayırlısı olsun hepimiz için ama ben sonucu burdan yazacam inşallah. Diğer arkadaşları da merak ediyorum ....

Bende 4 aylık evliyim . Ilk defa bu kürü uygulamaya karar verdim ve başladım. Korunmadm hiç. Bakalım iki gün uyguladm henüz. Hayırlısı olsun hepimiz için ama ben sonucu burdan yazacam inşallah. Diğer arkadaşları da merak ediyorum ....[/QUOTE
Rabbim bekleymesin Canm hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah ben 4 yıldır bekliyorum

Arkadaşlar benim adete 4 gün kaldı iki gündür ateşim çok var ve başka belirtim yok sadece arada kasık ağrısı yaşıyorum yoksa yine mi olmadı

Arkadaşlar benim adete 4 gün kaldı iki gündür ateşim çok var ve başka belirtim yok sadece arada kasık ağrısı yaşıyorum yoksa yine mi olmadı
Canim benim oyle büyük bi belirti bekleme çünkü ben hamile oldugumu öğrendiğimde gogus ucu acisindan baska belirtim yoktu kasik agrilari mide bulantilari ates ogrendikten sonra yavas yavas ortaya çıkmaya basladi. Bende eskiden hep beklerdim psikolojik olucakki bütün belirtileri hissettigimi sanırdım. Hamile oldugumda hic beklemiyorum artik çıkarmıştım kafamdan tabiki herkes ister ama elimde olan güzelliklere yogunlastim biyandan tabiki istiyordum ama cok üstünde durmadım stresi attiginizda hersey daha kolay olacaktir.

Inş bebeğine kavusursun bende cuma yi bekliycem Senin gibi
Ins canim ikimizde mubarek gun guzel haber aliriz benim arada adet olacam gibi karnim agriyor galiba olmadi neyse yarini bekleyim gorecegiz. Aslinda ben 22 23 24. Gunlerde adet oluyorm bu yumurtlamamdan sonra ki 12. Gun oluyor. Yarin yumurtlamadan sonra ki 12. Gun ama adetten sonraki 20. Gun yani bu ay erken yumurtlamisim bakalim pazartesiye kadar gelme durumu var.

Kizlar sogan suyu icip adeti geciken oldu mu hic? Ben daha once mayis ayinda 3 gun sogan suyu icmistim o ay 18. Gun adet olmustum yani 3 4 gun erken olmustum. Diger ay da hamile kalmistim ama kimysal oldu. Bu ay tekrar sogan suyu ictim 9 gun. Yumurtlamadan sonra ki 12. Gun adet olurum hep yani 6 aydir boyle. Bugun olmam gerekti gelen giden yok merak ettim geciktiriyor mu acaba diye

Canim yumurtlamanin zamanina gore 21 -22-23-24. Gunlerde oluyorum ama yumurtladiktan sonraki 12. Gune denk geliyor hep . Bugun 12. Gun bakalim pazartesiye kadar test yapmam zaten

Anladım peki ne zaman yumurtlama olduğunu nerden biliyorsun birde çocuğun var mi kaç yıllık evli sin merak ettim canım

Anladım peki ne zaman yumurtlama olduğunu nerden biliyorsun birde çocuğun var mi kaç yıllık evli sin merak ettim canım
15 aylik evliyim canim 2 kimyasal yasadim bakalim ins bu ay bebek haberini alirim. Yumurtlamami kasigimda olusan tek tarafli agri ve yumurtlama akintisindan anliyorum canim

Hadi inşallah bu defa gönlünden geçen olur canım . Ben öyle bilemem hiç yumurtlama zamanını anlamam yani yumurtlama ne zaman oluyor 14.gun önemli bir tek onu biliyorum

Yok canim mesela benim adetten sonraki 9-10-11 . Gunlerde yumurtlamam oluyor yumurtlamadan sonra ki 12. Gun adet oluyorum kesin. Ben yillardir bilirim yumurtladigim gunu daha ise yaramadi ama bakalim ins bu ay olur

Back