İnşallah hayırlısıyla hamile kalırsın canım yaCanm merhaba ben orta boy bi soğanı kaynayan suya atıp beş dk kaynayıp aç karnına iliyinca içtim ama günde hir bardak icebikdim çünkü bünye meselesi hayırlısı bakalım bu ay beklemedeyim bende sonucu mutlaka yazarım.rabbim kucagimizi boş bırakmasın.
Rabbim insaAllah hayirlisindan hepinize nasip etsin sebepleri denemesi bizden sifa Allahtan ...Hayırlısı olsun hepimiz için . Bende yeni katıldım guruba. Hamile olmak isteyen kim varsa bu kuru deneyen burdan haberlesebiliriz
Inş bebeğine kavusursun bende cuma yi bekliycem Senin gibiKizlar bende bu ay sogan kuru yaptim ama sadece 9 gun icebildim sonra aksilikler cikti icemedim esimede keci boynuzu kaynatip icirdim bakalim cuma adet gunum ins ise yaramistir dua edin lutfen
Bende 4 aylık evliyim . Ilk defa bu kürü uygulamaya karar verdim ve başladım. Korunmadm hiç. Bakalım iki gün uyguladm henüz. Hayırlısı olsun hepimiz için ama ben sonucu burdan yazacam inşallah. Diğer arkadaşları da merak ediyorum ....[/QUOTE
Rabbim bekleymesin Canm hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah ben 4 yıldır bekliyorum
Canim benim oyle büyük bi belirti bekleme çünkü ben hamile oldugumu öğrendiğimde gogus ucu acisindan baska belirtim yoktu kasik agrilari mide bulantilari ates ogrendikten sonra yavas yavas ortaya çıkmaya basladi. Bende eskiden hep beklerdim psikolojik olucakki bütün belirtileri hissettigimi sanırdım. Hamile oldugumda hic beklemiyorum artik çıkarmıştım kafamdan tabiki herkes ister ama elimde olan güzelliklere yogunlastim biyandan tabiki istiyordum ama cok üstünde durmadım stresi attiginizda hersey daha kolay olacaktir.Arkadaşlar benim adete 4 gün kaldı iki gündür ateşim çok var ve başka belirtim yok sadece arada kasık ağrısı yaşıyorum yoksa yine mi olmadı
Ins canim ikimizde mubarek gun guzel haber aliriz benim arada adet olacam gibi karnim agriyor galiba olmadi neyse yarini bekleyim gorecegiz. Aslinda ben 22 23 24. Gunlerde adet oluyorm bu yumurtlamamdan sonra ki 12. Gun oluyor. Yarin yumurtlamadan sonra ki 12. Gun ama adetten sonraki 20. Gun yani bu ay erken yumurtlamisim bakalim pazartesiye kadar gelme durumu var.Inş bebeğine kavusursun bende cuma yi bekliycem Senin gibi
Kürünüz ise yaradimi bnde son 3 günü içmedim bı sorun olur mu ki?Kizlar bende bu ay sogan kuru yaptim ama sadece 9 gun icebildim sonra aksilikler cikti icemedim esimede keci boynuzu kaynatip icirdim bakalim cuma adet gunum ins ise yaramistir dua edin lutfen
Bende 9 gun icebildim aksilikten icemedim bugun adet olmam lazim gelen giden yok bir belirti de yok bakalim ins ise yaramistir dua edin lutfenKürünüz ise yaradimi bnde son 3 günü içmedim bı sorun olur mu ki?
Inşallah gönlünden geçen olur canım bu mübarek günde . Benim daha 12 gün uygulamam kaldı nasip güzel haberlerinizi bekliyorumInş bebeğine kavusursun bende cuma yi bekliycem Senin gibi
15 aylik evliyim canim 2 kimyasal yasadim bakalim ins bu ay bebek haberini alirim. Yumurtlamami kasigimda olusan tek tarafli agri ve yumurtlama akintisindan anliyorum canimAnladım peki ne zaman yumurtlama olduğunu nerden biliyorsun birde çocuğun var mi kaç yıllık evli sin merak ettim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?