Canım rica etsem bana nasıl yapıldığını anlatırmısın soğan kürü ve bal tarcın vs
Ben 2 kez yaptim birine adet bittikden 7Bu küre ne zaman başlanıyor ve nasıl yapılıyor bilenler yazabilir mi
Canım saracoglu kabuğu soyulmadan tertemiz yıkanıp ikiye bölüp kaynatilmali diyor.ve kırmızı kabuklu olacak ben öyle yaptım dusuklé sonuclansada hamile kaldım.Ben 2 kez yaptim birine adet bittikden 7
Birine de 2. Gun başladim. Orta boy beyaz kabuklu soganin kabugunu soyup 4 de böldüm. Bir bucuk bardak suda 5 dk kaynattim kaynayinca su azaldigi icin birbucuk bardak su kullandım. Cok sogumadan ne kadar sicak olursa okadar iyi. Sabah aksam ac karnima ictim. Her defa taze yapilmali aksi takdirde sogan.bekledikce zararli olabiliyomus
Düşük sebebi neydi ben de yapacam ama sanki daha cok düşük yapıyor gibi geldiCanım saracoglu kabuğu soyulmadan tertemiz yıkanıp ikiye bölüp kaynatilmali diyor.ve kırmızı kabuklu olacak ben öyle yaptım dusuklé sonuclansada hamile kaldım.
Bende saracoglunun videosuna göre soyledim canim dis ince kabugu soyulmali diyo yanlisimmi var die de az once tekrar izledim. Yanlisim beyaz kabuklu demisim ozur dilerim kahverengi olucakmis bir yil oldu yapali oyuzden yanlis hatirlamisim. InsAllah Rabbim tekrar saglikli bir evlat nasib eder sizede isteyen herkesede. Ben 2 kez yaptim ilkinde dusuk yaptin ikincisinde tekrar hamile kaldim cok şükür simdi 3 aylik oglum var. InsAllah darisi basinizaCanım saracoglu kabuğu soyulmadan tertemiz yıkanıp ikiye bölüp kaynatilmali diyor.ve kırmızı kabuklu olacak ben öyle yaptım dusuklé sonuclansada hamile kaldım.
Allah razı olsun canımBende saracoglunun videosuna göre soyledim canim dis ince kabugu soyulmali diyo yanlisimmi var die de az once tekrar izledim. Yanlisim beyaz kabuklu demisim ozur dilerim kahverengi olucakmis bir yil oldu yapali oyuzden yanlis hatirlamisim. InsAllah Rabbim tekrar saglikli bir evlat nasib eder sizede isteyen herkesede. Ben 2 kez yaptim ilkinde dusuk yaptin ikincisinde tekrar hamile kaldim cok şükür simdi 3 aylik oglum var. InsAllah darisi basiniza
Hayir canım benim dusuklé sonuçlanması soğan kuruné bağlı değilDüşük sebebi neydi ben de yapacam ama sanki daha cok düşük yapıyor gibi geldi
Sebebini söylediler miHayir canım benim dusuklé sonuçlanması soğan kuruné bağlı değil
İlk ikizlerimi de 19 haftalikken kaybettim sebebi farkli
Sebebini söylediler mi
Canm merhaba ben orta boy bi soğanı kaynayan suya atıp beş dk kaynayıp aç karnına iliyinca içtim ama günde hir bardak icebikdim çünkü bünye meselesi hayırlısı bakalım bu ay beklemedeyim bende sonucu mutlaka yazarım.rabbim kucagimizi boş bırakmasın.Bu küre ne zaman başlanıyor ve nasıl yapılıyor bilenler yazabilir mi
Canım sen bu kuru uyguladnmisaracoglu demisti bende ondan duydum tvde dogalda kur ya hergun uygulandigi icin bobrekleri yoruyomus filan isde bilmemki belkide zarari yoktur ben birer hafta arayla sogan kuru yaptim baska konulardada yazmistim arkadaslar birakin hemen zararli olur dediler birer hafta ara bile az dediler
Evet uyguluyorum her sene kistlere etkisi olur belki diye bi haftadir yine yapiyorumCanım sen bu kuru uyguladnmi
onceki yillarda denedim hem kist icin hem hamilelik icin ise yaradimi bilmiyorum bi cok ilac bitki kurleride yaptim arka arkaya.Asilama ile oldu cocugum 4.yildaHamile kalmak için mi denedin ne sonuç aldn peki
Hayırlısı olsun hepimiz için . Bende yeni katıldım guruba. Hamile olmak isteyen kim varsa bu kuru deneyen burdan haberlesebilirizAma arkadasim var sogan kuruyle butun miyomlari gitmis ve hamile kalmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?