İnşallah ...İnşallah temizlenmiştir.
Bende bu ay kullandım duzenli olmasada ama enfeksiyon olduğu için yaptimMerhaba kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz ben bugün soğana başladım benim gibi kullananlar var mi
Ben de geçen ay 12 gün yaptım. Bu ay da 5 gün yaptım bıraktım. Bakalım umarım işe yaramıştır. Eşime de keçiboynuzu kürü yapıyoruz ve keçi boynuzu özü içiyor hergün ve de e vitamini. Yani her yolu deniyoruz saraçoğlunun önerdiği . Bakalım inşallah olur isteyen herkesin de bizim de hayırlısıylaMerhaba kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz ben bugün soğana başladım benim gibi kullananlar var mi
çok sevindim adınıza Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin. Darısı bizlerin başına. Bende soğan kürünü 12 gün yaptım ama bugün içemedim evde değildik17 yıllık evliyim. Aşırı derecede pco hastasiyim. Kendimi bildim bileli ilacsiz regl olamam. Tüp bebek ile 4 defa hamile kaldım fakat hepsinde de düşük yaşadım. 7 ay önce soğan kürü uyguladım. Uygulamadan sonra her ay ilacsiz regl gordum. 4 ay boyunca sürekli kötü kokulu akıntı oldu. Beşinci ay akinti bitti fakat regl de olamadim. Sogan suyunun etkisi bu kadarmiş diye uzulurken iki aylik hamile oldugumu ogrendim. İlk defa tedavisiz hamile kalmışım. Ben aslında iki senedir umudumu kesmiştim. Soğan kürsünü pco ve regl düzensizliğine faydası olsun diye icmistim. Bir mucize gerceklesti. Şuan henüz ikibuçuk aylık hamileyim. Allah beni ve tüm isteyenleri sevindirir insallah.
17 yıllık evliyim. Aşırı derecede pco hastasiyim. Kendimi bildim bileli ilacsiz regl olamam. Tüp bebek ile 4 defa hamile kaldım fakat hepsinde de düşük yaşadım. 7 ay önce soğan kürü uyguladım. Uygulamadan sonra her ay ilacsiz regl gordum. 4 ay boyunca sürekli kötü kokulu akıntı oldu. Beşinci ay akinti bitti fakat regl de olamadim. Sogan suyunun etkisi bu kadarmiş diye uzulurken iki aylik hamile oldugumu ogrendim. İlk defa tedavisiz hamile kalmışım. Ben aslında iki senedir umudumu kesmiştim. Soğan kürsünü pco ve regl düzensizliğine faydası olsun diye icmistim. Bir mucize gerceklesti. Şuan henüz ikibuçuk aylık hamileyim. Allah beni ve tüm isteyenleri sevindirir insallah.
Maşallah çok sevindim ya. İnşallah da sağlıkla kucağına alırsın.17 yıllık evliyim. Aşırı derecede pco hastasiyim. Kendimi bildim bileli ilacsiz regl olamam. Tüp bebek ile 4 defa hamile kaldım fakat hepsinde de düşük yaşadım. 7 ay önce soğan kürü uyguladım. Uygulamadan sonra her ay ilacsiz regl gordum. 4 ay boyunca sürekli kötü kokulu akıntı oldu. Beşinci ay akinti bitti fakat regl de olamadim. Sogan suyunun etkisi bu kadarmiş diye uzulurken iki aylik hamile oldugumu ogrendim. İlk defa tedavisiz hamile kalmışım. Ben aslında iki senedir umudumu kesmiştim. Soğan kürsünü pco ve regl düzensizliğine faydası olsun diye icmistim. Bir mucize gerceklesti. Şuan henüz ikibuçuk aylık hamileyim. Allah beni ve tüm isteyenleri sevindirir insallah.
Birakma canim devam et 15 e tamamlaçok sevindim adınıza Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin. Darısı bizlerin başına. Bende soğan kürünü 12 gün yaptım ama bugün içemedim evde değildikyarın yapsam mı bıraksam mı bilmiyorum
Kazasız belasız olsun inslaljh Canm bende 11 gundeyim senin şimdi bitmiştir sonuç nedir merak ettimMerhaba bende bebek hasreti ile yanıp tutuşanlardanım. Allah a şükürler olsun ki bebeğimizin olmaması için hiç bir sağlık sorunumuz çıkmadı. Fakat 10 aydır tutturamadıkve bu beni çok üzüyor. Vardır bir hayrı diye kendimi toparlıyorum. Bende başladım soğan kürüne 10. günümdeyim. İnşallah olur inşallah hepimizin duaları hayırlısı ile kabul olur
Merhaba arkadaşım ben günde bir defa içiyorum ama ise yarar mi sence sen de kullanmissin sanirimBirakma canim devam et 15 e tamamla
Canm iki. bardak ictigimde rahatsız oluyorum ne yapim tansiyon düşüyor geçen ay ancak 8 gün yapabildim bu ay daha üstüne düştüm Yarın 12 günüm allahın ızniyle rabbim kucagimjzi boş bırakmasınEwet canim bende kullandim 2 kez yaptim. Ne dim bilemedim ki ben ilkinde cok ozendim ikincisinde ozenmeden haybeye yaptim günde yarim bardak da ictigim oldu bende ise yaradi ama bence sen yinede gunde 2 kez icmeye calis canim. Sogan suyuyla beraber orucda tutun kizlar 7 gun ust uste oruc tutup iftar saatinde suya 21 defa ya musavvir ya bari ya halik okuyup ufleyin niyet edip o su ile orucunuzu acin
InsAllah canim insAllah Rabbim sizinle beraber bütün isteyenlere nasib etsin inşAllah. Ben sunu anladim ki ne kadar ustune dusersen ne kadar istersen ne kadar stres yaparsan ne kadar heycanla ayini beklersen o kadar olmuyor . Ne cok insan var hicbi problemi olmadigi halde sirf stres yaptığı icin hamile kalamayan. Oyuzden en önce yapmaniz gereken kafanizi boşaltmak baska seylerle kendinizi meşgul etmek. InsAllah ilerde cocuklariniza sen ol diye neler yapmadim demeyi nasib eder Rabbim :)Canm iki. bardak ictigimde rahatsız oluyorum ne yapim tansiyon düşüyor geçen ay ancak 8 gün yapabildim bu ay daha üstüne düştüm Yarın 12 günüm allahın ızniyle rabbim kucagimjzi boş bırakmasın
Canım rica etsem bana nasıl yapıldığını anlatırmısın soğan kürü ve bal tarcın vsarkadaşlar kuzenimin 8 yıldır çocuğu olmuyordu soğan kürünü yaptı şimdi 4 aylık hamile.bende 24 Kasımda regl oldum ve 3.günü klomene ilk kez başladım ayrıca bal tarçın çörek otuda kullanıyorum 7.günümden itibaren soğan kürüne başlayacam 15 gün yapacam zaten reglimin 14.günü doktora kontrole gidecem nasıl bir gelişme olacağını göreceğiz ben bu soğan kürüne çok güveniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?